Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieenkaa 24

opalanie nago? czy w stroju

Polecane posty

Gość Kasieenkaa 24

Witam Czy podoba wam się całe ciało opalone, czy pozostawione białe slady na pupie i piersiach po stroju kąpielowym? Ja kiedy się decyduje na opalanie to zawsze szukam miejsca i okazji aby opalać się zupełnie nago (mój ogród, solarium, plaża nudystów itp) , po prostu uwielbiam i mój parter też, jak całe ciało jest oplalone , a jak jest u was ???

Gość max3434343
uwielbiam jak laska ma całe ciało opalone świetnie wygląda mocno opalona wygolona cipeczka zakochałem się teraz w takiej własnie

Ja jestem zwolenniczka opalania calego ciala.Kiedy mam juz piekna brzoskwiniowa opalenizne , potrafie godzinami chodzic nago po pokoju i zachwycac sie swoim ciałem.Tak, wtedy akceptuje swoje cilko bez zastrzezen.Jest naprawde mniam , mniam.

Gość gghggaaaa
Ja nie mam warunkow na opalanie nago ale kupiłam sobie lampe opalającą i teraz opalam sobie tyłek na razie jest ciemniejszy niż reszta ciała hehehehe

Gość yfdrter
uwielbiam blade tylki.

Do bhhy56-nie obrazaj mnie!Ja jestem bardzo porzadna dziewczyna , opalam sie w ustronnym miejscu gdzie mnie nikt nie widzi, mam chlopaka , ktory uwielbia moje opalone cialo!