Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pollini

doprowadzają mnie do szału...

Polecane posty

Tak sobie siedzę na kafe i jest jedna rzecz, która mnie doprowadza do szału - suwaczki, wszelkie szipszopy itp. mówiące o tym ile do ślubu, ile są razem, ile mają dzieci, jakie są te dzieci, linki do albumów z dziećmi itp. Na miłość boską, ja rozumiem, że kochają się ludzie, że kocha się swoje dzieci, ale żeby tak obsesyjnie podstawiać ludziom pod nos to wszystko? No i jeszcze wkurzają mnie wszystko wiedzące mamusie, co to ich dzieci są najlepiej wychowane, wychuchane, one wiedzą najlepiej. Jeśli np. jestem samotną matką, czasem bardzo zapracowaną i wchodzę na forum dowiedzieć się czegoś czy szukać porady a tam same kwoki przekrzykujące się jedna przed drugą, to jak ja mam się czegokolwiek dowiedzieć. Normalnie krew człowieka zalewa... :( A Was coś wkurza na kafe? Bo normalnie nie wierzę, że ja jestem tylko jedna...

Mnie wkurza chamstwo i to, ze wszyscy tak chetnie sie nawzajem krytykuja, ponizaja. Brak tolerancji nie tylko dla gejow czy Zydow, ale przede wszystkim dla ludzkich slabosci i ulomnosci. Na topiki dla mam jeszcze nie wchodze ;)

Gość jojo se se
wszystko dla wszystkich-pollini-GLUPIA KOZA JESTES

Gość no własnie *
wkurza mnie jeszcze niepoprawna polska pisownia

Gość nie rob glupstw
z tymi mamuskami to masz racje :) mozna sie niezle z nich posmiac przyszle panny mlode tez sa niezle te ich sukienki i klopoty z brakiem butow czy odpowiednimi dodatkami och ach bleee

gupie ludzie mnie wkurzają i te co się w kółko pytają czy nie są za grube i brak tolerancji i totalna pasywność depresje i te co w kółko pytają czy do kogoś facet wrócił i wiele innych

Nie rób głupstw, no właśnie... Choć nie chodzi mi o to, że nie powinny się tymi sprawami przejmować czy nie mówić o tym, ale żeby tak wszędzie podtykać swoje zdjęcia, suwaczki itp.? Drażnią mnie też wszelkie albumy ze zdjęciami ślubnymi, zdjęciami dzieci. Takie kompletne odarcie z prywatności na własne życzenie? A potem się kłócą, że nieprawda, że miały brzydką sukienkę/fryzurę etc. Przecież gusta są różne. ;) Brak tolerancji też mnie drażni. I generalnie takie jałowe dyskusje, gdzie zamiast argumentów ludzie obrzucają się błotem. Smutne to. :(

Ena, to wszystkie to czasomierze pt. ile jeszcze do ślubu, ile minęło od ślubu, ile do narodzin dziecka, ile dziecko ma lat. Drażni mnie to nieziemsko...

podobnie jak pollini denerwuja mnie: mamuski i ich albumy panny mlode i ich wydumane problemy Pozatym: osoby które nie maja nic do powiedzenia, ale mówią fani scatu i ich wynurzenia pomarancza bez odwagi cywilnej zawzięci tropiciele błędów ortograficznych rozwlekłe posty bez treści tematy filozoficzne o sensie życia podszywacze robiący sobie żarty na topicach o prawdziwej ludzkiej tragedii (na smiesznych topicach sa ok) A ponad wszystko krytyka pt: ktoś opisuje swój problem a na to wchodzi osoba, przewaznie pomarańcza i pisze \"ty to kretynko masz problem\" - plis, jak nie znasz i nie rozumiesz problemu, to po prostu nie wchodź na topic!!! ja np, nie rozumiem problemu pt \"jakie buty do slubu\" wiec sie tam nie wypowiadam

Mnie denerwuje głupota ludzi na forum Zdrowie - Uroda ,a dokładnie mierzenie wszystkich częsci ciała :o Mierzą nawet łydki I Szyje ! :o żeby sprawdzić czy nie są za grube...Dla mnie to istny koszmar,bo nigdy bym nie pomyślała,aby mierzyć sobie szyje... ALe moze to ze mną cos nie tak

a tak, tez mi sczeka opadla jak zobaczylam ten temat o szyji a swoja droga, teraz moda na posty typu: mam 175 wzrostu, waze 39 kilo, czy jestem gruba???? zauważyłyście to?

Ciastko z kremem - mierzenie szyi moze byc bardzo przydatne, gdy np. chcesz kupic bluzke z kolnierzykiem :P ;) Ale to prawda, przeraza mnie jak bardzo niektore osoby sa skupione na swoim wygladzie. A takze na wygladzie innych. Szkoda, ze marnuja swe sily i nerwy w tak nieistotnym celu, zamiast zaczac cieszyc sie zyciem bez wzgledu na grubosc szyi, hehe.

