Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lara_croft

scięcie a potem farba czy farba apotem scięcie włosów?

Polecane posty

Gość Lara_croft

no własnie co lepiej zrobic, bo sama juz nie wiem. Kupilam sobie farbe do włosów i mam umowioną wizyte do fryzjera. I nie wiem czy pierwse sobie włosy zafarbowac a potem je obciąć czy na odwrót? Prosze o pomoc !!! :)

Gość najpierw farba potem ścięcie
zawsze podczas farbowania włosy się trochę niszczą, szzcególnie na końcach. więc po farbowaniu fryzjer ci te zniszczone końce obetnie i włosy będą ładniejsze.

Gość Lara_croft
dziękuje za odpowiedz :)

Gość co za bzdura
to tylko końcówki się niszczą w czasie farbowania? jeśli już to włosy na całej długości się niszczą, więc co? ma się na króciutko obciąć? Poza tym teraz farby są lepsze i już nie wpływają tak źle na włosy zwlaszcza podczas jednego farbowania. Najpierw obciąć potem farbować, to chyba logiczne.

Gość Lara_croft
kurcze to juz sama nie wiem coz robic, kolor nie naloze farba tylko kremem koloryzujacym, który ponoc jest bez amoniaku...L'oreal Casting Creme Gloss...to moze faktyczniepierwsze zetne włosy a potem je zafarbuje ...zreszta sama juz nie wiem...:(

Gość dupa blada..............
farbowanie, potem ścięcie.

Gość tak zgadzam sie
z poprzedniczką-każdy logicznie myślący powie,że najpierw farbowanie,a potem ścięcie;)ja zawsze tak robię,po farbowaniu włosy się niszczą...

Gość sciecie ciecie
co za bzdura- bzdury opowiadasz! zawsze najbardziej zniszczone masz koncowki. ZAWSZE najpierw farba, pozniej ciecie - pozbywajac sie podniszczonych i wysuszonych farbowaniem koncowek.

Gość gość
Ważne jest odpowiednie cięcie, potem farba i cieniowanie :)

Gość gość
Najlepsze cięcie włosów wykonuje zawsze specjalista. Również ja osobiście wolę udać się do osoby, która jest w stanie zarówno zregenerować moje włosy, jak i położyć na nich farbę. Dla siebie wybrałam salon www.salonmagia.eu. :)

Gość gość
Oczywiście że ciecie a potem farba w programie ostre Ciecie zawsze tak robią