Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na diecie marchewkowej_

DIETA MARCHEWKOWA

Polecane posty

Gość esceven
jojojojojojojojojojojojojojojo

Gość saraem
Tego typu diety(jednoskładnikowe, warzywne, owocowe itp) są dobre ale tylko jako wstęp do diety właściwej czyli urozmaiconej np.1000 - 1400 kcl itp. Taka dietkę powinno się przeprowadzać przez 2 - 3 dni aby oczyścić organizm, pozbyć się nadmiaru wody i mas kałowych. To taka oczyszczjka. Na dłużej nie polecam!

Gość Aniulka 18
Dziewczyny mowie wam jem gotowana marcheweczke codziennie na obiadek zamiast ziemniaków do tego gotowana piers z kurczaka> jest to bardzo smaczene... odchudzam sie diopiero niecaly miesiacale juz widze rezultaty.. nie mam wagi(bo niestety sie popsula) ale w pasie mialam 72 a teraz mam 70 w brzyszku mialam 85 a teraz 82 :))) wiec dziewczynki polecam heheh MArchewka zawładnela mom zyciem ... ;)))

Gość Aniulka 18
aaaa jeszcze cos ... musze was zamucic w 14 dni nie schudniecie ... aj juz probowlam wszytskiego w sumie odchudzam sie 2 miesisace ... cwicze dosyc regularnie nie jem slodyczy i kolacjii> preferuje ciemny chlebek..Siegnelam rowniez po kapsułki BCLA zielona herbata... ech nie pomoglo ... ie widze az akic rewolucyjnych zmniam ale moja mam twierdzo ze nabralam figurki> Teraz pokladam nadzieje w marchewce ..:))) 3 mam za was kciuki laski!!!:))

DZIEWCZYNY!!! sama dieta to nie wszystko, jesli chcecie schudnac to w parze z nia musza isc cwiczenia i wysilek ficzyny!!! najlepiej aerobowy! co z tego, ze schudniecie, jak skóra wam zwiotczeje?

Gość Aniulka 18
PRzepraszam bardzo ja cwicze ... przynejmniej 500 skokow na skakance itp ...

Z karotenu zawartego w marchwi organizm wytwarza wit A, której nadmiar powoduje nieciekawe skutki. Dlatego też zaleca się spożywanie 1-2 marchewek dziennie. No ale jak chcecie sobie rujnować zdrowie dziwnymi dietami to proszę bardzo...

Gość kolorita
siemka mam pytanie co do diety czy ona działa??? bo widzę że temat się urwał i nie piszecie czy pomogła czy nie??? boję się troche tych skutków ubocznych tzn pomarańczowa cera, wypadające włosy i nadmiar witaminy A ;/ laski napiszcie coś!!!

Gość smoker
a czy to prawda ze przy pomocy marchewek da sie rzucic palenie?

Gość kolorita
coś w tym jest ;))

Gość prawidłowa dieta
musi być zbilansowana jedzenie tylko warzyw tylko mięsa itd to jakaś pomyłka, brak zrozumienia tematu

Gość emalutka
cześć wszystkim:* no tak dzis postawnoilam ze bede sie dochudzac. ;) waze 55 -56 kg mam 164 wzrostu . chcialabym wazyc przynajmniej z 51 albo 49 . po mnie tego neiwidac ze jestem grubaa. ale ja czuje ze wazne no.;/ a niechce,m . siedze i szukam dobrej deity. noo moze ta marchewa naprawde pomoze co mysliscie o tym? a wogole powinnam .? busiaki i pzodro:*

Gość Uważajcie z ta marchewką
bo taka jej ilość spożywana przez dłuższy czas grozi przedawkowaniem witaminy A. Niestety jej nadmiar nie jest wydalany z organizmu tylko magazynowany a to może odbić się na stanie wątroby. :o

Gość kajdama
Przepis na marchwianke.....1kg marchwii ,przepuscic przez maszynke do mielenia lub zetrzec na tarce.dolac wody.....wrzucic kilka obranych całych ziemniakow...i ugotowac.Po ugotowaniu warzywa zmiksowac lub pogniesc dodac sol,pieprz....Pyszne i pozywne....lepsze niz surowa marchew...:)Polecam...

Gość Zosik
Słuchajcie, każdy organizm jest inny, jednej marchewka pomoże, innej zaszkodzi, także uważajcie :) Mi osobiście marchewka bardzo pomaga, w dzieciństwie byłam biała jak kreda... Teraz wszystki laski biegające codziennie na solarium zastanawiają się jak to zrobiłam, to proste!! Jedzcie więcej marchewki, unikajcie mięsa, tłuszczu i kalorii!! ;) :*

Gość happysadusia
Hmm... dlaczego nie ?:P Mam pomysl potrzebuje tu kogos [najlepiej z Orange] aby sie kontrolowac|czyli.. jesli ktoras bedzie chciala zgrzeszyc i zjesc np. ciacho to powinna napisac esa ^^| ktos chetny? |ja zaczynam od jutra ;) {gdyby coos to piszcze na e-mail]

Gość pivko
oki jeszcze co do tej diety marchwiowej (ja jestem na tej diecie) to naprawdę dobra dieta jem marchew od 4 dni i czuje chęć na słodycze czy coś co ma porostu rozmaitszy smak ale potrafię powstrzymać chęć (potrzebę) jedzenia to nie jest trudne chyba że ktoś jest łakomy ... wtedy to jush inna działka :) P.S : nie polecam diety marchwiowej dla ludzi łakomych :))

