Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia19eee

BYŁAM U fryzjera i ....

Polecane posty

Gość ewcia19eee

Zjebala mi grzywke! W ogole krzywa a chcialam taka na skos! Nie zauwazyłam tego u fryzjera bo schowala mi ja pod wlosy! Czy jak pojde do fryzjera to co moga powiedziec?

Gość zareklamuj

Gość loleki bolek
.......jak to co , za ci psitka fryzure spieprzyla!!!!!!!

Gość ewcia19eee
A moga mi oddac kase albo cos innego zaproponowac? Mial ktos kiedy taka sytuacje???

Gość bez zeba na przedzie
Trzeba uwazac na fryzjerow :[ Zawsze chodzilam do jednego zaufanego fryzjera w Mragowie,ale ze studiuje w Krakowie,to nie oplaca mi sie jechac na mazury tylko do fryzjera :| I ostatnio sie przelamalam - poszlam do innego fryzjera w Krakowie ... I ... umyla mi wlosy,nie nakladala odzywki ( a to mnie juz wkurzylo ).Spytala sie co ma byc ... wiec mowie,zeby leciala po koncowkach,ze fryzura ma zostac taka jaka jest,tylko ze chce odswiezyc ja. Mialam ladnie wycieniowane wlosy,super sie ukladaly ... a ona zrobila mi ... sama nie wiem co :\ 2 poziomy na glowie ... ze niby wycieniowane.Ale mam jedna czesc z wierzchu do ucha a druga czesc z pod spodu do ramion :/ Tragedia ! Po tym przeleciala jeszcze suszarka i prostownica :| Wlosy nie dosc,ze przesuszone,to jeszcze beznadziejnie obciete! Ja jednak poczekam,az bede mogla pojechac do mojego fryzjera na Mazury,bo sie boje isc gdziekolwiek indziej ...

Gość ewcia19eee
Ja chodzilam wlasnie do tego salonu tylko do innej pani i niestety tamta pani sie zwolnila! A czego moge sie spodziewac? Wlosy tez mam zajebiscie zle obciete! zaplacilam 50 zl i jeszcze mi spieprzyla1!!!!

Gość Pryszczata 30 stka
A mi włosy robiła moja "koleżanka"- tak mi spieprzyła że szok robiłam odrosty blondu i na samym czubku głowy zrobiła mi wielką pomarańczową plamę

przecież to TYLKo włosy!!!! odrosną :O:O:O

Gość Pryszczata 30 stka
No tak ale jak masz spieprzone na czubku głowy to trochę to potrwa zanim odrosną

Gość svenka
Tez bylam u fryzjara 3 mies. temu ,wlosymialam za lopatki ale strasznie cienkie bo mi bardzo po ciazy wypadaly,chcialam je skrucid do ramion i leciutko wycieniowac.Fryzjerka jednak postanowila obciac mi wlosy wedlug swojego uznania i tak mi je opieprzyla ze wygladam tragicznie ,fryzura bardziej dla mojej 60-cio letniej mamy niz dla mnie30-latki.jestem zalamana,lato tuz tuz a ja z taka fryzura

Gość WQURWIONA
svenka witaj w klubie... ja mialam zniszczone wlosy za ramiona i byłam tego swiadoma poszłam podciaz koncowki a ta opitoliła mi tak ze teraz dopiero sa poszarpane...UCIEKAŁAM Z FOTELA ALE TA FRANCA MNIE NIE SŁUCHAŁA ani prostowac ani krecic dłuzsze zwiazałam i szłam do ludzi a teraz doska kurwicy ....kazdy w inna strone i wygladam jak jakis JANKO MUZYKANT chociaz on pewno jednak lepiej sie prezentował co robic zeby odrosły szybciej PORADZCIE :(((((((((((

Gość WQURWIONA
SORRY ZA BŁEDY ALE AZ MNIE NOSI

ja jeszcze nie trafiłam na fryzjera który by zrozumiał slowko \"końcówki\" zawsze mi ujebie z 10 centymetrów