Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szama

pierwszy raz mam zlamane serce

Polecane posty

Gość Szama

mam 27 lat i zakochalam sie pierwszy raz w zyciu, pierwszy raz zaufalam, pierwszy raz gotowa bylam zrobic wiele. Do tej pory uciekalam przed miloscia bojac sie zranienia... i chyba mialam racje, pozwolilam zblizyc mu sie do siebie na tyle ze teraz cierpie, odszedl ode mnie. Nawet nie zerwal po prostu przestal sie do mnie odzywac, odpowiadac na moje wiadomosci telefony, juz raz tak bylo, ale wtedy przynajmniej zgodzil sie ze mna pogadac, teraz juz nie, teraz nawet udaje, że jest 'niedostepny' na tych wszystkich komunikatorach... Podczas naszego ostatniego spotkania powiedzial mi ze sie ze mna nudzi, ze raz chce byc ze mna raz nie... Znamy sie od 10 miesiecy, od 4 probowolismy byc razem, w tym czasie nie uprawialismy seksu... balam sie ze tak naprawde on jest ze mna tylko z tego powodu, wiec mowilam nie (wymyslajac rozne wymowki), wiem zrobilam zle, ale co teraz. Ostatnio mielismy kryzys, ale postanowilismy raz jeszcze - tabula rasa... ale chyba juz po probie, czuje ze to koniec... boje sie ze jestem od niego uzalezniona, dlatego sie staralam, prosilam o dodatkowe szanse itd. po tym czulam sie podle, jakbym stracila swoja godnosc. czy powinnam nadal walczyc?

Gość KLAUDIS
jeśli on tak zrobił to przykro mi stwierdzić ale on cie nie kocha po co ci taki ktoś kto cie nie kocha daj sobie z nim spokój ja bym nie mogła żyć z takim mężczyzną któryby mnie nie kochał nie wystarczyłoby mi ze mam go przy sobie czułabym się jeszcze z tym gorzej bo on by mnie i tak nie kochał dotykając go on nic by do mnie nie czuł masakra nie mogłabym tak wiedząc o tym daj sobie z nim spokój wiem ze bedzie ci cięzko ale po co ci taki facet jakby cie kochał to by było wszystko pięknie nie odszedłby od ciebie nie walcz juz o niego jak nie chce on to nawet ty tego nie zmienisz a tym bardziej jak jeszczena na niego naciskasz to juz wogóle on cie oleje jak cie kocha to napewno sam przyjdzie nie naciskaj na niego chyba ze wolisz zyc z facetem który CIE NIE KOCHA!!!!

Gość gość
Mój mężczyzna zostawił mnie 27 lutego po 12 latach bycia ze sobą. Nie umiałam sobie z tym poradzić. Wiedziałam że jedyną szansą dla mnie jest Go odzyskać. I tak też uczyniłam. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl – wrócił do mnie i jest jak dawniej, a nawet lepiej.