Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOKOLOKOSPOKO

Ładne Kobiety-czego nas boja się faceci

Polecane posty

Gość KOKOLOKOSPOKO

Czego wiedze tylko spojzenia facetów na sobie,ale nigdy albo bardzo zadko maja odwage podejsc zazwyczaj m,usze sama zagadac czy bedzie juz tak zawsze???

Gość ciesz sie zes nie brzydka

Gość KOKOLOKOSPOKO
no ale wiesz jaki mam ubaw neiraz czaczepiajac kogoś :D ale ja tez chciała bym byc adorowana heh

Gość KOKOLOKOSPOKO
:P nie czepiac się!!!!!!!!liczy się tresc a nie ort. pare bledow to nieprzestepstwo polonisto jebany

Gość tych prawiczków nie chcą
Boimy się, że nie są dziewicami albo spały z wieloma

Gość ooo_ja
bo jak ładna to pewnie zajęta? ale tak to aby się tylko sama nie wywyższała, że wszystko może bo jest piękna i spoko loko można rwać ;]

Oni się Was nie boją . Oni potrafią liczyć. Związek z piękną kobietą to niestety bardzo kosztowna inwestycja. Kosztowna finansowo i emocjonalnie niestety. Wiadomo że mając piękną partnerkę będziemy ZAWSZE zmuszani do konfrontacji z innymi samcami, niepewni w dzień i w nocy ciągle pod presją że nas zostawi że pójdzie z innym - bogatszym, piękniejszym. Dlatego na piękne kobiety mogą sobie pozwolić zamożni ustawieni faceci.

Gość No dobraaa
ale brzydkich (czy tam zaniedbanych ;) ) też nie zagadują. Więc jaka musi być kobieta, żeby wzbudziła zainteresowanie faceta i to najlepiej z jakimś sensownym efektem końcowym???

Gość sprezynka
co czepiacie sie dziewczyny!!!!ze odwazyla sie napisac ,ze jest ladna.polacy znani sa z bardzo slabego poczucia wartosci.a to ,ze strzelila jakiegos babola to co wam sie nie zdarza jak szybko klikacie pozjadac liter lub wklepac inna od zamierzonej? jakas bzdura!!! temat mnie zainteresowal BO TEZ UWAZAM SIE ZA LADNA malo tego wiemco mam w glowie i sie tego nie wstydze.i swego czasu mialam dosc pytan taka dziewczyna i sama ,zwlaszcza od potencjalnych kandydatow.ktorzy przewaznie podwijali ogonki i robili jakies dziwne uniki.coz latwiej jest wyrwac panienke klubie z paskiem na cyckach i pipie,przynajniej nie trzeba sie wysilac i probowac zaimponowac.PANOWIE TROCHE BARDZIEJ AMBITNIE pozdrawiam. p.s. co znaczy za doba....?

No wiadomo że do brzydkich a już szczególnie brzydkich i zaniedbanych to faceci nie zagadują. Zainteresują się najczęściej kobietami o przeciętnej urodzie, otwartymi , szczerymi bez jakiś nieziemskich wymagań mających jakąś jeszcze pasję oprócz mody i wiecznych pogaduch z koleżankami.

Gość ja tam nie wiem
nigdy sie za ładną nie uwazałam ale wiem co mówią mi inni i jak sie zachowują faceci gdy np ubiere sie bardzo ładnie, modnie i kobieco...np. w sobote byłam z kolezankami zjesc cos o zajeciach na uczelni. Mamy taką swoja ulubioną restauracje, nie drogo a mozna sie najesc. Byłysmy swietnie ubrane, wymalowane, wesołe i usmiechnięte a faceci sie na san ciągle gapili i widac było ze o nas rozmawiają. Jak szłysmy do toalety to wszyscy za nami nawet kelner i to było miłe, nawet bardzo.....ale co z tego, zadna z nas nie ma faceta, jak gdzies idziemy to jasne ze sie oglądają, usmiechają, stawiają drinki , nawet propozycje jednoznaczne padają:( no własnie...faceci myslą, ze nadajemy sie tylko do jednego albo ze nam o jedno chodzi czyli o kase, ze jestesmy jakimis dziwkami co mozna nas wyrwac na jedną noc lub kilka ale nie mozemy poznac zwykłych facetów zeby stworzyc normalny zwiazek:(

Gość sprezynka
jaki liczyc? ludzie trzymajcie mnie!!!ile jest dziewczyn slicznyh pochodzacych z biednych domow.pomimo,ze nie odziane w dobre ciuchy(nie chodzi mi o markowe),schludne,czyste ,ladne.uroda zuca sie w oczy ale nie zwracaa uwagi bo nie godna uwagi.czy taka od razu szuka faceta z grubym portfelem.nie sadze!mozae chce byc tylko szczesliwa

życie po życiu Uważasz, że ładna dziewczyna nie może mieć pasji?... Chm... Jesteś w błędzie. Śmieszny jest ten stereotyp o ładnych \"laluniach\" (czyt. \"pustych\") . Szczerze mówiąc to jest żałosne... Bo wśród przeciętnych bywają puste, wśród brzydkich również, itd... Ale ładnym dziewczynom dostaje się najwięcej (batów) :P ... Oj wy zazdrośnice, a fe :P

Gość sprezynka
ja tam nie wiem bardzo dobrze.a oprocz pieniedzy to pogaduchy z kolezankami i moda no tak to bardzo tedencyjne.bez urazy widac jaka jestes ograniczona.najwidoczniej nie znasz takich osob. lube sie ladnie i fajnie ubrac i czesto widze jak reaguja na to ludzie nawet kobiety.ZAZNACZAM,ze nie ubiram sie wyzywajaco normalnie na luzie.nie trzeba slyszec komplementow jesli sie widzi blysk w oku faceta,ktory wcale nie musi cie od razu podrywac poprostu.

