Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julita22

REITER - poszukuję męszczyznę o tym nicku!!!!

Polecane posty

Gość Julita22

Już drugi raz wyczytuje na forum, że pomagasz w przełamaniu się do wielu spraw!!??? Jeżeli znajdziesz ten topik, to proszę skontaktuj się ze mną na meila: jzajak@tlen.pl albo jeżeli ktoś wie gdzie moge znaleść "reiter", to bardzo proszę o informację.. "Jest tu grzieś na forum facet o pseudonimie Reiter, prowadzi genialne szkolenia z seksu oralnego i analnego, potrafi sprawić że nawet takie jak ja, którym wydawało się że nigdy nie połkną, albo że nie pozwolą dotknąć swojej pupy, robią to bez wahania. Cudowny gość..." "To jest w głowie. Na tym forum przewija się czasem facet o pseudo Reiter, potrafi zrobić niesamowite sztuki psychologiczne i przekonac do wszystkiego. Ja byłam zgwałcona analnie i obiecywałam sobie że nigdy, bo strasznie wszystkie próby bolały. Dwie sesje z tym gościem i pomogło jak ręką odjął: mogę to robić w opór i jest cool."

Gość pannna annna
nie znam takiego ale..... poszukuje (Dopelniacz kogo? czego?) meżczyzny a nie (Biernik kogo?co?) mężczyzne;)

Gość trutru
teafna uwaga panno anno, mi umknelo w tlunie

Gość Julita22
Panno Anno, dziękuje za uwage. Nie jestem polką, ale to nie tłumaczy błędów. Ucze się Polskiego juz 10 lat, ale jak widać, to i tego mało :) Reiter! dziękuję za odzew! Czekam na dalszy kontakt :)

Gość Renatos
Genialny facet! Dwa maile, trzy spotkania i już to co wydawało mi się niewykonalne - jest możliwe, i na dodatek bardzo przyjemne. Tylko dlaczego teraz mi go tak strasznie brak?

Gość Renatos
Może dlatego, że jego smak wyjątkowo przypadł mi do gustu. Ze szczególnym sentymentem wspominam, gdy pozwolił mi polizać swoją lewą pachę i połknąć warząchew :classic_cool:

Gość jestem menszczyznom
o innym nicku ale moze sie przydam?....

Gość jestem menszczyznom
Też mam specyficzny aromat zjełczałego tłuszczu i zepsutych ogórków kiszonych :classic_cool:

Gość Renatos
Nie, on pokazuje co nas powstrzymuje przed zrobieniem róznych rzeczy. Nawet tych fajnych.

Gość Renatos
Właśnie tak.... kazał mi łykać tak długo, aż zobojętniałam :)

Gość Julita22
a moze znajdzie sie ktos inny chetny , kto mnie wprowadzi w arkana ostrej glebokiej penetracji analnej

Gość odrzutowa lewatywa
Ja chetnie wprowadze. Sie.

Gość Renatos
Poprzedni niby mój mój wpis to jakiś podszywacz. On zadawał pytania, a ja odpowiadałam. I zaskakiwały mnie moje własne odpowiedzi. A potem pomógł mi zmienić te odpowiedzi na inne. Szkoda że nie wiedziałam tego kilka lat temu, uratowałabym najlepszy ze swoich związków

Gość pranie mozgu
serwuje za darmo.

Gość Renatos
Wcześniej nie potrafiłam się przełamać i wylizać ukochanemu penisa a teraz, w ramach rekreacji, wylizuję miejskie szalety. I wcale się nie brzydzę. On zrobił ze mnie innego, lepszego człowieka :)

Gość miejski szalet
potwierdzam

Gość Co jest Reiter
Nie potrafiłeś dogodić pani Julicie? Nie potrafiłes jej psychologicznie wy... dość głęboko? Cudotwórco p...dolony? Jula, chcesz, to cie weźmiemy z chłopakami tak, że ci kupa wyjdzie ustami...

Gość Tanke
nie wierzę. On się nie poddaje. Dałby radę napewno, pewnie ta cała J.sama nie wie czego chce. No chyba że przez głęboki chciałaby tak na pół metra. A to tylko z murzynami chyba

Gość Tanke
Pranie mózgu to serwują nam rodzice, szkoła, kościół i inni ludzie. Starzy posuwają się w dupkę albo walą orala, ale dziecku mówią że to be. Albo mówią "nie dasz rady". I 90% społeczeństwa z założenia po takiej indoktrynacji nie daje rady. Niczego nie daje rady. A tych co dają radę wyzywają od zboków (jak dają radę w łóżku), kujonów (jak dają radę w szkole) albo złodzieji (jak dają radę w biznesie). Ciekawe czy Małysz żałuje że mu pan psycholog zmodyfikował psychikę?

Gość Tanke
Tak tak moi drodzy. Małysz tak dobrze skacze bo codziennie robię mu obciąg z połykiem i wyli8zuję dogłębnie kiszkę stolcową :). Można powiedzieć, że jego sukces jest w większości moją zasługą :)

Gość Tanke
Psychologa, debilu. Żałosne są te podszywy, ale cóż, tak zachowuje się gimnazjum jak trafia między dorosłych

Gość Tanke
Psychologa, żąłosny debilu, psychologa. Sadząc po ilości podszyw to niedorosłe gnojki z gimnazjum i liceum próbują włączyć się do tematyki dla dorosłych. Niestety żałosne, a nie śmieszne

Gość odp...dolcie
się wreszcie od tego całego Raitra, ja też potrafię posuwać w kakao

Gość podszywacz_Tanke
Niby z gimnazjum a już się nie obsikujemy, nie sramy na siebie i do dupy sobie niczego nie wkładamy. A tu tacy niby dorośli a zachowują się jak dzieci z kolekcją chorób genetycznych i psychicznych :classic_cool:

Gość Moim zdaniem żaden
Reiter czy srajter nie pomoże. Musiałby być naprawdę od czapy. Ale co tam, dam mu szansę. Jak się sprawdzi to wam napiszę. Reiter, odezwij się.