Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vronka

Totalne bzdury w reklamach- czyli jak z nas robią idiotów

Polecane posty

\"Jesteśmy razem tacy szczęśliwi- ja, on i Kinder Niespodzianka\"- to klasyk... A z nowych np. to kafeteryjne: \"nocą pory stają się nabrzmiałe\"- jak otwór może być nabrzmiały? :D Dawajcie coś:)

To, że w reklamach tych cudownych, super extra monych środków czyszczących zawsze pokazują tak zasyfione miszkania jakby wcześniej przez 30 lat było tam więzienie o zaostrzonym rygorze... Szczególnie te toalety! Kto normalny tak mieszka?

Nie wiem, ale tez zwrocilam na to uwage. Zawsze jakich syf, jakby z jakiejs jaskini kloszardow czy innej nory, ktora nigdy sprzatana nie byla :P Wnerwiaja mnie ejszcze reklamy vanisha (starsze), jak baba facetowi w sklepie bluzke plami a on nic, tylko sie usmiecha (huehue). Wyc sie chce, bo normalnie to nikt by taki spokojny nie byl :o

Gość a ja jestem do niczego
aktimel, który ma uodparniać, podczas gdy tylko reguluje trawienie.

trawienie to activia chyba...i faktycznie cośtam robi.. po jednym kubeczku zawsze czuję,że coś się dzieje (jadam sporadycznie,dla smaku jeno).Ale actimel to bzdura straszna...

actimel też trawienie.

Gość cscvssc
ja mialam zawsze polew z reklamy Calgonitu, teraz chyba inne wersje jej leca lecialo to tak mniej wiecej tak kobiwet chce wyjsc z domu z dzieckiem i widzi lazienka zalana o niee!!! cala lazienka zalana co ja zrobie musze zaprowadzic Macka do przedszkola przychodzi fachowiec i mowi ze zabiera pralke do aprawy i to moj ulubiony moment Ale ja mam pranie!!!!! Takze zapamietajcie dluzse zycie kazdej pralki to calgon uzywajcie go regularnie :O

Gość katjeniusza
A pamietacie zamierzchla reklame, jedna z pierwszych ? ' w Lagarto - prac warto ' Sikam ze smiechu... ;)

Akurat slyszalam, ze guzik dalej. Ale faktycznie ta reklama beznadziejna. Jeszcze ostatnio dobila mnie jakas reklama pasty do zebow, chyba Colgate, albo inna, miala super wlasciwosci wybielajace i ludzie z takim super szerokim, bialym usmiechem. Jak sie przyjrzalo to widac bylo, ze po chamsku jakims programem to obrobili, bo zeby mieli jakby im ktos tasma biala pozaklejal :P

Gość cscvssc
aha i rozwala mnie fakt w reklamach jakis srodkow czyszczacych ze jak cos jest brudne i chca to zetrzec owym cudownym srodkiem to jak przetra to idelany blysk , przeciez nawet jakby byl taki zajebisty ten srodek to powinna jakas smuga zostac dopiero moze za drugim razem wszystko zetzrec ogolnie to taka sciema ze hej

ale reklama zraziki wolowe i medaliony drobiowe netii mnie powaliły:D

Gość a mnie reklama jogobelli
:P jak tak baba gada ... ze teraz to wie ze sie teraz zdrowo odzywia :P itd ..

cały komplet reklam jogobeli jest do kasacji:)

W reklamie CIFa tak jest. Cos spalonego na kuchence, kropelke da, przejdzie jakas sciereczka i wsyztsko idealnie schodzi. Marzenie :D

Gość cscvssc
cifa albo cos z vanishem , wogole glos tego kolesia co to reklamuje juz bardzo mnie drazni heh

yy..przypomniała mi się jedna z ostatnich reklam tamponów... z kobietami śpiącymi jak nietoperze..Co za paranoja! Robią z nas niewiadomoco...Kretyństwo jakich mało.

reklama kleju, co to faceta do sufitu przyklejają. zawsze marzę o tym, żeby spadł na zbity pysk.

Gość najlepsza jest ta kobieta
która wszędzie nosi ze sobą paczkę proszku i dotknięta mówi " wyprane w Perwolu " :p

hahaha :D Straszna jest dla mnie chyba pomidorowa hiszpanska, co jak wymiocini wyglada :P I reklama barszczu bialego czy zurku winiary, chociaz sama to kupuje. Ale tekst etgo faceta \'ak u mamy\' :o

słynna już zeżarta owieczka z harnasia. jak i inne reklamy harnasia, tatry i warki stronga. spokojnie mogą ponownie zakazać reklamy piwa.

Gość cscvssc
albo pani Gozdzikowa przychodza do niej jakby sami se kurna nie umieli isc do apteki po tabletki paranoja hehe

Gość uwiezcie mi
hahaha...ja mam polewe z "płaskiego smaku" zupy :D

Gość cscvssc
wlasnie teraz leciala "ja pragne ty pragniesz..." Zbyszko :) 3 cytryny:o

Gość albo tooo
" Wystarczy że zarabiasz tylko 3 tysiące miesięcznie " Wrrrr...;)

Gość katjeniusza
a mnie kiedys kolega opowiadal, ze sobie zarty z pani ekspedientki zrobil i zapytal, czy jest napoj '7em cytryn' :)

reklama play\'a - kojarzy mi się z jakimiś sadystami, zwłaszcza bilaboardy na początku :O

Gość katjeniusza
to ta mu odpowiedziala, ze jest napoj '3 cytryny' i nawet '4. cytryny', ale tego z 7miu - to raczej nie ma :)

Gość cscvssc
usmialam sie z tymi cytrynami :)

Gość cscvssc
albo teraz reklama ze kbieta zapierdziela na poczte i wysyla do kogos tam farbe jedynka jaka zenada "gdzie fachowcy tam jedynka"