Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddaga

test

Polecane posty

Gość dddddddaga

czy moge wykonac teraz test na 9 dni przed @...???

Gość dddddddaga
proszę Was o porade... napewno jestescie bardziej doswiadczone...

Gość SanSan
mi wyszedl na 4 dni przed, ale b slaba kreska na 9 tez mozna, ale na 100% wyjdzie I kreska

Gość dddddddaga
bo jestem bardzo niecierpliwa i w sumie sama nie wiem... objawow nie mam żadnych zreszta tak wczesnie by ich nie było

Gość dddddddaga
no ale tojak wyjdzie 1 kreska to chyba bez sensu to na ile dni przed moge juz zrobic?

no i test wyjdzie raczej negatywnie więc lepiej poczeskac chociaz do dnia spodziewanej miesiaczki

Gość zdecydowanie za wczesnie
daj sobie na wstrzymanie i nie mysl o tym, jak nie dostaniesz okresu to wtedy bedziesz się martwic, a teraz proponuje wrzuc na luz

a może ona się nie martwi tylko czeka

Gość dddddddaga
na dodatek od dwoch dni pobolewa mnie podbrzusze... i nie wiem co myslec o tym

Gość dddddddaga
nie martwie sie masz racje :) czekam na II kreski

Gość zdecydowanie za wczesnie
na objawy ciązy tez jest jeszcze za wczesnie

Gość dddddddaga
23 dc dzisiaj wiec nie sadze z eto jajeczkowanie mam 31 dniowe cykle

poczekaj jeszcze troszkę autorko - co ci da zrobienie testu? prawdopodobnie tylko niepotrzebne zmartwienia :( głowa do góry - pobolewanie podbrzusza może oznaczać każdy z wariantów :) będzie dobrze - jak nie teraz to następnym razem :) pozdrawiam

Gość dddddddaga
wiem wiem powinnam zaczekac ale to jest takie silne... to oczekiwanie... przyjdzie @ czy nie...

Gość dddddddaga
czyli gdybym wykonala teraz test to czy tak czy tak nie wykaże on ciązy?

ja wiem, że \"łatwo mówić\" ale zajmij się czymś i nie myśl - takie podejście do spawy czasami potrafi porządnie dokopać - wiem co mówie :) jeszcze tylko kilka dni :) spoko wytrzymasz :) 3mam kciuki

Gość dddddddaga
dzieki za wsparcie... chyba poczekam:) czy w tak wczesnej ewentualnej ciazy sa juz jakie kolwiek oznaki...?

ja od poczatku \"czulam\",że jestem w ciaży a wyszlo nam już za pierwszym razem w sumie pierwszy z objawów to były ciemniejsze otoczki i brodawki ,pozniej brak okresu no i wtedy zrobiląm dopiero test wyszły dwie kreski z tytm że ta druga taka ledwo ledwo

Gość dddddddaga
a kiedy pojawily sie te cimniejsz eotoczki i brodawki..? ja nie mam nic takiego... jedynie co to powiekszyly mi si brodawki...

w sumie ja to mialam obsesje na tym punkcie i ciągle cosik sobie wynajdowałam(choc zapewne wcale tego nie bylo) ale mąz zauwazyl i faktycznie ja akurat na to nie zwracalam uwagi było to na kilka dni przed spodziewanymm okresem

Gość dddddddaga
ja narazie nie wynajduje nic bo to za wczesnie chyba na jkie kolwiek objawy... ale chetnie sprawdzialabym juz czy sa II krechy

Gość dddddddaga
a jakies inne wczesne objawy???

ja wynajdowalam objawy z tego względu gdyż to jeszcze mialo być \"nie teraz\"bo za wczesnie,bo dom remontujemy,itd...los zadecydowal za mnie gdyz jeden seksik bez zabezpieczenia i mamy naszego Grzesia jestem za to BARDZO WDZIECZNA losowi,gdyż zapewne do dzis dnia przekladałabym tą decyzje a tak spi moje słodkie szczęscie gdyż jutro ma na ósmą do szkoly(jest już pierwszakiem):)

pierwsze objawy ciązy będa dopiero jak zagnieździ się zarodek w macicy, a to moze trwac nawet do 2 tyg. od zapłodnienia, u mnie pierwsze objawy wystąpiły ok. 5-6 tyg. ciązy- wzmozona senność, powiekszone i bardziej wrazliwe sutki, częste oddawanie moczu, na objawy ciązy kilka dni po stosunku to ja bym raczej nie liczyła

Gość dddddddaga
no wiec stosunek byl 15 i 16 dc bez zabezp. jednak bez konca we mnie z tego co obliczalam to byly to dni płodne i możliwosc zajscia w ciaze... dlatego tez sie niecierpliwie wiem ze byl to stuos. przerywany i napewno sa mniejsze szanse ciazy