Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaKasiaKasiaKasia

Facet i problem pieniędzy

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Spotykam się ze swoim facetem od 5 lat, planujemy ślub, wszystko jest fajnie oprócz jednego. On pracuje od 4 lat i nieźle zarabia. Mieszka z rodzicami więc mógłby odłożyć trochę pieniędzy na nasze wspólne życie, a on ..... wydaje wszystko na siebie i na samochody.... Ja odkładam każdą złotówkę, szukam możliwości zainwestowania itd. Coś jest nie tak- ja się staram a on nie odkłada (choć może!!!) żadnych pieniędzy. Jak z nim pogadać?

Gość normalnie a jak
Powiedzieć mu co myślisz, wyjaśnić w czym problem. Zamiast rozmaiwać ludzie piszą na tym forum, a później zakłądają wątki "Jak Go odzyskać?", "Żałuję...." :o

Gość kfoho
ja jestem z facetem od 4 lat i też mam problem. Jest ode mnie starszy o 19 lat i nawet spontanicznego kwiatka nie dostaję. Wcześniejsze kobiety on całkowicie utrzymywał. Jest mi przykro. Ciągle mówi, że ja zarabiam i on utrzymankiem nie będzie

Gość kfoho
miało być "i on utrzymywać nikogo nie będzie". Tylko, że ja od niego nawet prezentów na urodziny nie dostaję. JA mu kupuję i to dość drogie

Ja też nie dostaje kwiatków.. :(

Gość To nie twoja sprawa
jestes jego dziewczyną, nie matką, ojcem, czy żoną ... On jest kawalerem i co robi ze swoimi pieniedzmi to jego sprawa i jego problem.

Gość taka jedna z wawyy
Kwiatów tez nie dostaję... Problem kasy u nas tez jest. Mieszka,my razem. On twierdzi ze oplaca mieszkanie ( zarabia wiecej) a ja utrzymuje dom ( kupuje jedzenie itd) i jak mi braknie to mam problem...Zero wsparcia. A jeszcze mnie denerwuje jedna rzecz dziewczyny. Chce wyjsc z domu własnie...a on skórki sobie robi i musze czekac na niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz zwariuje!!

Gość helenka 23
...sprawa owych "skórek" mnie załamała...gdzie ci prawdziwi mężczyźni...?

Gość slicznaaaaa
jestescie glupie naprawde jak juz mu dupy dajecie to wymagajcie czegos ja za nic nie musze placic on wszystko pokrywa (mieszkanie,jedzenie,wakacje,itd)i slub w tym roku trzeba wylczyc o swoje a nie godzic sie !!!pozdrawiam

Gość slicznaaaaa
wezcie rzuccie takich frajerow bez przesady zeby prezentu na urodziny nawet nie kupic kobiecie swojego zycia?? szok normalnie!! nie macie slubu wiec rostancie sie moja rada!! jak facetowi zalezy to wszystko placi i doklada taka jest prawda a kasa co koebieta zarobia jest dla niej na kosmetyki:) !ps.ja jestem z niemcem:)

\"a kasa co koebieta zarobia jest dla niej na kosmetyki\" Chyba głupia jesteś. Facet nie jest od tego aby w 100% utrzymywać kobietę. Jak równość to równość. Obydwoje zapierdalać do roboty.

oj ciezko zrozumiec was kobiety :O gdy ja obsypywalem dziewczyne prezentami bo to lubie :) zostalem obwlolany utracjuszem, ze forse wydaje na bzdety :( teraz jest moja zona ale dlugo sie zastanawiam zanim cos jej kupie a szkoda bo sprawialo mi to duzo radochy :(

Gość .........on.......
facet jak kocha to utrzyma kobiete chyba nie kochaliscie nigdy naprawde...

Gość ambitne
kobiety nie chca byc utrzymankami, sa niezalezne

Gość świeży wysyp materialistek
lepiej wsiąść sobie azjatkę. przynajmniej nie będzie miała tak zjechanej psychiki