Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1312

Canon PowerShot A400

Polecane posty

Czy posiada ktos instrukcje obsługi do aparatu cyfrowego - Canon PowerShot A400? Bardzo potrzebna jest mi ta instrukcja, wiec jesli ktos posiada i byłby chetny wysłac mi ja - oczywiscie nie musi byc orginał.... bede bardzo wdzięczna. W gre wchodzi rowniez odkupienie jej za rozsadna cene. Dzięki z gory:)

dziekuje, ale nic tam nie znalazłam, byc moze nie potrafie tam znalezc tego co mnie interesuje:( wiec nadal czekam na pomoc

---do majsta--- Dziękuje bardzo, ale niestety nie znam na tyle j angielskiego aby ja przeczytac. Potrzebuje instrukcje w j polskim. Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam

Gość darietta
tu masz polską stronę ale nie wiem czy tam bedzie istrukcja obsługi http://www.canon.com.pl/ ja tez mam ten aparat i mam instrukcje ale troszke tego jest zeby ci przesłać a w tej chwili nie moge bo mam maturke pozdrawiam wrazie co jak nic nie znajdziesz to daj znac to postaram ci sie zeskanowac ją ale dopiero mogłabym pod koniec tygodnia

Gość darietta
sorki pomyłka ja mam a430 ale instrukcja moze byc podobna

-- do darieta-- dziekuje ci bardzo, ale na tej stronie nie ma instrukcji obsługi, niestety. Jesli chodzi o skanowanie to, tak wiem ze jest tego duzo i nawet nie jestem pewna czy bedzie pasowala twoja instrukcja do mojego aparatu, wiec dajmy sobie spokój, tym bardziej ze masz wazniejsze sprawy na głowie. Ewentualnie, kiedys jak bedzie ci sie mudzilo to mozesz mi wyslac, albo jak wolisz to ksero, podalabym ci swoj adres i pokryla wszelkie koszty. A tym czasem: POWODZENIA NA MATURZE :):):)