Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl21

Pierwsza milosc..

Polecane posty

Gość Girl21

Czy to mozliwe, by ta pierwsza milosc byla ostatnia juz taka na cale zycie?:). Mam chlopaka od 7 miesiecy, jest on moja pierwsza prawdziwa miloscia, tak samo ja jestem pierwsza miloscia jego:). Czy ktos stanal na slubnym kobiercu ze swoja 1sza miloscia??

Gość upupup

Gość lady in orange
ja także poznałam swoją pierwszą miłość w wieku 20 lat... był moim pierwszym mężczyzną łóżkowym... nie mogłąm wierzyć, że kimś takim los mnie obdarował... Dziś mam 26 lat i jestem 2 lata po zerwaniu... Zadał mi niesamowity ból i nie liczyło sie dla niego to, że On jest pierwsza miłością. Faceci po prostu inaczej rozumują i nie są tacy sentymentalni. Nie wierz w magię pierwszej miłości... pielęgnuj ten związek i nie pozwól przede wszystkim na to, aby w Was uderzyła rutyna... Fakt, że jest pierwszym mężczyzną, którego pokochałaś nie ma w ogóle znaczenia. Jeśli Ci z nim dobrze i czujesz się kochana, to rób wszystko aby było Wam dobrze. Pozdrawiam

moze byc...ale nie musi... ja bylam w swoim pierwszym chlopaku przez rok na zaboj zakochana a potem poszlam na studia ...nowe towarzystwo...nowe perspektywy.... rypla sie sprawa...wiele sie nauczylam przez to...

Gość Girl21
No tak, ale ja go poznalam na 2 troku studiow i juz mam za soba 2 krotkie zwiazki, ale to nie byly milosci...