Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera13

jakie podpaski ?

Polecane posty

Gość wera13

Jakie podapaski polecacie używać w czasie okresu ?

Gość allways te cienkie

Gość wera13
a czy te always z żelem to takie dobre?

Gość wera13
Co one takiego robia te podpaski Always Gel ,ze sa takie dobre ,czy sa podpaskiz always z gelem bez siateczki?

Gość oollaaa
ja kupuje najtansze podpaski ,bo niczym sie wszystkie nie róznia

Gość allways te cienkie
dobte sa te z zelem...sama uzywam i polecam....nie wiem czy sa tez z włokniną bo ja uzywam z siateczką (nie lubie z włokniną)

a ja uzywam belli lub naturelli bo sa mieciutkie i ladnie pachna:) a always odparzaja bo sa sztuczne:) (nie wszystkie ale juz nie jestem do nich przekonana - przereklamowane)

Gość tylko bella
nie odparza i jest super , no i cena atrakcyjna.

Ja od dawna uzywam Always, chyba od samego poczatku bo np. Bella wydaja mi sie za grube i zle sie w nich czuje... Teraz uzywam tych Always pachnacych ale przerzucam sie na tampony (a podpaski tylko w nocy)

Gość najlepsze sa z always
zapachowe!! posiadaja zel i w dodatku l;adnie pachna ap rzy tym sa jesczze cienke!!:)

Gość allways te cienkie
mnie na szczescie jeszcze nigdy nie odparzyły....a co do zapachowych to nie kazdy moze je uzywac bo uczulaja

Gość do szoki
ja tez czasem uzywam tamponow..:) podpaski jednak wole zawsze miec w nocy:) JEsli chodzi o tampony polecam OB. bo Tampaxy sa duze i oblesne (jak dla mnie)

szoki : przeciez nie wszystkie bella sa grube:P:P akurat ja mowilam o tych kolorowych (np. zielone sa fajne i wcale nie sa grube:):) )

Gość always sa najlepsze
tzn mnie tam nie odparza ani nie uczula...tylko raz mi sie tak zdarzylo jesli mam byc sczera! Ale poza tym jest ok

Gość do dark water
moje pierwssze popaski to byly wlasnie bella potem byly naturella ale te to koszmar sa tak grube i takie niewygodne!!...wydawalay mi sie swietne dopuki nie spobowalam always ...sa takie cienkie :)\ Zalezy od gustu ale always jest

co do tamponow to zgadzam sie ze najlepsze ob:):) najlepsza jakosc i skutecznosc zdecydowanie:):) ale podpaska to chyba tez rzecz gustu:D:D kazda ma swoje upodobania i w tej dziedzinie:P

Gość allways te cienkie
tych cienkich allways to się praktycznie nie czuje

owszem naturella sa grubiutkie ale kiedy jestem w domku to mi nie przeszkadza:P:P a teraz sa takze cienkie naturella wiec nie ma problemu:):)

w sumie moze nawet warto by bylo sproobowac inne bo always sa dosc drogie. W ogole moim zdaniem podpaski powinny kosztowac grosze skoro kazda kobieta je potrzebuje i musi je kupowac ale to juz inna historia :)

Gość otoz to dobrze to
ujelas to rzecz gustu:) J lubie always bo sa cieniutke Ty lubisz bella bo Ci bardzie pasuja :P

Gość tzn fakt faktem
nie sa tanie ale warto kupic drozsze i sie lepiej czuc niz te tansze...ale to tez zalezy od finansow wiem tylko ze w dwupaku jest najtaniej :) czasem sa okazje i 6 zlotych kosztuje np 3 paczki :D roznie bywa:)

Nie no oczywiscie ze lepiej kupic takie zeby bylo wygodnie, dlatego kupuje Always a jak tampony to OB, inne sa jakies takie wielkie i dziwne :) ale moze sprobuje te Belli skoro tak je zachwalacie :) 🌼

Gość a ja nieee
nie przezuce sie na belle ani na nic innego kupuje tylko gdy nie ma always:D