Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzzka

swiecaca twarz

Polecane posty

Gość buzzka

Mam straszny problem.Strasznie swieci mi sie twarz szczegolnie przy wysokich temperaturach.wyprobowalam juz cala mase maseczek i nic.uzywam podkladu margaret astor i na to puder.czy moge poprosic o rade?

Gość za duzo
konserwantów Ania Przybylska powiedziała, ze niedługo będziemy wszyscy swiecić

Gość buzzka
dzieki:-) za odpowiedź,ale co robić?

ja mialam z tym problem dopoki nie odkrylam kremu dax cosmetics z gruszki matujacy. kosztuje okolo 10 zl i jest rewelacyjny. nie wysusza skory, zanika blyszczenie i pomaga sie pozbywac innych niedoskonalosci cery. wyprobowalam wiele matujacych kremow, podkladow itp ale zaden w najmniejszym stopniu mu nie doruwnywal

Gość buzzka
Serdecznie dziekuje.

Gość buzzka
dziś kupie ten kremik.

Gość .ja
Miałam ten sam problem i wyczytałam na kafe, aby: podczas kąpieli nałożyć sobie krem bambino na twarz coś a'la maseczka i zostawić tak na jakieś 10-15 min. potem to co zostało ściągnąć ręcznikiem papierowym. Czasami zdażyło mi się zapomnieć nałożyć ten krem podczas kąpieli to robiłam to po i tak chodziłam (i starszyłam ;) ) po domu. Efekt jest taki, że nie świecę się, kiedyś po 2 godz. blask bił ode mnie że hej a teraz nie mam już tego problemu. Cera się poprawiła, nawet jak idę na solarium i zaaplikuję sobie po nim taką maseczkę nie mam przesuszonej skóry. Dodam jeszcze, że mam cerę mieszaną z tendencją do przetłuszczania się brody, czoła i nosa.

Gość buzzka
bardzo Ci dziekuje, naprawde strasznie mnie to swiecenie wkurza.

balabym sie uzyc tego kremu bambino.Jesli ktos nie ma problemu z wypryskami to moze tak,ale nie na tlusta skore z problemami

ja polecam kupić sobie dobrze, intensywnie nawilżający krem nie zatykający porów, ale nie matujący, najlepiej do cery suchej i używać codziennie na noc. Ja dzięki temu dłużej sie nie świecę, choć nie pozbyłam sie tego problemu zupełnie, ale chyba mam wybitnie tłustą cerę:-O w ogóle zmieniłam sposób pielęgnacji skóry i zakupiłam inne kosmetyki i chyba pomaga, dlatego wiem, że winne prztłuszczaniu w moim przypadku było za małe nawilżenie skóry i ciągłe używanie kosmetyków do cery tłustej, które wysuszają skórę...

Dokladnie nie wolno uzywac matujacych kosmetykow.Ja tez mam strasznie tlusta twarz ale odkad uzywam nawilzajacych kremow niby jest lepiej.A teraz w lecie jest po prostu makabra!!

agula --->chyba kojarzę Cię z jakiegos topiku o brevoxylu:) jeżeli dobrze kojarzę, to odpowiedz mi, czy w takie gorąco smarujesz się nim rano? Bo ja dziś to zrobiłam i po 10 minutach od wyjścia z domu musiałam się wycierać chusteczką. Nie przetłuściła mi się cera, po prostu miałam wrażenie jakbym nałożyła tone podkładu i skóra normalnie się gotowała w środku i byłam cała mokra na twarzy. Zdarzało mi sie to kiedyś jak użuwałam fluidu, ale na pewno nie po 10 minutach, a dziś nic oprócz brevoxylu nie nakładałam na twarz...

Do ja brevoxyl uzywam juz teraz tylko na noc:)Takze nie wiem dlaczego tak ci sie stalo:((Ale napisz,widzisz efekty po brevoxylu??

po około 2 tygodniach stosowania widzę poprawę, miałam problem głównie z bolącymi, głębokimi krostami i odkąd używam nie zrobiła mi sie nowa. Poza tym takie malutkie podskórne krostki też znikają:) Dziękuję wszystkim, którzy mi go polecili, w tym Tobie, bo chyba Ty też i go doradziłaś:)

Ja tez wlasnie mialam problem z takimi bolacymi podskornymi i odkad go uzywam tez mi sie nic nie zrobilo:)Jestem bardzo zadowolona:)

Gość buzzka
po raz pierwszy zastosowałam ten krem daxa,ktory mi zalecono pare pieterek wyzej.zobaczymy jakie efekty beda:-)))

Gość tap
przynajmniej mozesz zaoszczedzić na elekrycznosci