Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upierdliwa kobieta

Facet ma dziecko z inną kobietą i sie nim nie interesuje

Polecane posty

Gość Upierdliwa kobieta

Mój facet ma dziecko z inną kobietą i sie nim w ogóle nie interesuje. Mówi, ze nie jest pewien czy to jego dziecko. Nie chciał go bo wcześniejsze usunęła, które bardzo chciał mieć. Nie chce ze mną rozmawiać na ten temat. Mówi, ze to mnie nie dotyczy. Ostatnio nawet powiedział do mnie "odpierdol się". Czy naprawdę nie powinnam się tym tematem interesować? Jego dziecko mieszka na Ukrainie

Gość koniec 989768
wasze dziecko i ciebie tez tak moze potraktowac , choc nie musi ale jego kultura mowi mi ze uciekaj od niego

Gość ojjjjjj ojjjj
wasze wspolne dziecko tez moze tak potraktowac. brzydko...

Gość Upierdliwa kobieta
Też się tego obawiam, ale on tłumaczy, że tamtej kobiety nie kocha i że usunęła pierwsze dziecko najprawdopodobniej bo nie było jego. On go bardzo chciał i byłby z nią mimo, że jej nigdy nie kochał. Mówi, że nie może go wychowywać bo mieszka tysiąc kilometrów stąd.

Gość Upierdliwa kobieta
Co mam zrobić? Nie wtrącać sie? Mam prawo czy to rzeczywiście tylko jego sprawa?

jesli jetseście razem tak naprawde razem to nie jest to tylko i wyłącznie jego sprawa i powinien ci to spokijnie wytlumaczyc porozmawiac jaki ma do tego (do tego dziecka) stosunek

Gość zebercia
moj tez ma dziecko z inna i jak mi o tym powiedzial to sie zaczelam zastanawiac czy chce byc z czlowiekiem ktory sie nie interesuje swoim dzieckiem i tylko placi kase, choc z drugiej strony bylam nawet zadowolona ze te dziecko nie bedzie wchodzic pomiedzy nas. byla to typowa wpadka po 2 m-cach znajomosci.....a ostatnio sie dowiedzielismy ze znowu wpadla z kolejnym-wiec doszlam do wniosku ze to taki sposob na lapanie facetów. ale wracajac do tematu sama wiesz jaki od jest i jak sie zachowuje dziwi mnie tylko ze nie chce rozmawiac bo powinien ci wszystko wytlumaczyc i rozwiac wszystkie obawy :)

Gość scsdcd
ponoć mężczyźni "kochają te dzieci, do których matek czują/czuli miłość" i chyba dużo w tym prawdy w każdym razie w sprawie dzieci mężczyźni odczuwają zupełnie coś innego niż kobiety i tu do końca nasze płci nigdy się nie zrozumieją

Gość jak to czytam to mi się cofa
treść pokarmowa FACET, KTÓRY OLEWA WŁASNE DZIECKO NIE JEST WART, ŻEBY MU ODPOWIEDZIEĆ NA DZIEŃ DOBRY, a co dopiero mówić o jakimkolwiek związku

Gość niunieczka.
ja tez jestem z facetem, ktory ma dziecko z inna kobieta, tylko z wyjatkiem, ze to ona nie chciala zalozyc rodziny, wolala aby placil alimenty i byl nadal z nia....tylko on postawil sprawe jasno ja che miec rodzine, a ona a ja alimenty....wiec nic z tego nie wyszlo.byl kilka dobrych lat z nia, ale widocznie dobrze jej nie poznal, skoro nie chciala ojca dla dziecka, a meza dla siebie, tylko wolala kase.... kocham go i wiem ze w przyszlosci bedzie dobrym ojcem i mezem

Gość niunieczka.
bo wiesz znam jego i widze ze dla niego najwazniejsza jest rodzina i jakie ma podejscie,a to ze tamta tego nie rozumiala to juz jej problem, tzn wolala kase niz jego, ale co ukrywac teraz sa takie panny, dla ktorych liczy sie gruby portfel i nic wiecej, nawet rodzina.....

Gość co to
a moze chciała sie zabezpieczyc .. wiesz co to jest brak kasy majac dziecko?? nie była go pewna i wolała sie zabezpieczyc finansowo w pewnym sensie to rozumiem...

niunieczka. >>> a może jesteś po prostu w niego ślepo zapatrzona, a on jest cwaną bestią, ale również może być taka sytuacja, że tamta pierwsza kobieta jest rzeczywiście wyrachowaną ździ.rą i co płaci jej teraz alimenty ? a dzieckiem interesuje sie?

Gość niunieczka.
tak placi jej alimenty, a ona wciaz lata po sadach i chce wiecej i wiecej, ale sady nie sa az takie glupie i tyle ile ona dostaje ma jej wystarczyc.....bo on placi na dziecko a nie na nia!!!niech franca znajdzie se prace, sad powiedzial ojciec placi na dziecko a nie na pania;P a rzeczywiscie ona jest wyrachowana...i to niezle, ona ma 22 lata i jest tak wredna suk... ja tak z drugiej strony patrzac, to jezeli mowie ze kochami jest mi dobrze i po paru latach okazuje sie ze jestem w ciazy to chialabym zalegalizowac ten zwiazek miec normalna rodzine itd.....przeciez byly zareczyny, termin slubu, a ona w miedzy czasie nic nie mowiac zalozyla sparawe o alimenty....i na pytanie co chcesz miec normalna rodzine dziecko czy kase, a ona kase..... powiem tylko tym porabanym malolatom poprzewracalo sie w glowach....

a ten Twój teraz facet myślisz że był wg niej i jest teraz wg Ciebie w porządku? że nie ma w tym żadnej jego winy, z enie chciała z nim być?

Gość jaksjask
A ja mam taki przypadek, ze ojciec mojego dziecka chcial do mnie przyjechac ze swoja dziewczyna, ktora wyrwal jak dziecko mialo roczek. Nie zgodzilam sie na to spotkanie, po tym zdarzeniu jciec dziecka kompletnie nie interesuje sie dzieckiem. Tylko sie dziwie tej dziewusze, ze nie dosc ze pcha sie do czyjegos dziecka. to jeszcze ja nie razi, ze facet wyraza kompletny brak zainteresowania do wlasnego dziecka. Co za tepa pipa.

Gość ijhyj888876h
kobiety uwielbiają mężczyzn, którzy mają dziecko i jednocześnie mają je w dupie

Gość Rarytasy bimbakasy
otoz to!!!

Gość awersja do glupoty
No pomysl sobie jak ten facet potraktuje Ciebie i Twoje dziecko? Mowi Ci odpierdol sie bo mu sie nie podoba temat ktory poruszasz? Sama sobie ukladasz zycie tak, zeby potem plakac. Widocznie lubisz.