Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysiek11112

Byłem kiedyś gejem ale juz nie jestem

Polecane posty

Gość rysiek11112

Byłem gejem do 30 roku zycia i do tego czasu miałem bardzo wielu facetów. Przełom nastąpił kiedy pewnego razu z kumplami, którzy byli hetero i nic nie wiedzieli o tym, że jestem gejem poszliśmy na piwo. Po piwku chłopacy rzucili hasło żebyśmy sobie poszli na striptiz. No więc poszlismy i nie powiem nawet mi się podobało. To jednak jeszcze nic. Mój najlepszy kumpel Zbyszek zaproponował abyśmy ten wieczór zakończyli z jakimis faknymi laseczkami a że on zna fajną agencję towarzyska i sa tam fajne dziewczynki to pojedziemy tam. Tak tez zrobilismy. Było mi głupio ale co miałem zrobić. Przeciez gdybym odmówił mogliby cos podejrzewać. Kiedy przyjechaliśmy wybrałem sobie taka fajna blondynkę, która nawet mi sie podobało i poszlismy do pokoju. Nie będe wam tutaj opisywal szczegółów tego co robilismy ale po wszystkim byłem juz innym czlowiekiem. Stwierdziłem, że seks z kobieta to cos wspaniałego i przez te wszystkie lata nie wiedziałem co tracę. Od tamtej pory minęło już 6 lat a ja jestem żonaty, mam dwójkę dzieci i jestem całkowicie heteroseksualny a o tym, że byłem gejem całkowicie zapomniałem. dodam jeszcze, że mój pociąg do kobiet jest tak wielki, że oprócz tego, że kocham się z zona regularnie korzystam z usług prostytutek co chyba jednoznacznie dowodzi, że jest ze mna wszystko OK i po homoseksualiźmie nie ma juz a ni sladu.

to ze jesteś juz hetero i ze jest Ci z tym dobrze, ok ale współczujęTwojej zonie... nie kochasz jej, nie wystarcza Ci seks z nią, ze musiasz biegac po prostytutki?:O chyba jesddnak nie wszystko z Toba ok, soro uwazasz ze to normalne...

Gość rysiek11112
Bo ja mam teraz taka energię, że musze się wyszaleć za te wszystkie zmarnowane lata kiedy byłem gejem.

mnie jest w zasdazie obojetne czy ktos jest gejem czy hetero, skoro odkryłeś sie na nowo, to ciesz sie tym, to Twoje życie... jedyne co mnie ukłło w twojej wypiwedzi to to, ze zdradzasz swoją zonę z panienkami z agnecji iuwazasz ze to podnosei standart Twojej heteroseksualnej strony życia... nie musisz szuykac potwierdzenia ze nie jesteś juz gejem, zakochałeś sie w kobiecie, seks z nią sprawia ci przyjem,nosć, tak sadze, wiec po co jeszcze te prostytutki? czemu ją zdradzasz?

Gość rysiek11112
Moja żona ma na imię Kazimierz i ma zarośnięte nogi i włochate ręce. Korzystam z usług męskich prostytutek. Daliście się nabrać haha. Ale dziękuję, dowartościowałem się, bo wiem, że umiem nawijać makaron na uszy ;)

Gość fafikk
urzekla mnie twoja historia..

Gość rozwieżdżone niebo
ah, nie ma sprawy, cała przyjemnoćć po mojej stronie, jakby nie było fajnie sie wypowiadało:D

Gość rysiek11112
Post z 11.42 nie jest mój Dlaczego zdradzam żonę? Ja nie uważam tego za zdradę. To tylko seks. Przez wiele lat nie miałem kobiety i teraz po prostu musze się wyszaleć. To nie ma nic wspolnego z tym czy kocham zonę czy nie bo bardzo ja kocham ale seksu z prostytutka nie uważam za zdradę.

Gość rozwieżdżone niebo
ah, nie ma sprawy, cała przyjemnoć po mojej stronie, jakby nie było fajnie mi sie wypowiadało:D też lubie since fiction;) no to miłego dnia, a moze kiedys dostaniesz nobla za fantastykę, hmm,z checią byc przeczytała bywaj🖐️

Gość acha to tak...
to powiedz co ty uwazasz za zdrade??

Jezzzu, ludziom niewiele do szczescia potrzeba!!!! Bardzo zabawna ta prowokacja. Nie ma co.. ;-/