Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomozecie

Skojarzenia - do projektu

Polecane posty

Gość Pomozecie

Proszę o podanie skojarzeń do poniższych słów! Mam kompletną zaćmę i nic wymyśleć nowego nie mogę, więc liczę na pomoc! Pokusa – Zmysłowość – Wolność – Zagadkowość – Odwaga – Śmiałość – Rozkosz – Fantazyjność – Dzikość – Nowoczesność – Ekskluzywność – Unikalność – Rajski – Dojrzałość – Luksus – Wyjątkowość – Śmiałość – Namiętność – Tajemniczość – Zniewalający –

Pokusa – Zmysłowość – Wolność – Zagadkowość – Odwaga – Śmiałość – Rozkosz – pocalunek Fantazyjność – zmyslowosc Dzikość – rzadza Nowoczesność –minimalizm Ekskluzywność –snobstwo Unikalność – specyfika Rajski – owoc Dojrzałość – zycie Luksus –willa Wyjątkowość – unikalnosc Śmiałość – odwaga Namiętność – sex Tajemniczość – mrok Zniewalający – usmiech

Pokusa –grzech Zmysłowość –namietnosc Wolność –wiezienie :P Zagadkowość –odkrycie Odwaga –czlowiek czynu Śmiałość –czelnosc przepraszam, jakos dziwinie skopiowalo:) nie wiem co to jest ale ja te liste w ogole podzielilabym na pol i jedna polowe dopasowalabym skojarzeniem do drugiej:o

Pokusa – zakazany owoc Zmysłowość – namiętność Wolność – powietrze Zagadkowość – tajemnica Odwaga – potęga Śmiałość – ryzyko Rozkosz – przyjemność Fantazyjność – zachcianki Dzikość – namiętność Nowoczesność – abstrakcja Ekskluzywność – luksus Unikalność – wyjątkowości Rajski – ogród Dojrzałość – odpowiedzialnośc Luksus – wygoda Wyjątkowość – niepowtarzalność Śmiałość – było juz:P Namiętność – rozkosz Tajemniczość – ciekawośc Zniewalający – wzrok

Gość ...tibidibi
Pokusa- grzech Zmysłowość- doznanie Wolność- Ptak Zagadkowość- Tajemniczość Odwaga- Heros Śmiałość- Męstwo Rozkosz- Słodycz Fantazyjność- Chałwa :D dzikość- Dzikość mego serca- Dżem ;) Nowoczesność- planeta Uran, Wodnik Ekskluzywność- Restauracja Unikalność- Wyjątkowość Rajski - Ptak Dojrzałość- Owoc Luksus- Pycha Wyjątkowość- Odmienność Namiętność- Pocałunek Zniewalający- Zapach

Gość uppppppppppppppppp

Pokusa – wola Zmysłowość – dotyk Wolność – spokój Zagadkowość – ciekawość Odwaga – konsekwencja Śmiałość – szczęście Rozkosz – zadowolenie Fantazyjność – spirala Dzikość – czerwień Nowoczesność – szkło i stal Ekskluzywność – skóra Unikalność – magia Rajski – zielony Dojrzałość – odpowiedzialność Luksus – komfort Wyjątkowość – cecha Namiętność – emocja Tajemniczość – niewiedza Zniewalający – piękny

Gość uppppppppppppppppp
Wiem ze jedne do drugich mozna dopasować ale coż! Musiało być tyle to się kombinowało :p Wielkie dzięki dla odpowiadających :)

Gość powiem
Pokusa –zło Zmysłowość –sex Wolność –życie Zagadkowość –tajemnica Odwaga –siła Śmiałość –odwaga Rozkosz –upojenie Fantazyjność –marzenie Dzikość –namiętność Nowoczesność –technika Ekskluzywność –bogactwo Unikalność –niepowtarzalność Rajski –jezyk Dojrzałość –18 Luksus –dobrobyt Wyjątkowość –unikalny Namiętność –miłość Tajemniczość –niewiadoma Zniewalający –zmysłowy