Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga c

przedszkole - koszmar czy sielanka?

Polecane posty

Gość aga c

Gość aga c
hej, jak myslicie, jakie sa wasze przemyślenia... piszcie! jak wspomiacie przedszkolne lata? Było miło, czy raczej koszmarnie? bito was?

Gość aga c
mnie pan Heniu, który tam naprawiał bojler i huśtawki, często bił penisem po karku :-o

Gość pistacja5
Myślę że warto odnowić wątek! ja swoje lata przedszkolne wspominam bardzo dobrze. Wręcz właśnie sielankowo - jak całe dzieciństwo:) Od 2 tygodni mam małego przedszkolaka w domu - zdecydowalismy się z mężem na posłanie syna do przedszkola. Placówka prywatna i jeste bardzo zadowolona. Ciesze się że ma kontakt z rówieśnikami!

Gość zaxxc
jesli chodzi o wawe to swietne jest przedszkole Skarb Malucha na BIalolece

Gość oj nie ma lekko
a co tu wspominac? :O ja nic nie pamietam :O

Hahaha, dobre to :D Po tylu latach nie pamiętam prawie nic. Z sentymentem wspominam znienawidzone wtedy leżakowanie, za które obecnie, będąc osobą pracującą, bardzo wiele bym oddała :)

Ja mam bardzo złe wspomnienia z przedszkola- okropne panie przedszkolanki, mnóstwo dzieci, które mnie biły i się ze mnie śmiały, wstrętna zupa mleczna . Teraz podobno jest zupełnie inaczej w takich miejscach jak Akademia Małych Tygrysków dzieci nie tylko się dobrze bawią,ale również uczą( angielski każdego dnia). Szkoda,że ja nie miałam tej szansy

Gość bukietzmargaretek
o widzisz, a ja mam całkiem miłe wspomnienia z przedszkola, jakoś mam takie wrażenie, że mimo tego, że to było ponad 20 lat temu i chodziłam do przedszkola publicznego to było fajnie. Nie mam na co narzekać. Ale powiem wam, że teraz w dzisiejszych czasach to trzeba mieć wyjątkowego pecha, żeby trafić do kiepskiego przedszkola, żeby się okazało być koszmarem. Dajmy na to Niepubliczne Przedszkole im. Lucyny Krzemienieckiej w Poznaniu, bardzo fajna kadra ciekawy program zajęć, wszystko czego potrzeba. ja raczej przychylałabym się do opinii, że przedszkole to sielanka.