jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Maj 21, 2007 ...dziewczyny/kobiety w grzywkach czy bez? w długich wlosach czy krótkich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Maj 21, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie pomyslalas o tym ze Napisano Maj 21, 2007 kazdy ma inny gust?? Jeden z moich ex uwielbial kobiety z dlugimi wlosami, ale drugi wolal z krotkimi. I co z tego wynika?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej z Biłgoraja. 0 Napisano Maj 21, 2007 Długie włosy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Maj 21, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Maj 21, 2007 a mi to by było obojętne...... w końcu to jej włosy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej z Biłgoraja. 0 Napisano Maj 21, 2007 Raczej nie podobają mi się kobiety z krótkimi włosami,kobieta powinna wyglądać kobieco:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Maj 22, 2007 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariusz kkkk Napisano Maj 22, 2007 dlugie i bez grzywki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach