Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julita22

REITER - poszukuję męszczyznę o tym nicku!!!!

Polecane posty

Gość Moim zdaniem żaden
Cud... tylko o nim pomyślałam i puściły mi wszystkie hamulce. Lecę zrobić loda koledze, ale się chłopak ucieszy :)

Gość Na spotkanie
się nie odważyłam

Gość a do mnie reiter nie napisał
buuuu....

Gość a do mnie ..
wlasnie napisal z propozycja nie do odrzucenia :) ale nie ujawinie mego czarnego nicku :P

Gość tak naprawdę to właśnie
też mi dał propozycję ale na moja odpowiedź nie odpisał...buuuu...

Gość tak naprawdę to właśnie
W ramach testu podesłał mi swoje odchody. Powiedział, że spotka się ze mną, kiedy zjem wszystko i wyliżę kopertę :(

Gość a do mnie..
dla mnie propozycja byla subtelna :) miła..ale niestety zna moje zdanie :P

Gość .Reiter
Janusz Reiter (ur. 6 sierpnia 1952 r. w Kościerzynie) - polski dyplomata, ekspert stosunków międzynarodowych, publicysta. Obecnie ambasador RP w USA. W 1971 ukończył Liceum Ogólnokształcące w Kościerzynie, po czym podjął studia na Uniwersytecie Warszawskim. Jest absolwentem Wydziału Germanistyki tej uczelni (1976). Był dziennikarzem Życia Warszawy w latach 1977-1981. W latach 1984-1989 zajmował się publicystyką w Przeglądzie Katolickim, w 1989 w Polityce Polskiej, a od 1989 do 1990 w Gazecie Wyborczej i w Telewizji Polskiej. Od 1980 roku był działaczem NSZZ Solidarność. Od 1990 do 1995 sprawował funkcję Ambasadora Polski w Niemczech. W 1996 współzakładał Radę Polityki Zagranicznej, której członkiem był do lipca 2001 roku. W latach 1996-1999 był komentatorem politycznym tygodnika Rheinischer Merkur. Od 1996 do października 2003 pełnił funkcję dyrektora Centrum Stosunków Międzynarodowych w Warszawie. Ma żonę Hannę i dwie córki. Został odznaczony Krzyżem Wielkim Zasługi z Gwiazdą i Wstęgą Republiki Federalnej Niemiec

Gość Daletka
Reiter to mój koszmar. Seks nie sprawiał mi zbytniej przyjemności, a już "ekscesy" których domagał się mój facet - były odrzucające, więc zaryzykowałam, pomeilowałam z Reitrem a dwa razy się nawet spotkałam. A teraz mam ochotę się bzykać na okrągło, na wszystkie możliwe i niemożliwe sposoby. Mój facet uważa że mnie coś opętało i że go chcę zajeździć na śmierć. Ostrzegam przed Reitrem - traktujcie to ostrzeżenie serio

Gość Nie strasz nie strasz
bo się ZE...snu w nocy zbudzisz. Ciekawe ile kasy od Ciebie wyłudził za te spotkania

Gość NIc postawił mi 2 razy kawę

Gość Julka też tak masz
Bo może jest niebezpieczny i warto nasłać na niego gliny...

Gość Po co gliny
Zabić od razu. Albo wykastrować, niech wie na jakie katusze Cię skazał.

Gość Zaszyj sobie otwory
zieloną nitką. Taki sposób radziła moja niedoszła teściowa, a moja niedoszła żona jak miała 17 lat to w przypływie idiotyzmu postanowiła spróbować. I zaklinała się że naprawdę zrobiła ze dwa ściegi, a potem zemdlała. To jako przestroga dla dających głupie rady: żadna nie jest dość głupia aby nie mogla zostać spróbowana.

Gość kiwi o smaku dorsza
zaszyj sobie otwory...a czy to koniecznie musi byc zielona nitka ??

Gość Tak mówiła moja niedoszła
teściowa, nie wiem w czym rzecz. Ale Dorota (jej córka) twierdziła że naprawdę spróbowała i podobno bolało jak cholera

Gość Przez Reitra
zdradziłam swojego faceta. Nie z Reitrem, tylko po tej jego terapii tak mi sie chciało, że... a mój akurat był w delegacji. Teraz mi głupio, choć on jest zachwycony zmianą w moim temperamencie. Ale mnie jakoś tak...

Gość Facet jest niesamowity
I nie chce kasy za pomoc...