Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niikiita

Nie mogę żyć bez podkładu

Polecane posty

Gość niikiita

Zbliża się lato a ja jakoś nie potrafię z niego zrezygnować moja cera bez tego mazidła wydaje mi się fatalna. Wągry popękane naczynka drobne wypryski przebarwienia aż patrzeć na nią mi się nie chce. Czy jest jakiś inny sposób niż podkład aby wyglądała ładnie?

dobry korektor + znalezienie najlepszego dla siebie sposobu dbania o cere. ja tez zawsze mialam wrazenie, ze bez podkladu wygladam gorzej niz zle i nigdy, przenigdy sie z nim nie rozstawalam (i z pudrem w kamieniu w torebce). teraz wypracowalam sobie zestaw optymalnych kosmetykow do utrzymywania skory w calkiem fajnej kondycji i moj makijaz konczy sie na korektorze pod oczami, rozswietlaczu do powiek i tuszu.

Gość joanna81
Jest inny sposób. Kup sobie puder w kamieniu. W lecie jest lepszy niż podkład, a dobrze dobrany odcień sprawi że twoja twarz będzie dobrze wyglądać i odpocznie od ciężkiego podkładu, dotleni się.

Gość wolna od murów
a ja nie umiem zyc Z podkladem :D

zreszta pamietaj, ze idzie lato, wystawisz troche buzie do slonca, lekko ja przyzlocisz i sama zoaczysz, ze podklad nie bedzie konieczny. kup sobie ewentualnie jakis krem tonujacy z rozswietlajacymi drobinkami..mialam kiedys taki, to bylo cudo. ale sie skonczyl :(

Gość rób sobie maseczki z owoców
np z truskawek:D

Gość KLAUDIS
kup sobie chusteczki samoopalające do twarzy ja własnie je kupiłam i ich używam i nie musze walic fluidu

o tak, naturalne kwasy owocowe sa fajne, moj ulubiony maseczko-peeling: zmieszac troche suchej kawy i szczypte cynamonu z drobno startym jablkiem i kilkoma kroplami soku z cytryny. umyc buzie, nalozyc papke na twarz, chwile potrzymac, pozniej zetrzec kolistymi ruchami tak jak przy peelingu, splukac, nalozyc krem.

Gość Magdalenka.
Boże ja mam podobnie. Używam pudera w kamieniu i nie wyjde bez pudru nigdzie. W ogóle bez pudru wygladam inaczej i nie wiem juz co mam robić

Dobry podklad, delikatny mozesz miec na buzi cały czas nic nie zaszkodzi skórze.Podkłady mają również filtr uv chroniący przed słońcem.Moj podkład rewelacyjnie nawilża do tego stopnia ze jak go nie mam to moja skóra coś wysuszona sie wydaje:) Jeśli masz dobry poklad to nie zatyka on porów i nie ma wrazenia maski wiec nawet latem mozesz go miec. Zresztą lato w Polsce to nie lato... rozumiem Hiszpania :)

Gość ojejciu lato w polsce to nie
lato??? no sorki, chyba zapomnialas jakie lato jest u nas ostatnio, upal nie do wytrzymania:/ i wogole. ja radze zaopatrzyc Ci sie w dobry krem z filtrem (bo ten w podkladzie za przeproszeniem gowno daje) i jakis puder w kamieniu. mozna tez kupic tonujacy krem z filtrem z tego co wiem to napewno SVR taki maja, avene chyba tez ale nie jestem pewna

Gość primadonnna
ja w lato nie uzywam podkladow, po prostu nie nawidze miec na twarzy jakiejs maski w takie upaly, i wogole jakbym mogla to nawet kremu bym nie nakladala bo i tak wszystko splywa z potem. no tylko ze ja mam problem tylko z naczynkami i wagrami. moja siostra zas ma o wiele gorsza cere ale od pewnego czasu zrezygnowala z podkladow. cera bardzo jej sie poprawila po takich kapsulkach z olejem z wiesiolka

Gość slowa slowa
zaczarowany_elf a mozesz zdradzic jakiego podkladu uzywasz????????? prosze!!!!!!!

Gość wiesiolekkk. e
te kapsulki z wisiolka to sie lyka i dziala n cere czy n cos jeszcze?? a mozna je przebic i smarowac ???

Gość jak najbardziej nalezy
łykać jakiś olej jak najbardzie, bo to rozrzedza sebum i pomaga pozbyć się wągrów, może być capivit, tran, olej z rekina itp.... a podkład na poczętku zmienić na mineralny- nie zatyka porów, pięknie rozświetla, ja najpierw stosowałąm na calą twarz, a teraz włąściwie tylko jako korektor, tak mi się cera poprawiła. http://www.balticcompany.pl/index.php?ref=%2Fisadora.php