Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na diecie marchewkowej_

DIETA MARCHEWKOWA

Polecane posty

Gość hw1
no ja rowniez od dzis zaczynam ale nie ograniczam sie do jedzenia tylko marchiw

Gość Ewelinka;)
To może i ja zacznę...hmm jedno jest pewne muszę schudnąć około 5kg w miesiąc. Chcę to zrobić zdrowo, żeby uniknąć jojo. Marchewkę zastosuję tylko przez trzy dni jako detox, oczyszczenie organizmu i wstęp do zdrowej diety. Jak macie jakieś skuteczne triki na zapomnienie w srodku dnia np. o czekoladzie... bo na jej punkcie mam bzika;) to napiszcie. Powiem wam że jak mam ochotę na czipsy to pije parę kropel soku prosto ze świeżej cytryny od razu mi się odechciewa... i oglądam na necie chude modelki to moja motywacja;) moze wam pomoże. Trzymam za was kciuki i wy trzymajcie za mnie...

Gość polecam poprawki
przeczytalam duzo pozytywnych a jeszcze wiecej negatywnych komentarzy na temat diety marchewkowej. jesli taka dieta ma polegac na codziennym jedzeniu marchewki to polecam prosta diete ;) duzo warzyw codziennie, marchewki jesc jak poczujesz glod lub poprostu bedziesz miala ochote cos przekasic. oprocz warzyw polecam rybe (bez panierki, tylko szczypta soli) z garscia ryzu na zagryske. nie jesc po 18, najedz sie brokulami, kalofiorem, marchewkami, miesem, owocami(nie bananami ani melonami lub winogronami) tylko niech ta cala 2 tygoniowa dieta nie bedzie oparta tylko na marchwiach. 2 tygodnie odchudzalam sie na jedzeniu wymienionych przeze mnie rzeczy. schudlam 5 kg. polecam dla ludzi ze slaba wola, gdyz wiekszosc czasu nie czulam sie wygladniala oraz oslabiona

Gość waniliowabubu
natalie portman aby schudnac do czarnego labedzia zajadala 3 marchewki dziennie,a potem zaszla w ciaze wiec nie sadze zeby az tak wyniszczala ta dieta organizm.ja zaczyname za tydzien.bede miala dwa tygodnie na pozbycie sie tluszczu na udach i tylku.

Gość fffdd
jest fajna

Gość enowacja
Znam crispy chipsy marchwiowe. Ich cierpko-słodki smak jest super. polecam

Gość : (
Nie polecam diety marchewkowej !! Wczoraj w niedziele ją zaczęłam i raczej na tym skończe, ponieważ dzisiaj o 4 nad ranem zaczęłam wymiotować i miałam biegunke do 8.00 , z resztą biegunke mam dalej , ale mniejsza z tym .Jadłam tak jak pisze , tylko marchewka i 3 rodzaje owoców. a pozatym ćwicze , trenuje siatkówke, i pomimo tego , że bardzo ją lubię muszę odpuścić sobie dzisiejszy trening !!!

Gość Mały grubasek :/
no więc cała moja historia polega na tym że po świętach karnawale i urodzinach przytyłam jak wieloryb z 49kg do 56kg teraz najgorsza część że mam tylko 167cm wzrostu ;( :( wiem całkiem sporo,i zaczęłam diety pierwsza była dieta bez ani odrobinki mąki(chleb makaron) , cukrów (owoców i ziemniaków również)ryżu też nie jadłam,czyli nazwała bym ją bezwenglowodanową nie powiem zła nie była 2 kg zrzuciłam przez 9 dni,ale jest to jedna z trudniejszych diet a ps. jaroszka więc nie jem mięsa i zostawało mi niewiele do jedzenia więc myślałam że zwariuję :/ potem wprowadziłam owoce i musli bo myślałam że wykituję ale waga nie spadła, no to w końcu postanowiłam że diety są bez sensu,żuciłam diete zapisałam się na siłownię zaczełam biegać po szkole(każdego dnia 2 km) i ile schudłam w tydzień? 4kg , a na dodatek ładniejsza figura ,ale potem było mi za dobrze i znów się roztyłam i teraz jest 53kg,kocham marchewkę zrobię tą dietkę na 3-5 dni potem przerwę na bezwęglowodanową bo za długo to potem 10 lat na marchewkę nie będę mogła patrzeć :( ale powodzenia dla wszystkich którzy prubują ;)

Gość czin
ja bede jadla marchewke.kapuste . ziemniaki . kefir.cebule i moze jablka.