Gość PAN
Witam to dieta cud !!!!! :) fakt jak do każdej trzeba mieć silną wole :) ale ludzie czego sie nie robi dla wyglądu ;) Ja bym zrobił prawie wszystko :) Dieta marchewkowa hmmm nie polega tylko na jedzeniu samej marchewki to katorga :) Ja fakt szamałem marcheweczkę samą alee często robiłem sobie soki z niej do tego jabłka i gruszki :) super smakuje ;) zrezygnowałem z chleba makaronu i słodyczy :) czarną herbatę zamieniłem na zieloną :) Jem duzo białka jogurty serki :) i jest lux 20 kg ponad w 4 miechy :) jestem z siebie zadowolony :P Pozdrawiam i POLECAM !!!!!! CHLEB MAKARON ZIEMNIAKI CUKIER SŁODYCZE WYWALIĆ ----> NABIAŁ RYBY I WARZYWA :) !!!!! to jest too no i naturalnie mięsko ale tylko na parze ;)

Gość malinka1988_20
emalutka mam tak samo jak ty.waze 65-64kg przy wzroscie podobnym do twojego.wiem co czujesz jestesmy niskie przez co wydajemy sie grubsze.blll..co za uczucie ja od dzisiaj tez sprobuje tej marchewki mam nadzieje ze bedzie efekt.mam zamiar schudnac ok 15 kg.pozdrawiam

Gość modlishake
witajcie.Ja zaczynam tą dietke od jutra , ktos sie przyłącza zeby było raźniej? Obawiam się,że moja silna wola nie wystarczy a w sparcie bedzie potrzebne,pozdrawiam:)

Gość modlishake
jak widze nikt się nie przyłacza, trudno, w kazdym razie ja już drugi dzień wcinam marchewki :p

Gość idontletyougo
modlishake jak tam efekty?? ja wlasnie dzisiaj zaczynam, zobaczymy co z tego wyjedzie ;p trzymajcie kciuki

Gość Karuuuś
Hey nie wiem właśnie czy zacząć tą dietę ważę obecnie ok.52 przynajmniej tak waga pokazała ale czy jest dobra to nie wiem.Mam 1.67 i 13 lat.I nie wiem czy ta waga jest dobra.No niby do swojego ciała nic nie mam ale nie podoba mi sie mój brzuch. :(

Witam;) Dziewczyny mi sie ostatnio masakrycznie utylo...lepiej siebie nie skomentuje, bo strasznie mam to sobie za zle... Przylacze sie do diety marchewkowej, bede jadla sama surowa przez 2 tygodnie, potem targne sie na co innego, bo latwiej mi sie bedzie odchudzic jak bede jadla ciagle to samo...Bede jadla po to aby sie najesc, a nie dla przyjemnosci... Oswiadczam, ze ja zamierzam od jutra zaczac;p, i zrobie to napewno. Moje zamierzenia i terazniejsze wymiary umiescilam w stopce, mam nadzieje,ze uda mi sie sprostac moim celom w zamierzony czas...Rozlozylam to sobie na dlugi czas. No i od jutra a6w na brzuszek;)

Gość gerpil
a podczas tej diety marchewkowej wolno pic czerwona badz zielona cherbate czy tylko woda i te marchewki około ilu tych marchewek

Gość gerpil
bo własnie chce ładnie oczyscic organizm myslałam nad głodówka ,

Gość mycha21
witam ja zaczynam dietę od dzisiaj!!!!!!! tzn. już jakieś 4 dni jem witaminki beta karoten, moja skóra stała się śliczna jędrna i brązowa, jestem zachwycona że tak szybko widać efekty... a marchewkę lubię i będę ją wcinała żobaczymy co i jak może ktoś się przyłączy będzie mi raźniej... mam ochotę schudnąć jakieś 10 kg. to dużo ale da się napewno. będę jadła marchew, piła wodę i czasmi sok jakiś może z ważyw bez cukru. zobaczymy co mi z tego wyjdzie, jak będę głodna wypiję 2 szklanki wody, jeśli głód się nasili zjem pare marchewek, od czasu do czasu soczek z warzyw lub innych owoców, poza tym witaminki. zaczynam od dzisiaj bo nic jeszcze nie jadłam . myślę że to jest dobry start aby zacisnąc żołądek.papapa

Gość mycha21
jeszcze dodam że teraz ważę 64 kg mam 165cm zobaczymy czy waga ruszy poza tym będę ćwiczyła, biegi i siłownia. mam nadzieję że podziała dzisiaj mam zamiar trochę pobiegać, WWWygram tą walkę z tłuszczem!!!!!!!!!!!!!! hehe :-) pozdrawiam!!!!

Gość mycha21
nikt się nie odzywa... no trudno.. będę wam opisywała co i ajk z tą dietą może się komuś przyda :-) :-D więc wczoraj popołudniu było bardzo ciężko... ufff ale dałam radę tak mi się chciało zjeść coś konkretnego ale nie!!!! wygrałam... zjadłam jakieś 5 marchewek i się najadłam poszłam spać, a dzisiaj od rana jeszcze nic nie jadłam ale za to wypiłam już 1,5 litra wody i zaraz lecę po następną butelkę... poza tym sikam jak najęta hehe ale muszę się wam pochwalić już 1.40 mniej :-D wiem że to tyko woda ale super było stanąć rano na wadze i zobaczyć spadek. no to narazie tyle a i jeszcze opracowałam sobie drakońską dietę marchewkowa nie mogę zjeść dziennie więcej niż 30 marchewek to wychodzi jakieś 1000 kal. i wczoraj biegałam tak jak opisałam wcześniej!!!! czuję się fantastycznie!!!!!!!!!!!!!!!! kto się dołącza??? czekam na posty papa