Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna81

Jak myślicie?

Polecane posty

Gość joanna81

hej dziewczyny i chłopaki za miesiąc wybieram się na uroczystaość bierzmowaniado siostrzenicy mojego chłopaka jako świadek i zastanawiam się czy powinnam kupować jakiś prezent z tej okazji? Czy wystarczy np. bombonierka. Podpowiedzcie mi coś bo ja nie mam zielonego pojęcia.

ja dostalam bombonierke i nie uwazam, zeby to bylo za malo, w sensie, ze bierzmowanie to nie komunia przeciez, tym bardziej, ze tu sie raczej kwestie duchowe bardziej licza niz materialne, ale jezeli bys sie jakos uparla, zeby jej cos dac ekstra, to wydaje mi sie, ze jakis drobny prezencik w stylu kolczyki bylby , ok:) ale jesli nie masz kasy, albo cóś to bombonierka starczy w zupelnosci:)) pozdrawiam:)

Gość joanna81
Dzięki bardzo myślałam podobnie że może kupię jej właśnie kolczyki albo jakiś łańcuszek czy wisiorek. Chciałab się po prostu upewnic jak to wyglądało u was, bo ja już nie pamiętam jak było u mnie:-)

Gość bujjjdaaa
tu nikt ci nie pomoże bo o ni zajmują się pierdołami , ale ja bym kupiła może jakąs branzoletke lub wisiorek za grosze ale bombonierka jest też ok