Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JoAnn74

Plamienie w 7 tyg ciazy

Polecane posty

To jest moja pierwsza ciaza. Jestem w siodmym tygodniu i od trzech dni obserwuje lekkie plamienie brozowawe. Dwa razy na dzien po niewielkim bolu w dole brzucha. Czy ktoras z Was tez cos takiego miala? Nie wiem, czy jest to grozne, czy normalne na poczatku ciazy. Dziekuje za rade.

Gość moim.... zdaniem...
idz do lekarza ja tak mialam i dostalam duphaston

Gość poronionaania
obserwujesz plamienie od 3 dni? dziewczyno, leć do lekarza! ja zaczęłam plamić w 6 tyg i od razu poszłam do szpitala. niestety mojego dziecka nie dało się uratować. mam nadzieję ze u ciebie sie nic nie dzieje, ale szczerze mówiac przeraża mnie twoje niefrasobliwe podejscie do sprawy. plamienie w ciązy nie jest normalną sprawą, poza lekkim plamieniem w dniu kiedy powinnaś mieć okres. ale i tak to trzeba sprawdzić.

Dziekuje bardzo za odpowiedz. Wizyte mam na 31 maja. To w tym wypadku chyba po prostu pojde do kabinetu i sprobuje by mnie przyjal. Boje sie bardzo by nie stracic tej ciazy.

jak nie dasz rady do gabinetu to idż na Izbe przyjęć do szpitala, ja tez miałam plamienie w 6tc i dobrze ze się zgłosiłam odrazu na Izbę Przyjęć własnie, bo było to zagrazajace poronienie, odrazu dostałam zastrzyki z Kaprogestu i Duphaston, coprawda spędziłam w szpitalu 2 tyg. ale zato ciąża rozwija sie dobrze i jestem juz w 27tc

Gość
U mnie nieatety plamienie również okazało się złym znakiem... Pojedź do szpitala, powinni cię zbadać jak najszybciej. Czasami się zdarza tak, że plamienie występuje na czas wystąpienia miesiączki, ale najlepiej to od RAZU skonsultować. Oby to nie było coś złego. trzymam kciuki

Teraz jestem przerazona. W dodatku odczuwam te bole w podbrzuszu. Chyba pojade do szpitala. Dzieki dziewszyny! Ja nie mam zupelnie zadnego doswiadczenia z ciaza. Dzieki!

Gość moim.... zdaniem...
ty do szpitala lec niech zobacza czy wszystko jest ok

Gość
trzymamy kciuki, wszystkie, mam nadzieję, że skończy się tylko na strachu...

Gość
trzymamy kciuki, wszystkie, mam nadzieję, że skończy się tylko na strachu...

Również miałam plamienia i dostalam duphaston, luteine. Musiałam dużo leżeć i wszystko bylo Ok. Tak że spokojnie nie musi to oznaczać najgorszego ale bez lekarza (i to jak najszybciej) się nie obejdzie.

Dziekuje za podtrzymanie na duchu! Udalam sie do szpitala, gdzie przyjal mnie bardzo mily lekarz ginekolog, zrobil mi echodrafie i zobaczylam moje malenstwo cale i zdrowe, ruszajace sie gdyz serduszko bardzo mu bilo. Wszystko okazalo sie ok. Lekarz w kazdym badz razie powiedzial, ze bardzo dobrze ze przyszlam, gdyz kazde plamienie w tym okresie ciazy jest niepokojace. Spadl mi ogromny kamien z serca. Pozdrawiam Was serdecznie!!!