Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosa

szampon koloryzujący

Polecane posty

Gość siwowlosa

czy ktos zna jakis szampon koloryzujacy do w losow ktory dobrze pokrywa siwe wlosy? do tej pory farbuje swoje wlosy farbami ale i tak szybko mam odrosty( po 2 tygodniach) wiec chce sie przerzucic na szampony bo napewno nie niszcza tak mocno wlosow. probowalam henny z venity jest dobra ale ma mala palete barw jak dla mnie.

Gość a kiedy ostatnio nakładałaś
hennę na włosy?

Gość siwowlosa
jakies 3 tygodnie temu ale wczoraj sobie pofarbowalam bo juz henna sie zmyla w zasadzie po 2 tygodniach ale tydzien przetrzymalam je

Gość a kiedy ostatnio nakładałaś
nie chcę Cię martwić, ale w najbliższym czasie nie będizesz mogła nakładać ani szamponu koloryzującego ani farby na włosy henna musi się całkowicie wypłukać z włosów

Gość ja stosowalam
szampon koloryzujacy do siwych wlosow- oj raczej nie

Gość siwowlosa
nie wiem ale ja np po 3 tygodniach od nalozenia henny pofarbowalam sobie wczoraj i dzis mam super wloski. zawze tak robie i jak na razie nic sie nie dzieje wloski mam ladne blyszczace zaden zielony kolor mi nie wyszedl ani nic w tym stylu

Gość siwowlosa
tzn ja nie mam jeszcze calkiem siwych tylko na skroniach sa dosc mocno widzoczne

Gość ananaaa
mam pytanko ;) jeżeli sie zafarbuje wlasnie takim szamponem to czy to sie CAŁKOWICIE zmyje po tych dwudziestukilku myciach??

Gość siwowlosa
kiedys farbowalam jakims szamponem to szybciej zmyl sie z siwych . a tak wogole to proces wymywania sie farby zalezy od struktury wlosa jak jest gladki to szybciej sie wmywa a jak wlos jest taki troche zniszczony porowaty to trzyma sie dluzej