Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anielise

Do studentów- którzy odkładali studia.

Polecane posty

Witam. Mam pytanie i proszę, jeśli możesz i wiesz, to odpowiedź mi. Chodzi o to, czy przysługuje prawo do wrócenia na studia po 5 latach i kontynuowania ich, po 5 latach przerwy ? Gdzie 1 rok został zaliczony. ?

Na 2 rok oczywiscie, żeby nie zaczynac od zera i bez egzaminow wstepnych

Gość snnbjs
nie wydaje mi sie. od tego jest dziekanka, zeby na ok studia przerwac bez konsekwencji negatywnych

Gość można się reaktywować
ale obawiam się ,że 5 lat przerwy to zbyt dużo

Gość a do ilu lat jest to możliwe
?

Dziekanka byla wzieta ale raz, pozniej wyjazd z kraju i tak sie to zaniechalo

Gość upupuuuuuuuuu
o niczym takim nie slyszalam Jesli masz indeks to jesli sie dostaniesz na studia to możesz indywidualnie pytac sie prowadzacych czy ci zalicza przedmiot(przepisza ocene), czasem tak robią ale nie jest to reguła

Gość mimimimimimimi
teoretycznue jest to mozliwe (chyba.... z tego co nam kiedys tlumaczyl jeden wykladowca), ale ciezko bedzie.... warunkiem podstawowym jest to, by przez ten czas nie zmienil sie tok studiow. Prawdopodobnie jest jakis regulamin, ktory nalezaloby przeczytac i sie przekonac.... A jezeli w regulaminie uczelni (czy wydzialu) tego nie ma to zapytaj na miejscu...Przyznam szczerze ze, jak na moj gust, to watpliwa sprawa...

Dziekuje wam za wypowiedzi. Ciekawi mnie to, ktos mi powiedzial ze do 3 lat mozna wrocic, jesli ma sie zaliczony 1 rok, i zaczac od drugiego po przerwie, ale dluzej to juz ten 1 rok jest anulowany, mimo ze zaliczony, dowiem sie na miejscu, ale to i tak za kilka dobrych tygodnii a na stronie nic nie moge znalezc na ten temat ;/