Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annutka

Oscary Kafeterii cz. 2

Polecane posty

Gość Annutka

Chciałabym rozpocząć drugą część topiku założonego niegdyś przez Lusesitę d. M.D. :) Swojego czasu cieszył się on wielkim powodzeniem. Jeśli autorka nie ma nic przeciwko temu dorzucę parę nowych kategorii . Głosujcie: 1. Największa maruda Kafeterii -- 2. Największa walka na Kafeterii -- 3. Największy przegraniec Kafeterii -- 4. Najzabawniejszy topik na Kafeterii (tytuł) -- 5. Najbardziej popularna osoba na Kafeterii -- 6. Największy topik-żenada Kafeterii -- 7. Najbardziej zwracający uwagę nick na Kafeterii -- 8. Najczęściej powtarzający się topik na Kafeterii -- 9. Najbardziej wkurzający osobnik Kafeterii -- 10. Topik przy którym opadają ręce -- 11. Najbardziej kontrowersyjny topik Kafeterii -- Nie musicie wypełniać wszystkiego, miłego głosowania [cześć]

Gość oczywiscie bo idealista to
juken - jeszcze jest ktos kto o tym nie wie ?!?!?!?!?!??!

Gość czemu na erotycznym
:P

Gość Annutka
a dlatego na erotycznym, bo na żadnym innym nie ma tylu jedynych w swoim rodzaju topików i ''osobistości'' ;p

Gość -olo-
bo niektorzy nigdy nie wchodza gdzie indziej i mysla ze erotyczny to juz wszystko. Np. JA!

Gość juken_
dla nas psycholi tu jest lepiej!

Gość najwieksza maruda to
zdecydoweanie Myrevin :D 🖐️

Gość stańczyk bije go na głowę
o tak pierdoli, że się tego nie da znieść...:O

już takie coś było i ja wygrałem :P

Gość -olo-
jukem wszyscy padamy przed Tobo na kolana, jeses naszym bogiem poldupkow:)

11. to będzie moim zdaniem ten topik o nekrofilii, ale nie cieszył się dużym wzięciem.

Gość trutru
a co myslicie o desce co przegrala zycie, tez potrowa niezle jak ja cos najdzie.

Jeszcze 5. dobrze żeście mi przypomnieli, przecież to będzie Decha!!! 5. - dla mnie M jak Musztarda. Juken jest poza konkurencją, on by wygrał we wszystkich kategoriach, więc darujmy sobie Jukena.

Gość to ja moze powiem tak
1. Ten co nie mial dziewczyny...w kazdym wcieleniu 2. Juken- idealista sie wie i sie nerwicy dostaje:O 3. idealista, rolnik z kropka, jestem brzydki i cos tam (pucia ostatnio nie widzialam) 4. Jaszczomb porwal...ale do czsu, niestety 5. nie mam zdania 6. zabrakloby miejsca:) 7.mna zaden nie wstrzasnal 8. czy jestem w ciazy...wydan 8 tysiecy:) 9. wszechpolka, idealista, i wielu pomaranczowych 10. rowniez zabrakloby miejsca 11. ostatnio wiekszosc tematow wszechpolki i jej podobnych idealistow:P

Gość upupup

Gość a najlepszt top
to REAKTYWACJA B........N.........

Gość trutru
masz racje tytul topiku brzmi tak zachecajaco ze go ani raz nie otworzylem

Gość ...........oj............
1. Największa maruda Kafeterii --STANCZYK 2. Największa walka na Kafeterii -- 3. Największy przegraniec Kafeterii -- 4. Najzabawniejszy topik na Kafeterii (tytuł) --SIE ZABIJE KIEDYś PRZEZ TO LUNATYKOWANIE!!! 5. Najbardziej popularna osoba na Kafeterii --lUSESITA DE LA MILAGROS COśTAM COśTAM 6. Największy topik-żenada Kafeterii --WSZYSTKIE TOPIKI IDEALISTY 7. Najbardziej zwracający uwagę nick na Kafeterii --OWłOSIONA HEMOROIDA 8. Najczęściej powtarzający się topik na Kafeterii -- 9. Najbardziej wkurzający osobnik Kafeterii --IDEALISTA 10. Topik przy którym opadają ręce --TEN O MłODYCH MATKACH, NIE PAMIęTAM JAK SIę ZWAł 11. Najbardziej kontrowersyjny topik Kafeterii --

Gość cóż za odwaga
to ja moze powiem tak ---> napisz to wszystko na czarno na swoim głównym nicku. w ten sposob to mozesz zrobic 500 wpisów najeżdżając na kogoś kogo nie lubisz i wypaczyć wyniki. chyba, że tak bardzo się boisz tego co piszesz. na prawdziwych oscarach nie ma anonimowych głosowań TY 'Odważna' Istotko ;)