Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T--bag

Qrcze,znowu studentka! Co robic?!

Polecane posty

Gość T--bag

Wiecie co...?! W sumie to nie wiem czemu tutaj pisze ale nie moge usnac bo nie daje mi spokoju pewna rzecz...Mam juz 29 wiosen i druga z kolei kobieta ktora poznaje ostatnio okazuje sie byc studentka.Nie mam nic przeciwko temu ale....Z ostatnia szybko sie pozegnalem,po zapoznaniu zrezygnowalem bo oprocz tego ze nie wiele nas laczylo to jeszcze zycie studenckie powodowalo ze non stop grzala...i ok rozstalismy sie! Ostatnio (pol roku temu) napisala do mnie dziewczyna ktora poznalem rok temu na dyskotece.Nie widzielismy sie sporo a potem napisala.Postanowilismy sie spotkac i tak zostalo..czsto sie widujemy,dobrze bawimy i chyba zaczynam sie znowu angazowac..ona tez wyznala mi wiele co do mnie czuje..jednak za zwyczaj po pijaku..no i wlasnie..po pijaku..niestety zycie studenckie (a w zasadzie jego koncowka) ktore prowadzi powoduje ze non stop sa imprezy,non stop chlanie,jesli cos mowi o uczuciach to tylko po "kielichu".Wiem ze zaczynam sie angazowac ale sam juz nie wiem czy tego nie przerwac..nie wiem czy to zabawa z jej strony czy co?!Zapoznala mnie co prawda ze swoja rodzina,bylem nawet na paru uroczystosciach rodzinowych...ehhh,sam nie wiem co jest?!Dlaczego znowu studentka!?

Gość abecede
bo studentki sa fajne. nie wszystkie wyznaja uczucia wylacznie po alkoholu. generalnie, nie wszystkie naduzywaja alkoholu. twoja pewnie sie boi na trzezwo, bo wyczuwa, ze ty boisz sie zaangazowania.

Gość T--bag
Wiem,ze sa fajne!;)..sam bylem studentem!Naprawde jest to fajna,delikatna dziewczyna..kiedys zraniona..ale problem polega na tym ze juz mam te swoje latka i nie chce sie tylko "bawic"..staralem sie okazywac jej uczucie..mowic i pokazywac czesciej co czuje.Wiem,ze jest niesmiala i moze to to..Jako ze sam przez to przechodzilem (moze nie na taka skale) to staram sie tez zrozumiec ze to jest "ten" okres....ale wiecie...zycie tylko od imprezy do imprezy to juz moze sie przejesc... Nie wiem co robic!Moze pomozecie?!Wiem,ze ona cos do mnie czuje,wiem ze boi sie zaangazowac bo zostala zraniona,wiem ze jest niesmiala... Czekam na komentarze,rady...

Gość T--bag
czarna-anka => ...to nowe wcielenie T-baga;)

Gość truskawkova
proponuje przypomniec sobie czasy mlodosci i od czasu do czasu "przygrzac" z nia ;)

Gość yyyy
jest niesmiala i ciagla imprezowiczka? Wybacz, ale cos jest nie tak.

Gość abecede
zamiast na imprezy zabieraj ja w inne miejsca :) pewnie ma jakies zainteresowania poza imprezowaniem. a po co on ma przygrzewac? nie lubi, nic na sile i zapominanie o wieku nie ma nic do tego..

Gość T--bag
truskawkova => ojjj,uwierz mi grzeje!:)..z nia i nie z nia!To nie jest tak ze ja tego nie lubie.Jestem bardzo otwarta osoba i podobno dusza towarzystwa.Problem jednak polega na czyms innym...mianowiecie chcialbym wiedziec na czym stoje!Nie chce kolejnego przelotnego romansiku...zabawy... yyyy => Tak dokladnie!To ze ktos jest niesmialy w "tych" sprawach to chyba jeszcze nie znaczy ze nie lubi sie napic,zabawic;)Czyz nie?

Gość yyyy
jak niesmiala, to raczej nie lubi imprez, a przynajmniej tak czesto. Ja tak to widze. Bo jak lubi imprezy, zabawy, picie, to gdzie tu niesmialosc?

Gość truskawkova
zakladam, ze zwykle, proste "kobieto, wez no sie ogarnij na moment i powiedz co ja mam o tym wszystkim myslec" nie wchodzi w gre... no, to jesli nie to, to ja nie mam pomyslu

no proszę.. facet a tak sie przejmuje :) to dziewczyna powinna załozyć taki topic ;)