Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edkaWW

czy mozna zrobic tak wesele?

Polecane posty

Rok temu byłam na podobnym weselu , niby przyjecie ale takie troszke wieksze itp . o 15-tej był slub w kościele , poznej zyczenia, obiad w restauracji, po obiedzie młodzi pojechali porobic sobie zdjecia a goscie sie błąkali jak błędna owce ( za mało było gosci i gubili sie na sali, nikt nic nie przygotował ,goscie rozeszli sie po sali, ogrodzie) GDy młodzi wrocili po około 2 godzinach młoda zuciła welonem i podziekowali gosciom za przybycie oraz oswiadczyli ze jada do domu:D ( kto chciał to mogl zostac nikogo nie wyzucali przeciez) gdybyscie widzieli miny gosci....tak bezobciachowo \"Dziekujemy , my jedziemy do domu\" i tyle... niesmak pozostał do dzis i dziwne uczucie lekcewazenia.

Gość edkaWW
hmm..nie wiem, co w tym weselu o ktorym bylo jest podobnego do tego ktore ja chce? zaprosimy 80 osob, watpie, zeby bylo za duzo miejsca, raczej odwrotnie.a jak juz robimy impreze, to przeciez z niej nie wyjdziemy:O jednyne co chce zmienic, to troche krocej zrobic.czyli nie do 7 rano, tylko 3-4 gora( 24-1 to jednak za wczesnie) zreszta jak teraz mysle, to na wszyskich weselach , na ktorych bylam, ostatni goscie wyszli o 5, a o 4 nie bylo juz 3/4:) wiec mysle, ze po prostu to samo wyjdzie, o tej godzinie kazdy juz jest zmeczony i chce odpoczac:)

Gość edkaWW
poza tym slub o 15 za wczesnie na moje..ja mysle, ze tak okolo 18 by bylo najepiej.potem okolo 19.30 toast , obiad, potem muzyka( miejsce do tanczenia chce oczywiscie w tej sali, ale nie musi byc to od razu druga wielka sala), przekąski, jakies winka itp.o 12 zrow toast, tort, z oczepin ewentualnie rzuce welonem, nic wiecej.i potem znow przekaski i tance jak ktos cche:) mysle ze okolo 4 naturalnie sie impreza skonczy:)

To zrób sobie weselichoooooooo, ale bez wiejskiej kapeli, bez oczepin i z mniejszą ilością alkoholu. Też bym nie chciała wspominac tego jednego dnia w życiu ( jak się wujek stefan pod stół wyrzygał).

edkaWW---> te koszty są dopiero przed nami, bo póki co jesteśmy w fazie planów. Nie mamy żadnego kosztorysu, ani upatrzonej sali, więc niestety nie podam Ci konkretnych cen.:D

Gość oczywiscie gusta sa rozne
ja np. sto razy wole porzadna muzyke nie na zywo, niz kapele, ktora przeciez nie bedzie takiej klasy . Oczepiny, wodzirej itd mnie odrzucają, za nic bym czegos takiego nie chciała.No i zachlani ludzie, brr. Uwazam,ze Twoj kompromis jest bdb. Mozesz za to wymyslec cos wlasnego, nietypowego, jakas niespodzianke,zeby wesele bylo niezwykle , inne niz wszystkie. To nie musi sie wiazac ze specjalnymi kosztami

Gość pojedz do gdanska m
zrob jak chcesz i tak Ci doope obrobia na perlowo.