Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziroczka

Facet powyzej 23 lat mieszkajacy z rodzicami - tragedia

Polecane posty

Gość Ziroczka

Moje panie - trzymac sie od takich typkow z daleka

Uogólniasz :(. A jak dziewczyna powyżej 23 roku życia mieszka z rodzicami - to jak ją klasyfikujesz?

Gość Ziroczka
Facet musi byz zaradny, a zaradni faceci nie mieszkaja z rodzicami. proste

Gość 32432432
nomina : utrzymanka rodzicow i nieudacznicą

Rewelacja! Życzę Wam udanych związków... przy takim podejściu! BTW - cóż takiego magicznego ma w sobie liczba 23?

Gość Wrom
Moim zdaniem nie można generalizować. Jeżeli w domu jest dużo ludzi i ciasnota to rzeczywiście lepiej się wyprowadzić. Obecnie jednak ludzie mają często mało dzieci i wręcz głupotą byłoby opuszczanie mieszkania z powodu rodziców czy innych krewnych. Budynki nie będą przecież stały praktycznie niezamieszkałe.

Gość tissue
Dla mnie facet mieszkajacy z rodzicami po skonczeniu studiow to tragedia. Wlosi mieszkaja z rodzicami do 30 roku i wcale nie czuja sie z tym zle, to jest dopiero zenada....

Gość no zarabiscie ...
w wieku 23 lat każdy facet ma się dorobić mieszkania samochodu ... Kurde jak to zrobić jak ktoś studiuję na studiach dziennych ??? Gdzie tu znaleźć czas na pracę (nie licząc dorywczej, która stracza tylko na własne przyjemnośći) ... W wieku 23 lat kończy się dopiero studia ;/ Jejku dajcie facetom z 25 lt - wtedy można mowić, że jest niezaradny :P

Gość magic friend
Dokladnie, ja wyprowadzilem sie od rodzicow w wieku 6 lat. To sie nazywa zaradnosc. Jak facet mieszka z rodzicami a ma wiecej niz 10 lat to mieczak, ciota i zyciowa niedorajda.

Gość Ziroczka
"w wieku 23 lat każdy facet ma się dorobić mieszkania samochodu" a co ty sobie myslisz? Jak sie wiaze z facetem, to gdzie bede mieszkala? To chyba jasne, ze u niego w domu. Oczywiscie to ma byc jego mieszkanie, a nie wynajmowana kawalerka :o A samochod? Czemu sie dziwisz? Przeciez nie bede wszedzie autobusami jezdzila :o

Gość lilianka27
kup sobie mieszkanie bo nie ma jak u siebie w domu i samochód też sobie kup albo szofera wynająć musisz..prosta sprawa.....

bardzo interesujące. ciekawe ile autorka topicu ma lat i czy już ma swoje mieszkanie, no bo przecież kobieta powyżej 23 lat już powinna mieć męża i własne mieszkanie.

Gość Ziroczka
Mam mieszkanie - kawalerke, ale swoje. Splacam obecnie raty, ale kupilam je sama.

Gość SanSan
gorszy jest facet mimo 24 lat zachowujacy sie jak dzieciak, wiem cos o tym mam takiego od 2 lat w domu, znamy sie lacznie 7 lat, po slubie jestesmy welasnie 2, caly czas zachwouje sie jak kawaler, zloty samochodowe-oczywscie samochod sportowy, absolutnie nie nadajacy sie dla malego dziecka, ktore posiadamy wogole duzo by tu pisac ale ogolnie tragedia, gdybym mogla cofnac czas, napewno nie wyszlabym za to dziecko dodam ze to nie tylko moja opinia, mowi tak nawet jego wlasna matka-egoista i ma racje ja juz z nerwow lecze sie i biore antydepresanty jeszcze troche i mysle o zakonczeniu tej gehenny i cyrku... musialam sie wygadac...

Gość Ziroczka
22 Splacem je nadal. Lacze studia z praca. Po zajeciach prasuje w szkole jezykowej. I co? Szczena opadla?

Gość sranie w baranie
no ja bym raczej nie chciała mieszkać w jednym pokoju :P nawet jakby to byla wykupiona na wlasnosc kawalerka :O także nie masz sie czym chwalić :P

Gość tissue
Super macie podejscie do zycia: " Mieszkam albo z rodzicami albo w swoim mieszkaniu" Slyszeliscie o czyms takim jak wynajem?? To jest normalne, ze najpierw sie wynajmuje mieszkanie, potem kupuje sie wlasne. Postawa: mieszkam z rodzicami, bo szkoda mi kasy na wynajem jest zalosna.

Gość Ziroczka
do kolonialnej dziwki - wiesz, nie kazdy chce mieszkac w szopie w jakiejs wsi zabitej dechami. Przykro mi

Gość taka jedna......
to jak będziesz się umawiać z jakimś gościem na randkę, zadaj od razu pytanie o mieszkanie i samochód..

Gość monciaK
ja mam 21 i od 2 lat wlasny dom-mieszkam z mezem-tylko my wiec wiek nie gra roli

Gość frezjacececececece
autorka topiku to pustaczka nie znajaca zycia...ja tez moge napisac ze jestem prezesem...nie masz kobieto innych problemow?szkoda mi Ciebie materialistko:P)

no ale może kiedyś się dorobisz większego mieszkania albo się wprowadzisz do jakiegoś 23 latka z większym metrażem. życzę ci tego , bo mieszkanie w kawalerce jest strasznie kijowe. ale rozumiem, że nie każdego stać na większe mieszkanie.

Gość a co prasujesz w tej szkole
?