Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liluśka70

Czy palette xxl mrożny blond zakryje mi nierówne kolorystycznie włosy?

Polecane posty

Gość Liluśka70

Mam z natury mysi blond... Kiedyś farbowałam na brązy szamponetkami... Postanowiłam wrócić do swojego koloru... Poszłam najpierw na gęste pasemka blond... 5tyg temu farbowałam garnier 100% (nr 101) i nie wyszedł zbyt piękny kolor... Czy moge liczyć na palette? Pomóżcie kochaniutkie :* Pozdrawiam!

Gość AngelaZXZ
Mi tez garnier 101 okropnie wyszedł :( Pofarbowałam Loreal i jest jeszcze gorzej!!! Ja chce ładny kolorek spowrotem :( To dziewczyny jak z tą palette xxl? mam juz odrosty i musiałabym zafarbowac znów. Dołączam sie do topika.

Gość No wiesz w koncu
Odradzam palette_ zdecydowanie! I kazda fryzjerka powie Ci to samo!

zgadzam się - ten garnier 100% to straszna porażka ale lepiej niż palette kupić sobie farbe profesjonalną w sklepie fryzjerskim - jest trwalsza. np artego.

Gość Liluśka70
Ale przeczytałam duzo pozytywnych opini o palette XXL. A wcześniej też używałam innych z palette i nic strasznego z moimi włosami sie nie działo. Mam tylko pytanko czy ta palette XXL nie tylko rozjaśnia (jak w przypadku okropnego garnier 100%) czy tez nadaje kolor i kryje?

Gość maruskus
Kumpela farbowała palette ale na inny odcien blondu i wyszło jej jak z opakowania :) tyle ze czy na farbowane włosy sie sprawdzi to nie wiem ;] pozdro

Gość AngelaZXZ
Nikt nam nie odpowie? :( :( :(