Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Mysia Pysia..

Nastolatki w dłuższym związku - wchodzcie !!

Polecane posty

Gość ..Mysia Pysia..

Witam :) Ja mam 17 lat i jestem z chłopakiem od 2-och lat. Są wzloty i upadki ale nadal jesteśmy razem :) Dużo osób mi mowi że to nie przetrwa bo za wcześnie sie poznaliśmy. Czy wy macie zamiar być juz do końca czy zmieniacie co chwile na innego? Jak to u was jest?

Gość cos tam gdzies tam
Wypowiesz sie jak bedziesz miala 20 lat

Gość ..Mysia Pysia..
Chcialam poprostu poznać opinie na ten temat nastolatek które mają długo chłopaka i z nimi porozmawiać o tym bo ja niestety nie mam koleżanek ktore sa w takiej sytuacji - albo nie maja chłopaka albo maja krótko bo co chwile kogoś nowego.

Gość emphetepe
ja mam 19 lat i jestem z moim chłopakiem poł roku..to chyba jeszcze bardzo krótki staz..tak mi sie wydaje. jesli chodzi o jakies obowy to mam...ze nie wytrwam bo to moj pierwszy i ze moja ciekawosc sprawi ze poznam kogos nastepnego i odejde od niego..tak byc nie powinno ..jestem tego swiadoma...ehh..mam andzieje ze jednak wytrwam w tym związku gdzy nie chce tak naprawde zmian ..chce stabilizacji...

He he, nizely temat, mam nadzieje, ze nie wytrzymacie w tych zwiazkach, czego nie pisze zlosliwie :) Po prostu bez sensu nie zaznac zycia tylko juz od wczesnej mlodosci byc z jedna i ta sama osoba. Zreszta - i tak nie bedziecie razem :D

Gość 0080
enamorada - a ty co sobie myslisz, ze kazdy potrzebuje wiele kutasow w swojej cipie? Nie mierz innych swoja miara, nie dla wszystkich zaznanie zycia to seks z wieloma partnerami.

Gość ..Mysia Pysia..
Ja nie mówię że na 100% będziemy ze sobą już do końca choć wydaje mi sie że bardzo tego chce bo go kocham :) Też mam obawy że poznam kogoś nowego ale to sie okaze

Gość cos tam gdzies tam
Nie chodzi o sam sex, ale pary zaczynajace w tak mlodym wieku nie beda ze soba do konca na pewno, nawet jak wezma slub to predzej czy pozniej czar prysnie.A tam wyzej nie widzialam zeby ktos napisal, ze smakowanie zycia to sex:), wiec nie powiem kto tutaj kogo mierzy swoja miara :P. Enamorada ma racje, zerazem nie bedziecie.

Gość policja33
"pary zaczynajace w tak mlodym wieku nie beda ze soba do konca na pewno, nawet jak wezma slub to predzej czy pozniej czar prysnie" a gowno prawda, ze tak powiem. Malo to znam ludzi, ktorzy poznali sie w bardzo mlodym wieku (14-15 lat) a sa ze soba naprawde dlugo, bez zdrad, rozwodow... Tu bardziej chodzi o dojrzalosc i wiedze, czego sie chce w zyciu, czy byc z jednym i tym samym partnerem, czy moze sprobowac kilku, zeby wiedziec "jak to jest z innym".

ja mialam 15 lat kiedy zaczelam sie spotykac z moim facetem, teraz mam 23 - termin slubu w stopce:)

Gość cos tam gdzies tam
To masz farta, zetak duzo takich par znasz:), bo ja znam takie pary co zaczynaly w 17 lat i wszystko rozwalilo sie :) a 14-15??????? Pff Przestan, ja w to nie wierze!! i nigdy nie uwierze, to opredzej czy pozniej musi miec swoj koniec!

ja mam 23 lata a mojego chłopaka poznałam w wieku lat 16 :)

Yolanthe i można tak, czego jesteśmy przykładem:) Pozdrawiam:)

Gość 0080
cos tam gdzies tam - dla mnie tekst ` Po prostu bez sensu nie zaznac zycia tylko juz od wczesnej mlodosci byc z jedna i ta sama osoba` jest jednoznaczny. Bo dlaczego bedac z jedna osoba, nie mozna zaznac zycia? W czym to przeszkadza? Odpowiedz jest jasna, bedac w zwiazku, nie mozna szalac po dyskotekach, spotykac sie z wieloma facetami, zaznac przygodnego seksu, itd.

Gość ..Mysia Pysia..
To że jestem z nim to nie znaczy że nie mogę sie wyszaleć. Mogę to zrobić z nim i bardzo mi z tym dobrze :) Nie zalezy mi na tym żeby sie spotykać co chwile z innymi chłopakami, szlajać sie po dyskotekach i niewiadomo co jeszcze robić. Dla mnie lepiej jest być z nim i tak mi dobrze :)

Gość cos tam gdzies tam
0080 szalenstwa na dyskotekach sa potrzebne, w zwiazku mozna tego zaznac. Nie wiem ja nie jestem ajkos przekionana, ze to ma racje bytu. Moja koelzanka majac 16 lat zaczela byc z chlopakiem, byla z nim prawie 8 lat. I co?? Poszla raz na dyskoteke z koelzankami i sie zaczelo. Wkrecila sie, chciala byc sama, poznala innych chlopakow, rzucila go potem jednak wrocili do siebie, ale wyjechala z nim za granice i juz od roku ma nowego.. Ja nie twierdze, ze takie cos nie moze sie zdarzyc, ale watpie, ze to przetrwa. Moja mam miala w podstawowce znajomych, ktorzy ze soba chodzili, wzieli sluba a potem po prau latach rozwod, za duzo znam takich sytuacji i dlatego ciezko mi uwierzyc w taka milosc.

Hehe, ale czy ja cos napisalam o seksie? Widac glodnemu chleb na mysli. Chodzi mi raczej o zycie, o studia, poznawanie nowych ludzi i zbyt wielka zmiane swiatopogladu jaka czeka tak mlode osoby. :) Oczywiscie kazdy kto jest zakochany chce zeby to juz bylo \"na zawsze\", ale zbyt duzo was czeka zmian w zyciu, przede wszystkim Wy sie zmienicie. Osobiscie nie znam zadnej pary, ktora poznala sie w tak mlodym wieku i jest szczesliwa, choc wierze, ze sie zdarzaja.

Gość 0080
"Chodzi mi raczej o zycie, o studia, poznawanie nowych ludzi i zbyt wielka zmiane swiatopogladu jaka czeka tak mlode osoby." w niczym nie przeszkadza partner poznany w mlodym wieku. Takie jest moje zdanie. 🖐️