Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....beznadziejna osoba.....

kolezanka z podstawówki jest wciazy

Polecane posty

:o w pierwszym miesiacy kiedy kształtuja sie najwazniejsze narzady i układy człowieka a ona pije na umór , pali tytoń i mariuhuane a potem urodzi dziecko z wadami genetycznymi które bedzie miało "przesrane" przez całe zycie i co z takim kims zrobic? nawet jesli sie urodzi zdrowe to bedzie to tak zwany "margines społeczny" :o na razie dziewczyna liczy na to ze poroni jakie sa szanse?

no i z czego cieszysz andrzej :o

Gość anita34
a jle ona ma latek

16 albo 17 nie wiem dokładnie kiedy ma urodziny:o

Gość napalona 88
przewalone

Gość no wlasnie tego nie rozumiem
aborcja jest karalna a doprowadzanie do chorob czy smierci nienarodzonego dziecka - nie... nikogo nie obchodzi jak kobieta zachowuje sie w ciazy - byleby urodzila, zainkasaowala 1000 becikowego i po problemie dla panstwa :-O

no ok to co wy byscie proponowali w takich sprawach? darmowe aborcje? czy jak?

Gość anita34
niewiem czy umiesz znio pogadac moze rodzice jej nic niewiedzo ona sie broni przed strachem

ale moze autorce chodzi o to ze chodzily razem do podstawowki :>

ciemnooka nnaprawde taka ciezko kapujaca jestes ?:D czy chciałas sie przyczepic po prostu ?:o

Gość oto ja biedronka
Brunetko, myślę, że tutaj chodzi o to, że koleżanka z podstawówki ( wtedy się poznały, chodziły do klasy, czy co), a teraz są starsze, ale znają sie w ogole z podstawówki ;) Jejku, ciężko ? :P Co do koleżanki.....wspolczuję jej i w przyszłosci dziecku :(. Dzieckiem mogą się zająć dziadkowie, opieka, czy jakoś tak, ale matka dziecka, no biedna dziewczyna. Myślę, że psycholog moglby pomoc, by zmienila się.

nie sadze zebym umiała z nia porozmawiac zreszta ona mnie nie lubi:o jej rodzice czy wiedza? nie mam pojecia, ale ztego co wiem to oni tez lubia wypic najbardziej mi zal tego dziecka:o

Gość Carolajn
'koleżanka z PODSTAWÓWKI' - a ma 16- 17 lat.. ŁAŁ! bardzo bystrze.. z tego co wiem to w tym wieku nie jest sie w podstawówce ale o wiele wiele wyżej no chyba że tyle razy nie dostała promocji do następnej klasy;| a co do tego co ma zrobić powinna a nawet musi pogadać z rodzicami.. Przecież nawet jeśli zdecydowałaby się na aborcję to heh kosztuje to nie małe pieniądze.. A co do hm hmmm to może anita34 jest ślążaczką;)

no nie, carolajn i brunetka powinny sie skumplowac :P

Gość do anita 34
czemu piszesz nienawidzo i znio??

"Myślę, że psycholog moglby pomoc, by zmienila się." nie wiem ona była troche zdegenerowana od poczatku nie chce tu uzywac mocniejszych słow:o ani kogos oceniac

no to przepraszam bardzo ale nikogo nie usczęśliwisz na siłe olej koleżankę, sama niech zmaga się ze swoimi błędami jak się wcześniej nie myslało to najwyższy czas ruszyć teraz mózgiem

Gość oto ja biedronka
Hm...ale też znam takie osoby, tj. dziewczyny, które się puszczały, pily, ćpaly od małolaty...szybko zaszły w ciaże i po urodzeniu dziecka się uspokoiły :) Może jest jakaś szansa ;)

no ok ale mnie to najbardziej wkurwia ze ona marnuje zycie dziecku stad sie bierze patologia:o zabójstwa i inne nieszczescia swiata :o

Gość Carolajn
a co ona urodziła już to dziecko i traktuje je jak śmiecia, że piszesz, że "marnuje życie dziecku" ??? zastanów się troche, a nóż widelec będzie jej zależeć na nim/ na niej kiedy tylko zobaczy jakie to małe i bezbronne życie w niej było... Skąd możesz wiedzieć jaką będzie matką w przyszłości.. Może nie stawiajmy nad dziewczyną kreski bo teraz robi tak i tak.. może wkrótce nie poznasz tej osoby bo tak diametralnie zmieni się na lepsze !!

no faktycznie :o a w mediach trabia ze nawet kieliszek wódki est dla kobiety w ciazyy dużym zagrozeniem dla zdrowia dziecka a ona wczoraj piwo piła litrami , i jeszcze tytoń i maryska:o i własnie w tym sensie napisałam ze" marnuje mu zycie" watpie ze porzuci imprezy itd zeby zajac sie dzieckiem (byc moze nie pełnosprawnym ) obym sie myliła :o zaraz ide spac :P

Gość napalona 88
ja tez

Gość napalona 88
zaraz bedzie miasteczko twin peaks beznadziejna bedziesz ogladac?

napalona a Ty mogłabys odpowiadac równiez na temty nie zwiazane bezporednio ze mna ?:o

nie bo juz ise spac? a na którym to leci? ogladałam dzisiaj residente evil :p

Gość Carolajn
No wiesz ja wolałabym jednak liczyc się z tą.. bardziej optymistyczną wersją zdarzeń.. No ale czas pokarze:)