Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie radomianka

salon sukien w Radomiu - pomocy!

Polecane posty

Gość prawie radomianka

Cześc dziewczyny, mam takie pytanko - lada chwila wyruszam na poszukiwania sukni ślubnej. W necie znalazłam dwa fajne sklepy na Zeromskiego - Mariaż i Agnes. Czy macie jakies doświadczenia w tej mierze? Czy rzeczywiście jest tam tak duży wybór, jaki prezentują na swojej stronie? A jak z cenami? I obsługą? Pytam, bo równie dobrze moge skierować się w druga stronę - na Warszawę. Ale bliżej mi jednak do Radomia, tylko nie wiem, czy jest sens tam jechać, czy lepiej nie tracic czasu i nerwów i od razu szukać czegoś w stolicy. Pozdrawiam.

Gość NiePodpiszeSieCzarnymNickiem
a moze pojedź za Zwoleń, do pracowni sukien ślubnych? ja tam szyje i myślę, że warto

Gość prawie radomianka
cos słyszałam, ale jakoś szyłam rózne rzeczy kilka razy (nie tam co prawda) i nie bardzo mnie zachwyciły. Ale co, mówisz, że warto? A jak cenowo? Pozdrawiam i wielkie dzięki za info!

ja jestem z Radomia moja sukienka będzie podobna do tej, tylko inna koronka, i dół będzie miał trochę inny kształt. http://www.impressja.com.pl/index.php?id=17&klientki=images/klientki/2006/173.JPG&k=173 (strona tej pracowni) i zapłacę 1200 zł. szyję tam bo wiele moich znajomych i ich znajomych poleciło Załazy

Gość prawie radomianka
to znaczy, że oni tam maja jakies projekty, spośród których się wybiera, tak? Czy można pojechać ze zdjęciem upatrzonej sukni i też ją uszyją? Bo choc nie byłam przekonana, ten pomysł z szyciem coraz bardziej zaczyna mi sie podobać.

tam jest mnóstwo sukni na manekinach i mnie spodobała się jedna, ale zamiast ecru wybrałam białą i inną koronkę, więc to nie jest tak, że jak wybierzesz jakąś to nie możesz jakiś zmian wprowadzić. Są też katalogi, więc pewnie jak wezmiesz zdjęcie, to też nie powinno byc większego problemu. Najlepiej pojedź tam i sama zobacz, popytaj, bo naprawdę opłaca się. Pozdrawiam.

Gość prawie radomianka
I chyba tak zrobię, zanim sie na coś konkretnie zdecyduję Wielkie dzięki za radę! Pozdrawiam!

Gość Radomianka
Witaj! Ja równiez jestem z Radomia i suknię wybrałam w salonie Emmi Mariage przy ul . Witolda, jest tam też kilka innych salonów. Wejdz tam i obejżyj suknie, są śliczne i naprawdę profesjonalnie wykonane. Gorąco pozdrawiam!

Salon Emmi Mariage ma wiele ciekawych sukni i z pewnoscia cos wybierzesz dla siebie. Poza tym bardzo pomocna i sympatyczna osluga ktora naprawde umie doradzic.

Gość prawie radomianka
Radomianka, Trolka - wielkie dzięki za podpowiedź! O tę różnorodnośc i wybór chodzi mi przede wszystkim, bo będzie tylko ślub cywilny i chyba nie każda taka tradycyjne suknia ślubna będzie na tę uroczystośc pasowała. Myślę tak sobie, że fajnie byłoby znaleźć taką sukienkę, co do której nie ma wątpliwości, że jest suknią ślubną, ale jest na tyle skromna, żeby nie raziła w USC. Do kościoła - wiadomo, pasuje każda, która się podoba. Ale już do Urzędu - wydaje mi się, że nie. Pozdrawiam!