Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omajgatt

CZY WIDZIAŁYSCIE KIEDYKOLWIEK TAK ŚLICZNĄ DZIEWCZYNE,ŻE BYLYSCIE AŻ W SZOKU!!!

Polecane posty

Gość laski z tych linków są po pros
tu tandetne, sztuczne i nic w nich naturalności i ładnego bez przesady, naprawdę coś takiego wam się podoba???:O

Gość Irmina_23
Nie !

Gość prezes dombromir
ja widizaelm poprostu sliczna byla niebieskie oczy,czarne wlosy,oliwkowa cera,ten blysk woku i do tego ladna figura.......sliczna

Wiesz co? jeśli laski z tych linków są tandetne, to niech Bozia ześle na mnie taką tandetę. :)

Gość Irmina_23
Ha ha ha Dobromir Z tych linkow sliczna jest tylko ta aktorka i ta laska spalona, szkoda ze taka solara ale ladna choc tandetna, w sensie image

Gość przyjedz do gdanska m
jak bylem na pierwszym roku zobaczylem urszule sipinska malo sie nie posralem z wrazenia, widzialem ja niedawno tez o malo sie nie posralem co za wstretne pudlo.

Gość idz
ze mna do klay chodzi:)idealka

Gość Aniaaaaaaaaaa
Jak dla mnie zawsze najpiękniejszą będzie Jessica Alba , ma wszystko to co powinna mieć najpiękniejsza kobieta , świetne ciało , piękna twarz nawet bez makijazu a to sie liczy najbardziej ! http://www.poster.net/alba-jessica/alba-jessica-photo-xl-jessica-alba-6234072.jpg http://e.egoisci.pl/eg407/7f4f3ddc001abb594537501f http://bigpicture.typepad.com/writing/images/jessica_alba_xin.jpg Po prostu piękna ...

Gość przyjedz do gdanska m
piekna, wiecej powiem taka sobie.

Gość alba jest paskudna
moznapiowiedziec ze sliczna i ckierkowa ale nie kobieca i niepiekna.. ma brzydkie chlopiece cialo i brak biustu..brak talii .wielki nochal..trójkatną szczeke..

Gość a mi się
ta podoba. http://www.bajer.pl/?id=22566 i w ogole była tam kiedys na tym dziewczyna, chyba nazywala sie Shantelle cos takiego, była prześliczna. Duze brązowe oczy, włoski, piekna cera, rysy twarzy.... poszukam moze gdzies jest w necie.

Gdybym miała umrzeć i urodzić się ponownie, to chciałabym wyglądać tak jak Alba, bo rzeczywiście jest piękna.

a może każdy zamieści swoją fotke??? :) a najładniejsza dziewczyna jaką widziałam to moja koleżanka, mam bardzo piękną twarz, duże usta ,zielone oczy ,długie rzęsy i długie ciemne włosy do pasa. Jest piękna:)

Gość tak poznałam nawet taką
dzindzer----------> dziewczyna z Twojego opisu pasuje dokładnie do opisu dziewczyny, którą ja znam i uważam, że to najładniejsza dziewczyna jaką widziałam (na 1-ej stronie topiku wypowiedziałam się wczoraj) :) chyba mamy ten sam gust;)

Gość może i piękne są te Polki
ale na pewno zero w nich naturalności

Gość juznietakamłoda
a mniej najbardziej dobijaja faceci- widzą laske i juz sikaja w majtki -nic poza swietnym wygladem nie jest dla nich wazne... nawet jak sie filmy oglada facet na pytanie kobiety-czemu mnie kochasz- odpowiada bo Ty jestes taka piekna... żałosne... brzydki facet bedzie traktowany jak czlowiek a brzydka kobieta jak smiec... licza sie tylko te najpiekniejsze :(

Gość no skoro z takimi burakami się
zadajesz...:O

Gość juznietakamłoda
hę ? dlaczego zaraz zadaję? skad ten wniosek w ogole?

Gość tumadziara
...........oj niektóre z tych dziewczyn są rzeczywiście piekne, choć wydają mi sie nie do końca naturalne tak troszeczke są zrobione no ale naturze trzeba czasem odrobinke pomóc by wyglądać bosko tak jak one.....muszę poszperać troszkę w fotce to może też odkryję jakąś piękność?!....pozdro

Gość ale w tym topiku chyba jednak
chodzi o takie laski, które swej urodzie pomagać nie muszą