Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2342423

znam przypadek faceta ktory wrobil laske w dziecko...

Polecane posty

Gość 2342423

znalazl sobie taka grubaske brzydka zakompleksiona ale ma jeden + ma bardzo bogatych rodzicow i jest sama dobrze ustawiona. Postanowil zrobic jej dziecko. Teraz juz te dziecko sie urodzilo, on sie zwolnil z pracy grubaska jest w niego zapatrona nic nie pozwala zlego powiedziec na temat swojego narzeczonego nawet mu ostatnio kupila drogi model samochodu, facet ma totalnie wszystko w dupie ja i bachora ( musi czasem udawac przed rodzinka jaki jest czuly dla swojej grubaski i dla tego bachora- co udaje mu sie swietnie, bo nikt sie nie zorientowal) a do agencji jezdzi regularnie samochodem ktory kupila mu ta grubaska, bo szczerze powiedziawszy sam bym jej nie tknal. A tym facetem jest moj kumpel ze studiow. No i widzicie baby dobrze wam tak chociaz jeden facet ktory umie wydymac laske na kase hehe :classic_cool:

Gość 24
co nie zmienia faktu ze od czasu do czasu musi wydymac grubaske, super zycie :D

nie ma sie tak czym chwalic.... wspolczuje mu bo ja nie potrafilabym zyc w takim zwiazku (chocby nie wiem ile kasy ona miala)... nie warto... zal

Gość a ja mam bardzo przemiłą
no widzę ,że nabrałeś ochoty na takie życie . może też chcesz dymać taka -razem z kumplem bedziesz jeżdził do agencji-dopóki twoja grubaska nie kupi ci wypasionego auta.:O :O

Gość a ten wyżej tu czego
O

Gość Katsushige Kawashima
Mój idol

Gość 2342423
nie rozumiem czemu sie tak bulwersujecie ?:classic_cool: to przeciez jest zaradny facet pomyslal nad swoja przyszloscia, z reszta on zawsze byl sprytny..

Gość 24
wiec teraz musisz wziac poduwage, ze kazda baba co sie wiaze z bogatym staruchem to 'zaradna kobitka', a nie dziwka ;)

Gość no i co zatkało -nie odpowies.

Gość Katsushige Kawashima
Zaradna dziwka

Gość no to sie usmialam
takich jak on jest wiecej ;) Stety albo niestety. To chyba odzew na te wszystkie materialne dziw.i

Gość hip-hopp
ta historia mi przypomina początek filmu "Powrót do Edenu". Oby koniec nie był tak żałosny.

Gość allllllllllllka
no to brawo d;a twojego kumpla ;) i grubaska cala i wilk syty ... ciesz sie - wiekszosc facetwo umie sie ustawic dla mnei to zadna nowosc

Gość albo odzew na wszystkich
facetów skurwieli :p on nie poleciał tylko na kasę, tylko może go żadna nie chciała a chciał sobie zrobić bachora? bo jest wielu facetów, którzy chcą bardziej , niż kobiety :p

Gość allllllllllllka
koledze widac sprawilo to wsciekla radosc ... ach ta zolc, wiedac ze mu zazdroscisz bo ciebie nawet zadna grubaska nie chce ... nawet bidulka ;) :o

polacy to jednak są beznadziejni...nie ma to jak siedziec z dupa w chacie i posty na babskim forum smarowac...zalosne:o

Gość elwirkaaaaaa
ej ludzie ludzie...to jego sprawa co zrobił i robi...niech sie każdy zajmie swoim życiem a nie oceną innych,to wszak przywilej Boga ;-)

Gość 2342423
bachor to byla gwarancja zeby ja miec na smyczy

Tylko pogratulować. jemy przedsiebiorczości. A Tobie znajomych... :O:O:O:O

Gość jolka fasolka
Co to za facet, ktory jest utrzymankiem kobiety i jej rodziny?!! To nie facet, darmozjad jakis.Wstydzilabym sie takiego w domu trzymac.A fe!

Gość nie no to jakiś żart..
biedna albo głupia kobita siedzi w domu i trzyma taaakiego darmozjada :O

Gość hm....23
a ja mam nadzianych rodziców nie musze pracowac bo wynajmuja mi mieszkanie poza tym mam tez nadzianego faceta a jeszcze lepsze jego rodzice równiez maja sporo kasy:-) wiec tak za 25 lat gdy moi rodzice bedą chcieli odpoczac od pracy przepiszą firmę na mnie... mój facet chce mi połowe swojej firmy przekazac mi a i przyszli tesciowie dali do zrozumienia chcą powierzyc ich firmę nam oj... oj...zycie bedzie dolce viata;-) na poczatku znajomosci chłoapkowi nie mówiłam nic o dobrej sytuacji rodzinnej zreszta on o swoich finansach powiedział mi dopiero po roku chyba...wiec połaczyło nas uczucie a dopiero potem kasa...a współczuje tej kobiecie ze facet okazał sie na samym poczatku materialistą...ja jeszcze do niedawna chciałam isc na 2 kierunek by byc wykształconą i zarabiac na siebie i dopiero niedawno przejrzałam na oczy ze nie muszę pracowac dla nikogo...bo kasa jest na wyciagniecie reki...nawet bez faceta nie głodowałabym... a poza tym lepszym wyzwaniem jest znalezienie super laski z kasą a nie pierwsza lepsza sredniej atrakcyjności... facet za nisko mierzył:-(

Gość 1 przypadek
a ile to lasek wrobiło w dziecko faceta, bo bogaty? nawet na tym forum pełno się ogłaszało

a jak laski nadstawiaja dupy zeby facet im zrobil bachora a one pozniej leza i nic nie robia to nie pasozyty? facet dobrze zrobil i tyle