Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na diecie marchewkowej_

DIETA MARCHEWKOWA

Polecane posty

hej ja od poniedziałku jestem na diecie marchewkowej . polega ona na tym ze je sie tylko marchewki i ewenualnie jabłka przez pierwsze 3 dni.później zaczna sie jesc pomarancze grejpfruty,ananasa i warzywa: brokuły weentualnie 1 ziemniaka na dzien,sałate pomidora szczypiorek ,rzodkiewke.unikać ogórka zielonego.i cały czas tylko marchewka !!b.duzo marchewki!! na takiej diecie moja koleżanka schudła 10 kg. w 14 dni!!!!!!! wiec i ja spróbowałam :)przyłacza sie ktos??

przyłaczać sie dziewczyny!!!moja kolezanka schudła na tym:)

Naprawdę nie polecam Ci diety jednoskłądnikowej bo zwariujesz, naprawdę. lepiej traktować marchewkę jako zapychacz. Ja kiedy jest głdona, a wiem, ze za bardzo juz nic nie wolno mi zjeść podgryzam marchewkę....

Miminikna ==> po 3 dniu mozna jesc inne warzywa i jest ok. tak moja kolezanka schudła!!

CATTA nie nie ma limitu na marchewke!!! i to jest własnie dobre

Gość ale musicie pamiętać że na
tej diecie trzeba mieć zdrowa wątrobę ! nadmiar karotenu obciąża wątrobę ....

Gość a czy masz moze linka
do tej diety?

Gość a skad wiecie
skoro jej kolezanka schudła tyle na tej diecei to czemu nie spróbować?? ja sie przylaczam bo slyszalam o tej diecei ale nie wierzylam w skutki!!

Gość mary....
ja kiedys jeden dzien byłam na soku jabłkowym i nigdy wiecej jedzenia cały czas tego samego nie chce myslec o monodietach to nie dla mnie.

Ja mysle,ze to calkiem niezla dietka...10kg w 14 dni to super efekty;-) ja też chcę schudnać w miarę szybko i pasowalo by mi z 7kg zjechać..od wczoraj jestem na diecie MŻ noi duzo bialka jem..jajka,jogurty,serka itp...dziś zjadlam tylko cztery jogurty (malych) i teraz zajadam jabluszko..i nic poza tym...jutro kupuje marchewkę i tez będę stosować tę dietkę bo jednak mysle,zę warzywko są zdrowsze od jogurtow..;-) wiadome... więc jesli mogę to z chęcią się przylącze..;-)

Gość po prostu...
a ja mam diete wiecej zryj i chudne:-) bo zamiast kawałka tłustej pizzy zjem kawałek kurczaka dwie łyzki ryzu brazowego i duzo surówki z marchewki:-) zamiast kanapki z żółtym serem i boczkiem robie kanapkę z duzej buły i pasty rybnej:-) i w sumie pochałanim wiecej jedzenia ale ma mniej kalorii i czuje sie super:-) teraz po sobie widzę ze dieta to przyjemność! jak się rozsadnie z niej korysta:-) zycze powodzenia na diecie marchewkowej w mojej diecie to tylko dodatek

Głupia głupia i jszcze raz głupia dieta:) Nie dasz rade, a jak dasz to po 3 dniach rzucisz sie na jedzenie i stracone kg na wadze( woda ) wróca ;) pozniej bedziesz jadła jadła jadła, 2-3-4-5 itd dni az znowu sie opamietasz i przejdziesz na kolejna SUPER diete;) Sama przez to przechodziłam sto razy. Startowałam z wagi 53 kg (2 lata temu) zeby schudnac do 45. i co? schudłam do 50, pozniej jo-jo do 60kg. Fajnie co? :) Załuje ze wogole zaczelam sie KIEDYS tam odchudzac. Bo byłam super szczuplutka.. i nie wiem po co chcialam miec te 45 kg. I mam za swoje. W sumie teraz waze 56 kg ale naprawde, z całego serca, odradzam Ci takie diety. Bo NIGDY nie schudniesz. NIGDY. A zresztą - przekonasz sie;)

witam! z chęciom sie przyłączę bo bardzo lubię marchewkę a zwłaszcza soki z niej :) a też chcę sporo schudnąć :) troszkę nie wieże w 10 kg w 14 dni ;) no ale dobra nic nie mówię :) to ja od jutra zaczynam :) a Ty ile chcesz schudnąć?? ja bym chciała jak najwięcej bo waga zabardzo podskoczyła do góry :( no niestety ale tak to jest jak się nie trzyma pewnych zasad jest 74 marzę o 57

ja myślę, że ta dieta jest dobra ale dla osób naprawdę z silną wolą ::) no i oczywiście dla tych którzy uwielbiają marchew! ja szczerze to nie żałuję odchudzania :) ważyłam co prawda 57kg (mam 180 wzrostu ;) i byłam wtedy bardzo szczęśliwa ale jakoś pofolgowałam i kilogramy leciały leciały no i aż tu jest 74 :( ale wirzę że schudnę :)

To nie jest dobra dieta, poniewaz marchew zawiera duzo weglowodanow- bedzie ci cukier skakal, a przez to bedziesz co chwile glodna...