Zauważyłyście. :) Moja przyjaciółka mając 13 lat przeszła przez piekło anoreksji (wtedy jeszcze w Polsce słabo rozpoznawalnej) i wszelkie posty tego rodzaju 180cm/40kg też mnie irytują. Poza tym irytują mnie te wszelkie kampanie w gazetach pt. \"jesteś gruba - schudnij bo lato idzie\", a w następnym numerze \"jak zaakceptować siebie\". No to jak - odchudzać się czy akceptować? Parę tygodni temu był artykuł właśnie o grubych babach (dosłownie) i o tym, że upokarzają ich teksty o akceptacji siebie a teksty o odchudzaniu dobijają. Też mnie to poirytowało, bo o co im chodzi?! :( Zołza ze mnie teraz wychodzi. :)

pewnie, ze mierzenie szyi może być przydatne ale nie widze powodu, aby na forum dzielić się świezo nabytą wiedzą o obwodzie szyi z innymi

Gość a mnie wkurzaja STARACZKI
jakies....zamiast wziąsc sie za robote czekaja chyba na bociana:D

suwaczki wkurzajace sa to fakt, jak mozna byc tak infantylnym, u dzieci z podstawowki mozna to zroumiec, ale nie u doroslych kobit! do tego wkurza mnie wszechobecne wmawianie ludziom, ze choruja na anoreksje, ze kobiety leca tylko na kase i nowa moda na zkladanie topikow o jedzeniu gowien w ramach urozmaicenia zycia seksulanego

Gość dfsfsfs
Dodam ,ze drażni mnie wypowiadanie się na topicu osób ,które nie wnoszą nic do topicu. Np. Ktos ma poważny problem,a jedna z "gwiazd" forum :o zaczyna sobie pogawędke z inną "gwiazdą" na podstawie słodzenia sobie.Przypominam sobie jak dziewczyna miala problem ,bo matka chciala ją wyrzucic z domu i nie miała gdzie isc,a Pijawka nie dość ze nie odpowiedziała na topic to zaczeła lizac dupe innej osobie :o zniszczyła cały topic

- podszywacze -wytykanie innym błędów ortograficznych. Ja staram się pisać poprawnie, ale nie mam obsesji na punkcie tego, że skoro ja dobrze piszę, to inni też powinni. -\" mierzę 1.70, ważę 60 kg. Ile powinnam schudnąć\". Oczywiście zamiast jej napisać: \"Jesteś głupia, z czego Ty się chcesz odchudzać\", to odpisują: \"Powinnaś schudnąć 5 kg\". Niektórym ludziom nie da się przetłumaczyć, że ktoś może być szczupły, ale może mieć grube kości, które sprawiają, że waga wskazuje np. 65 kg. - zjeżdżanie wszystkiego, co się choć trochę od nas różni: nie chcę mieć dzieci, jestem gejem, nie wierzę w Boga, nie chodzę do kościoła, a biorę ślub kościelny itp. Jeszcze wiele rzeczy mnie wkurza.

Gość laczenie tematow
zedezede jak ktos podaje swoje wymiary, to zraz go krytykuja, ze chudzina, ze anoreksja, ze okropna i wstretna, wmaiwaja ze muisz sie leczy bo to poczatki anoreksj, ze jak jests chuda to nieatrakcyjna, ze faceci takich lasek nie lubia... itp..a co robia potem? ida na topik o dietach i zakladaj tematy w stulu, ,,jak zrzucic 10 kilo, czje sie nieatrakcyjna'' 22:43 ....beznadziejna.osoba... prawda 09:27 niestety tak jest ja uwazam ze kafe jest po to zeby sobie pomagac a nie krytykowac. kazdy z nas ma inne problemy...to co dla mnie jest problemem dla kogos moze byc bzdura. pomagajmy sobie! 09:29 jezeli sie wczoraj doszlam do tego samego wniosku:/ nawet boje sie zalozyc jakikolwiek topic zeby nie byc zjechana:/ 10:03 tylko ze tu wiecej ludzi krytykuje niz pomaga, zlaszcza jesli chodzi o kwestie wygladu, nie rozumiem niektorych, przez wiekszosc przemawia zazdrosc, staraja sie obrzydzac kogos innym w ten sposob siebie dowartosciowujac 10:22 jezeli sie no wlasnie wczoraj wpadlam na jakis topic juz nie pamietam jaki tytul ale zdziwilo mnie to ze laski ktore sadza o sobie ze sa sexbomby bo sa bardzo szczup[le i wysokie tak strasznie krytykuja inne....wczoraj dowiedzialam sie z takiego topicu ze jak dziewczyna jest wysoka i ma 94 cm w biodrach to jest gruba swinia....:/ nawet niska dziewczyna nie jest:/ zalosne i smutne to co niektore tu wyczyniaja...jakby malo nas szara rzeczywiustosc krytykowala w tak bolesny sposob to jeszcze w necie sie wyzywaja:/ beznadzieja...kolejny dowod na to ze niektore baby sa straszne:/

