Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajazKrakowa

Wesele z jakim zespołem muzycznym???

Polecane posty

Gość MajazKrakowa

Każda z Was, a przynajmniej większość na forum, bedzie miała lub miała wesele..oprócz lokalu szukacie napewno jakiegos dobrego zespołu.. dlaczego nie dzielcie sie tymi informacjami z reszta?? cięzko jest znalezc namiary na jakis fajny, sprawdzony zespół. Przeciez opinia kogos kto dany zespół słyszal i sie przy nim bawił jest bardzo ważna.

Gość ja polecam
zespół camel

Gość lalalalalalalalalalalala
nikt wiecej nie poleci zadnego zespołu :)

Gość MajazKrakowa
no i???

Gość Joaśka z Warszawy
Ja bym Ci powiedziała, ale mnie zaraz wrony zakraczą :)

Gość baśek
Co do tematu....to z dobrym zespołem.Nazw lepiej nie podawać,myślę że wystarczy telefon kontaktowy.Z mojego "wczytania" wynika,że tak będzie lepiej dla tych co mają potrzebę a nie chęci zawodowo poznawcze.Pozdrawiam ono baśek:)

Gość mt
Polecam zespół Krater z Gorlic. www.krater.cba.pl

Gość brevis
witam ! ja polece tobie zespół na wesele ale proszę prześlij do mnie wiadomość na e-mail kiedy i gdzie odbędzie się uroczystość weselna pozdrawiam brevis

Gość rudy kocur
tylko nie brevis :o juz lepiej plyty sobie wlączyc ...

Gość rudy kocur
przepraszam pomyliłem się brevis jest OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość REFREN
witam ! mogę polecić tobie bardzo dobry zespól szczegóły tylko na e-mail wyślij do mnie widomość jeśli jeszcze szukasz zespołu pozdrawiam ania

Gość Chemiczna
Hehe, domyślam się, że polecisz swój zespół.

Gość MajazKrakowa
:) czekamy na propozycje!!

A ja polecam Showband z podlasia, zespol jest z Wasilkowa ale dziala na wiekszym terenie czyli BIAŁOSTOCZANKI zachęcam :D Ekipa młoda, repertuar zróżnicowany, SAKSOFON :) wspaniale potrafią rozbawić gości. JAk ktos chce namiary piszcie do mnie (mail w stopce) pozdrowionka

Gość paan99
Witam Polecam zespół KANON Profesjonalizm i super zabawa. Nie są tani ale warto. Grają tez w Kościele. Muzyka na żywo. Ich strona internotowa www.kanon.art.pl Wszycy goście zadowoleni. Wsyłają płytke reklamową. Przedstawiają na niej krok po kroku prowadzenie imprezy. Pozdrawiam.

Gość zespół
Zapraszam do współpracy z Zespołem Muzycznym "Ensemble" Chętnie uświetnimy Wasze wesele profesjonalną oprawą muzyczną, efektami świetlnymi, bogatym repertuarem, nietuzinkowym wyglądem na scenie oraz niezapomnianą atmosferą udanej zabawy! Można nas posłuchać i zobaczyć na youtube : http://www.youtube.com/watch?v=Ha6ZQV3V_gQ http://www.youtube.com/watch?v=GRZMWjzr7SU a w razie potrzeby chętnie prześlemy nasze demo :) Jeżeli jestescie zainteresowani współpracą z naszym zespołem, proszę o kontakt telefoniczny (600-542-462) lub mailowy na adres : ensemble@interia.eu Pozdrawiamy gorąco! Andrzej Żaba & Zespół muzyczny "Ensemble"

Gość baśek
To zależy,co nas kręci,żywa muzyka,konserwowa muzyka,dj..,ilość osób w kapeli...itd.Najlepszym rozwiązaniem była by kapela potrafiąca grać wesele/są takie co im to nie wychodzi pomimo umiejętności muzycznych/,sprawdzona,za rozsądną kasę itd,itd....,spełniająca nasze oczekiwania/też w granicach zdrowego rozsądku/

Gość deli245
Zachodniopomorskie- "Hulagula"

Gość Jagoda z Wyszkowa
"Szafa Grająca" - śpiewają na 3 głosy, wodzirejują i prowadzą wszystkie zabawy - REWELACJA Wydaje mi się, że są z Warszawy, ale nie wiem, bo to teść załatwiał. Teścia nie spytam, bo siedzi w Norwegii :)

Stary Onanisto, słyszałeś Szafę Grającą? Najprawdopodobniej nie, zatem - proszę - byś nie wypowiadał się w kwestii, o której nie masz pojęcia. Współpracuję z tym zespołem od kilku lat i jak do tej pory nikt się nie skarżył na prezentowany przez nich poziom, repertuar czy sposób bycia. Jeśli chciałeś być złośliwy, to udało Ci się to w 100%, ale jeśli chciałeś być dowcipny (jak w innych postach, które czytałam z uśmiechem), to Ci nie wyszło.