Gość camomilla7
jeszcze pare lat temu ta dieta była by moze i przyjemna, pamietam że jako dziecko codziennie chrupałam surową marchewke, teraz to juz niestety tylko gotowana bo surowa jest gorzka-wiadomo sypana do granic niemozliwosci zeby jak najwieksza wyrosła..ostatnio ugotowałam sobie w piątek i to była gorzka blee gdyby nie to jadłabym ja codziennie:-(

Gość dzieci ...tylko ręce
nad wami załamać...:O

witam! dzisaj zaczynam tą dietę! będę was informować codziennie o wadze i czy wogóle coś z tego będzie! ja lubię marchew tylko brak mi trochę silnej woli :) ale jeśli się ktoś przyłączy będzie raźniej :) no a poza tym to poranny bieg :) jest 74

Gość uważaj żebyś po tej diecie
nie zaczęła nagle świecić !!!!!! Przecież to sypane wszystko i marchew w nadmiarze obciąża wątrobę ! Boże młode dziewuchy i tak bezmyślnie rujnują sobie zdrowie ... no ale wy i tak zawsze wiecie lepiej...:O dopiero potem jak cos dolega to ostrzegamy innych ale to nic nie daje bo nastepna tez wie lepiej!

ja nie mówię że wiem lepiej ;) oj widzę że tutaj z samoą krytyką się psotkam, bo nawet założycielka tematu nic się nie odzywa! więc wszystko zostawię dla siebie! pa pozdrawiam!

Gość na diecie marchewkowej
ja jestem 3 dzien na tej diecei jutro zaczynam jesc to co mozna oprócz marchewki :) narazie na wage nie wchodze bylo 67;/ ale zwaze sie w poniedziałek:) powodzenia tym co sie przylaczaja aci co nie to spadac i nie czytac jak wam sie nie podoba i uwazacie ze ta dieta jest bezsensowna

Gość lolcia grubcia
ja sie przylaczam!!!!!! slyszalam juz o tej diecie!!! wiec start od jutra(czwartku):)

dzieczyny słyszałyście o indeksie glikemicznym??? więc zastanówcie się czy na pewno na tej waszej diecie wskazana będzie marchewka gotowana!!! bo moim zdaniem nie bardzo...

Gość hela_makrela
dla mnie takie diety sie nie sprawdzaja, bo potem zaczniesz normalnie jesc i rewelacyjnie tyc. odstaw niezdrowe skladniki, pelne weglowodanow, to ci na pewno wiecej da. ja bym nie mogla byc na takiej diecie, szczegolnie ze sa rzeczy bez ktorych nie moge zyc, a ten jadlospis wydaje sie byc poza tym dosyc monotonny. ja w mojej diecie postawilam n pieczywo razowe (polecam fitness-mega smaczne), troche nabialu, mnostwo owocow i warzy i wode mineralna (vitalinea rzadzi). i chudne, stopniowo i systematycznie.

Gość ZiOmuSia
ema :* prze fajna jest ta dieta i wow że ktoś schudł 10 kg w 14 dni prze fajnie :D OD dziś też mam tą diete :D zjadłam już 5 marchewek, jogurt i chyba tyle :D i jakoś żyje :D a marchewki są dobre xD i Jeśli się będzie dużo marchewki jadło to po jakimś czasie nasza skóra będzie bardziej ciemniejszego kolory brązowo-złotego gdzie tak czytałam lol :D wiec ma to duzo plusy ;D a o co chodzi ze ktoś tam pisał że z marchewki wątroba pada ? czy coś takiego ... ? Ale damy rade ! dieta marchewkowa rlz xD a pozatym marchewki sa tanie to moge je codziennie kupić :D buzialce :*

NIE polecam! Jsa kiedys jadlam sporo marchewek (ni tylko0, i przez to skóra zrobila sie ohydni pomaranczowa! ble

NIE polecam! Jsa kiedys jadlam sporo marchewek (nie tylko, i przez to skóra zrobila sie ohydnie pomaranczowa!Co wiecej, tak mi juz zostalo!!!wiec uwazajcie na siebie ble

Gość wtrace tylko
dziewczyny , pamietajcie zeby do soku z marchwi dodac kilka kropli oliwy , bo chyba wiecie, ze witamina a rozpuszcza sie wylacznie w tluszczach ? a jezeli jecie surowa marchew - skropic ja oliwka. jezeli nie dostarczycie organizmowi odrobiny tluszczu - za kilka tygodni wlosy beda wam wychodzic garsciami. a swoja droga - taka dieta jest dobra na 3 dni ale nie na dluzej.

Gość atrocite
Bardzo Polecam taka diete ale tylko na pare dni (krótko) zawsze jakos oczyści organizm, pozwoli odpocząć od tłuszczy i i cukrów a i przy okazji pozbędziemy sie wody i wyszczuplimy trochę. Bobry wstęp do racjonalnej ZDROWEJ DIETY.

Gość zenona
no to zaczynamy:)