Gość Zwykły facet x
Faceci nie boją się tylko kalkulują : jest sytuacja taka, pub, kilka kobiet kilku gości. Przeciętny facet zauważa tą najładniejszą(wg niego oczywiscie, ale pewien kanon urody jest dla wszystkich wspólny). Widzi obok jakiegoś kolesia, uznaje, że jest on od niego lepszy i gdy obaj będą starali się poderwać tą ładną nie ma szans i ona wybierze tamtego. Więc od razu ją odpuszcza i wybiera tą mniej ładną, taką średnią :). Przeciętność rządzi.

Ależ to czy dziewczyna jest biedna czy nie nie ma tu nic do rzeczy. Chodzi o potencjalnych rywali którzy będąc np zamożniejsi mogą nam z łatwością tą naszą piękną partnerkę odbić

Gość sprezynka
Grzesznica uprzedzilas mnie w tym co napisalas .dobre,dobre.barrrrdzo dobre.ladna to pusta.ladna to latwa itp. LADNA i inteligentna jednoczesnie to juz za duzo prawda? moze nie ktorzy boja sie sprostac wymaganiom (finansowymm hehehe) ,ktoryh przewaznie NIE MA!!!!!!!i od razu apituluja alez to smutne jedna nietety prawdziwe

Gość skoota
zgadzam się w dużej mierze ze SPRęZYNKA..sama jestem atrakcyjna dziewczyna...ale czesto słysze że mam wyzywający typ urody :) no cóz hehe tak juz mam:) ale co do facetów to rzeczywiście...ogląda się co drugi ale podejdzie co dwudziesty;/ i to azwyczaj jest koles ktory nie ma nic do stracenia.ktoremu nie zalezy czy laska go odrzuci czy nie.DRODZY PANOWIE...nie bójcie nie podchodzic i zagadtwac ładnych dziewczyn!!! my nie gryziemy nie jestes my takie wredne i wymagają ce oraz drogie w utrzymaniu jak myslicie:D poza tym więcej wiary w siebie:D

Gość sprezynka
zamozniejszy facet i ona za nim leci .no ja nie moge poprostu!!!!! i co myslsz ,ze jesli nawet taka ladna pojdzie z nim to jak dlugo bedzie sie cieszyc takim grubym portelem jesli interesuje ja tak naprawde co innego.a moze to sa Twoje ukryte pragnienia ?

Gość Zwykły facet x
Rada dla ładnych kobiet : znajdźcie sobie jeszcze ładniejsze koleżanki przy których będziecie wyglądać na bardziej dostępne ;)

--------->Grzesznica Magdalena szkoda że jedną z Twoich pasji nie jest czytanie ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem że Piekne dziewczyny nie mogą mieć pasji albo że są puste. Nie są. Sam znałem kilka pięknych i mądrych. Ja tylko tłumaczę dlaczego większość facetów omija je z daleka.

życie po życiu, a oto Twój post: \"No wiadomo że do brzydkich a już szczególnie brzydkich i zaniedbanych to faceci nie zagadują. Zainteresują się najczęściej kobietami o przeciętnej urodzie, otwartymi , szczerymi bez jakiś nieziemskich wymagań mających jakąś jeszcze pasję oprócz mody i wiecznych pogaduch z koleżankami.\" Czytam ze zrozumieniem, raczej z tym problemów nie miewam :P

Gość piwo karmi
nie do konca to prawda. ja jestem ladna i mam wielu adoratorow, zawsze jak ide na dyskoteke albo jestem na wakacjach albo nawet w pracy znajdzie sie kilku. nie kazdy ma odwage podejsc ale znowu nie jest to tak ze wszyscy sie mnie boja. jezeli facet jest sam pewny siebie i zna swoja wartosc to zagaduje do mnie bez problemu a jak powiem mu ze mam chlopaka to nie zapada sie pod ziemie tylko mowi - rozumiem i sie usmiecha i odchodzi. nie wiem w czym tu problem. ladna dziewczyna bedzie zawsze miala wiecej adoratorow niz srednia a tym bardziej brzydka. proste to jak budowa cepa, a juz gadanie ze ladna = glupia wyszlo z mody. kazda inteligentna kobieta wie jak o siebie zadbac i nikt na sile sie nie pobrzydza!!!

-------->Zwykły facet x ładnie sprawę przedstawił zainteresowanym polecam \"Piekny umysł\" film gdzie ta właśnie scena występuje. To jest po prostu \"teoria gier\" i nic więcej

Przepraszam, hm rzeczywiście z mojej wypowiedzi tak może wynikać. Nie miałem takiej intencji. Nie sugerowałem że piękne nie mają pasji tylko że facet zainteresuje się dziewczyną z pasją nie tylko mody .