Gość błedy orfograficzne
nie tak bardzo jak stylistyczne...albo ktos pisze ze podoba mu sie ta perfuma :D

pillini - co prawda nie powinnam tego mówić, ale co mi tam... jest taka obiegowa opinia, ze grube osoby sa pogodniejsze i faktycznie tak jest ale wydaje mi sie ze to poza, nastroj sztucznie podtrzymywany bo np ładnym uchodzi wiele rzeczy na sucho, moga się np. chamsko odezwać jest taka książka \"że meżczyźni kochaja zołzy\" czy jakoś tak a nie wyobrażam sobie chamskiej grubej brzyduli, bo wtedy ludzie powiedzą \"nie dość że brzydka to jeszcze jaka chamska\" wszelkie artukuły i dobre rady pt. \"jak zaakceptować siebie\", \"jak być sexy w rozmiarze XXXL\" mozna o kant dupy roztrzasnąć grube nie jest ładne anu sexy zaznaczam, że nie mówie o kilku kilogramach nadwagi ale o wałach tłuszczu nie wierze zapewnienie typu: ważę 200 kg ale mój Misiu mówi, że kocha kazdy gram mojego ciałka wierze że mozna kochac kogoś bez wzgledu na wygląd, ale wtedy kochasz charakter, dusze, to jaka ta osoba jest nie wierze że facet może kochać, a kobiet aakceptowac swój tłuszcz i nie marzyć o modelowej figurze może jestem tępa, ale nie dociera to do mnie a teraz możecie mnie zjechac

Właśnie, wkurza mnie infantylizm kobiet i staraczki, wszelkie czerwcówki, majówki, pizdówki za przeproszeniem. Raz też widziałam topik kobiety, której mąż nie chciał dać 2.5 tys. PLN na wózek dla dziecka, bo uznał, że za drogi. Wózek był trzykołowy, więc może dlatego moje niezrozumienie dla całej akcji, ale generalnie chodziło o to, żeby kupić ten akurat ten wózek, bo był marki Quinny. Facet zamiast tego chciał kupić lepszy samochód. Też mnie autorka wnerwiła, bo mąż niby \"skąpił\" na dziecko. Osobiście wolałabym lepszy samochdów i tańszy wózek. P.S. Podobają Wam się trzykołowe wózki? Bo mnie nie, więc pewno też tym innych irytuję. :P

Gość perfuma/my
tez mnie to kiedys irytowalo :) ale ja czepialska jestem. przestalo irytowac, jak zrozumialam ze to naleciałość regionalna - poludnie polski. nie uslyszysz tam slwoa perfumy. tzn uslyszysz, ale w znaczeniu uzyłam dziś perfumy (w l.p. oczywiscie)

Czy ja wiem czy to takie przydatne... ;) Ale poważnie ,przeciez takie topiki bardzo oddziaływują na innych.Bo wtedy człowiek zaczyna myślec ,ze z nim cos nie tak !! Przyjdzie takich pare anorektyczek i sa wstanie Ci wpoić ,ze jestes gruba ,brzydka,krzywa i niewymiarowa !Do tej pory nie pomyślałam aby sobie zmierzyc obwód łydek,czy ud... Teraz mam powazne wątpliwości czy warto wyjść latem w spóniczce :o

a mnie wkurzaja STARACZKI, chyba przesiadujesz na forum ciążowym, co? Coś mi się zdaje, że mało wiesz o życiu i nie masz pojęcia jak to jest gdy czeka się na upragnione dziecko...

dfsfsfs mnie \"kółeczka wzajemnej adoracji\" tez wkurzaja, staram sie nie odzwywać na ich topicach chociaz lubie posty pijawki, sa ostre ale zabawne wkurzaja mnie zdrobnienia, to króluje na ciążowych i ślubnych: buciczki, sukieneczkai, dzieciątka

Philtonme, wczoraj w nocy oglądałam na TVP2 odcinek jakiegoś serialu kryminalistycznego. AMERYKANSKIEGO. Prasowałam i tak sobie rzuciłam okiem, Boziu! Uśmiałam się, bo okazało się, że gruba kobieta (taka spokojnie ponad 150kg, jak większość Amerykanek) niechący \"zadusiła\" swojego normalnej budowy partnera uprawiając z nim seks, a to dlatego, że była pijana i straciła przytomność, a on nie mógł się spod niej wydostać. Tak mi się przypomniało. ;) Z drugiej strony taka otyłość musi być tragedią dla kobiety... :(

mnie wkurza, że mało osób reaguje na prosbe o pomoc:O