Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubasek25

pomocy wszystkie grubaski ktore stracily cm po guam pomocy

Polecane posty

Gość grubasek25

czesc szukam osob ktore duzo schudly stosujac guam i diotke.jakie efekty po guam??????/

Gość jerseygirl7
witam kochana, guam to wspaniał rzecz!!!! szybciutko wysmukla figurkę i daje super efekty.........musisz jednak zaopatrzyc się w to cudenko sama np: na allegro, ponieważ gdzies czytałam że w salonach oszukują (rozcieńczają błotko z wodą) i to mnie zniechęciło wiec poczyniłam zakup i zastosowałam w domciu.......błotko ze słoika nakładasz np:na udka i owijasz folią, nastepnie musisz utzrymać ciepło (w salonie wchodzisz do specjalnej kapsuły nagrzewającej ale w domciu takiej nie mam) czyli nakładałam geterki na to spodnie dresowe i jeszcze owijałam sie kocem lub wchodziłam pod kołderkę i tak ok 45 min, nastepnie zmyc pod prysznicem i masażyk żelem guam.........polecam, efekty gwarantowane, mój chłopak powiedział ze schudłam w oczach a o rozstepach i cellulicie przy guamie mozesz zapomniec...do tego wszystkiego fajna dietka i kilogramy leca w dół nawet nie wiesz kiedy...............pozdrawiam

Gość Sinobroda
piszcie piszcie o guam :)

Gość kubałaP
o cholipa a to dopiero cud a swoja droga działa na dziewczyny ponizej 45 kg czy na 85 kg tyz zadziała:P