Gość carrot rules
Heja... Kiedys udało mi sie tak zrzucic 8 kg w miesiac... teraz przygnebiona kilosami jakie mi przybyly od wczoraj jade w ciagu dnia tylko na marchewkach, jablkach i jak zapragne slodkiego to mandarynki... od czasu do czasu nie zaszkodzi jogurt naturalny... zobaczymy czy tym razem tez wytrwam

Gość Dieta antycelulitowa
Hej dziewczyny wstepnie przeczytalam komentarze z pierwszej strony, i pragne podzielic sie z Wami moimi spostrzerzeniami, fajne jest to ze mozna sie z kims podzielic tym co i jak jesc, tak naprawde to jest droga do sukcesu i pieknej sylwetki. Sama wyprowowalam kilka diet mimo ze nigdy nie bylam gruba ale mam spore uda a w pasie jestem waska, przy wzroscie 160 waze 58-56kg ale waga dla mnie idealna to znaczy taka przy ktorej bym miala naprawde smukla sylwetke to 49kg chyba ponizej tej wagi bede juz za chuda. Zmagalam sie dlugo z celulitem i to tak naprawde zmobilizowalo mi do rozpoczecia diety antycelulitowej, ktora powiem szczerze jest wspaniala, dodaje energi czuje sie po niej lekka, wyprozniam sie regularnie, brzuch mi nie wystaje slowem, samo zdrowie. Juz wam zdradzam na czym polega 1) najlezy przestac urzywac soli i cukru to sa dwa pradukty ktore tak naprawde bardzo zle wplywaja na nasze zdrowie, dzieki temu dziewczyny ktore cwicza zobacza na swoim brzuchu wymarzone miesnie, nogi beda smukle i wyprofilowane, to jest klucz do sukcesu, 2) nalezy zamienic bialy ryz, ziemniaki i makaron, na ryz razowy, kasze, oraz ryz czarny, jak bedziecie wybierac wasze produkty pokierujcie sie zawartoscia blonnika w tych produktach, 3) najlepiej 2 razy dzienni jesc rybe:)) to sa jedyne wytyczne, ktore pomaga Wam zmienic Wasze zycie, przy tej diecie nie musicie sie glodzic, zobaczycie ze Wasz organizm bedzie lepiej przyswajal, no i najwarzniejsze bedziecie zdrowe, Polecam rownierz produkty ktore pozwalaja zachowac plaski brzuch, to znaczy: pestki z dyni, slonecznik, oliwa z oliwek oliwki, zobaczcie same na produkty ktore maja kwasy nienasycone:)) to bardzo wazne dla naszego organizmu. Wazne jest byscie zaczely cwiczyc to swietny sposob na dobry humor i sylwetke. Zgadzam sie z tymi osobami ktore stosuja glodowki, byc moze chudnie sie szybko ale nagle zauwarzamy ze wypadaja nam wlosy, nasza cera jest blada i jestesmy przygnebione, taka dieta moze stac sie obsesja, to co ja Wam polecam to diata ktora mozecie stosowac cale zycie. Ja teraz waze juz 52kg i caly czas chudne, mam wiecej energi a dzieki cwiczeniom naprawde wracam do formy, odchudzanie sie powinno polegac na kompleksowym podejsciu, to znaczy nie dbajcie tylko o to co jecie ale o calosc, polecam na poczatku odchudzania balsamy z kofeina, swietnie wspomagaja spalanie tluszczy, a potem np. balsamy z sylikonem ktore ujedrniaja sylwetke i zmniejszaja celulit oraz rozstepy, dodatkowo wspomagajcie sie peelingami, dbajcie o swoj ogolny wyglad i samopoczucie, zycze Wam powodzenia to co jest pewne to to ze jestescie wspaniale bo checie cos zrobic, bo pragniecie lepiej wygladac to juz jest niesamowite :))

Gość Gość Benia
byłam osobiście nie raz na tej diecie i jest super, tylko po 3 dniach dochodza warzywa oprócz pomidora a po tygodniu do warzyw i marchewki dochodzi kurczak lub ryba ja schudłam 5 kg ale ja lubie jesc słodycze i waga wracała po jakimś czasie ale to z mojej winy. mam ogólnie problemy z jelitami a przy tej diecie mije jelita sa w super kondycji. POLECAM!!!!!!!!

Gość gość
Hej mam na imię Zosia mam 12 lat 158 cm wzrostu i ważę 58 kg prosze pomóżcie mi !!! Jak stosować diete marchewkową potrzebuje pilnie schudnąć :)

Gość nakednoyz
Dieta oparta na samej marchwi nie koniecznie może mieć dobry wpływ dla Twojego zdrowia z racji zbytniego obciążania organizmu jak to zostało już wspomniane wcześniej. Jednak włączenie marchwi do zbilansowanej diety jest już dla nas bardzo korzystne. Zachęcam Was do przeczytania więcej o zaletach i korzyściach płynących z jedzenia marchwi na https://www.nakednoyz.com/marchew-nie-tylko-dla-pieknej-cery/

Gość KimesdarViads

Interested in hardrock? How about Kiss band? They are on a tour this year all across USA and Canada. Visit https://blogg.uit.no/fyu001/publications/ to know more about KISS tour in 2019.