Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła licealistka

LICEUM I ......UBIóR

Polecane posty

Jestem teraz w trzeciej klasie...od roku chodze w butach na wysokim obcasie,do tej pory jednak,w naszym gimnazjum byl i jest zakaz noszenia szpilej,wiec zawsze mam buty na zmiane.We wrzesniu ide do liceum....czy tam juz dziewczyny smigaja na wysokich;tak jak na studiach; cyz nie

Gość karolinabul
idz sie ucz czubku

moye to malo wazne pytanko...ale po prostu jestem ciekawa

Gość Eeeeeeeeeeeehhhee
E nie słyszałaś, że w liceum chodzi się w muzealnych papciach? Gdzie ci tam obcasy w głowie, śmigaj do muzeum albo sama sobie szyj, wiesz jakie? Takie te na gumce. Moga być jeszcze, takie paputki z wełny co babcie robią, no wiesz, te na drutach z wkładką ze skóry.

nie musze sie uczyc...bo mam bdb oceny i teraz cisna tylko osoby,ktore musza poprawiac stopnie.

oj hahaha....ale to bylo zabawne.....

Gość Eeeeeeeeeeeehhhee
To nie ma byc zabawne, to najprawdziwsza prawda.

jak ja uwielbiam te gorące gimnazjalistki biegajace w szpilkach miniówkach takich ledwo zasłaniających dupe i bluzeczkami ledwo za cycki :] a jeszcze zapomniałabym o wystających paskach od stringów!!!! :D (oczywiscie teraz zgeneralizowałam, nie twierdze ze wszystkie są takie, bo są tez normalne dizewczyny) a w LO (zalezy jakim) ubierasz sie jak chcesz, w jednym w moim miescie obowiazkowe są mundurki, ale uczniom jakos to nie przeszkadza, a w tym ktore ja konczylam i w innych moich znajomych kazdy ubierał sie jak chciał.

nie słyszałaś ze teraz Giertych wprowadził obowiązkowe szpilki? jednakże na jesień koturny koniecznie koturny dla urozmaicenia. :P

Gość mjuuyyt
w moimm liceum chodzilo sie w butach..... a nie kapciach :/ zalezy od liceum czy wolno czy nie.... tam gdzie ja chodzilam to bylo z tym roznie.. na niektore zajecia lepiej bylo nie przychodzic na obcasach i z jakimkolwiek makijazem

nie wiem jak inne gimnazjalistki,ale ja nie lubie miniowek, pokazywania calego biustu itd. nosze zwykle dzinsy,zakiety....ale wlasnie slyszalam o nauczycielach,ktorzy sa uprzedzeni do szpilek

Gość Carolajn
heheh koturny dla urozmaicenia ... dobre:P a co do tematu to w każdym LO jest chyba inaczej.. - wiesz zależy gdzie trafisz:P:P Ja na Twoim miejscu poszłabym do przyszłej szkoły i poprostu zobaczyła jak tam jest.. Co to za problem..

Nie noś szpilek bo się żylaków nabawisz. A co do gimnazjalistek. No cóż okres zakładania butków mamy i przebierania się w jej sukienki i nieudolne próby wymalowania się. No takie przeciągnięcie z dzieciństwa. Ale dziewczynki wcale dobrze nie wyglądacie w tym. Często bardzo komicznie. Takie troche przerysowane :D

U mnie zasuwają w czerwonych szpilach na 10 cm :o, ale okej - możesz pomylić nauczycielkę z uczennicą czasami :D Niby takie \"renomowane liceum\", chociaż dyrekcja chce nam wprowadzić mundurki :o

mam nadzieje ze ostatnia wypowiedz byla skierowana do ogolu a nie do mnie....tak dla jasnosci....bo komentarze sa coraz bardziej zlosliwe...NIE NOSZE MINI,NIE ODSLANIAM BIUSTU,NIE TAPETUJE SIE JAK ZDZIRA,preferuje lekko pomalowane rzesz i usta musniete blyszczykiem.

Jak bede skladala podanie to spztam od razu czy obz na pewno nie wprowadzaja mundurkow....mam nadzieje ze powiedza mi prawde i nie zmienia zdania w ciagu roku szkolnego

kurcze z i y...zmienily swoje miejsce i nie moge normalnie pisac

dzieki:) bo nawet usmieszkow nie moglam robic:)

Niestety moga zmienić statut w ciągu roku:D ale to chyba nie jest powód, żeby rezygnować ze szkoły. Nie nie do ciebie. Nie robie bezpośrednich przytyków, mówię o większości nie o wszystkich.

no nie wiem....nie chcialabym nosic mundurku....mogli by wprowadzac jakies plakietki,znaczki...ale nie mundurki.Kazdy wygladalby tak szaro i smutno...poza tym niefajnie jest chodzic 3 lata w takim samym stroju...nie rozumiem np nauczycieli,ktorzy chca wprowadzic mundurki po to, aby nikt przez ubior nie wyrazal swojego stylu.np muzyki gotyk czy cos takiego...kazdy powinien nosic to co lubi...u nas w gimnazjum nie wolno nawet dziewczynom nosic dlugich trampek bo to juz jest ,,uwydatnianie swojego stylu,, :/

Gość Rosne zdrowo
Nie chce się wypowiadać bo jestem uszczypliwa,ale martwie się o przyszłość moich (jeszcze nie narodzonych dzieci)mam nadzieje,że idąc do komuni nie poprozą mamusi o wizyte u kosmetyczki oraz buty doce i gabana z obcasem 12cm!!!Dziecko,ale tak dla zasady idż pobaw się lalkami zdrowiej na tym wyjdziesz!!!

kazdy uwaza inaczej...ale 16 lat to chyba nie jest juz wiek dzieciecy,raczej mlodziezowy.nie wiem,moze ty bawilas sie w wieku 16 lat lalkami,ja juz wyroslam z tego 7 lat temu.

a poza tym co mialo oznaczac to ,,zdrowiej na tym wyjdziesz,, ? czy 5cm obcas to ubior dziwki? bo mnie sie wydaje ze troszke przesadzasz:/

Gość Rosne zdrowo
A mi się wydaje, że to ty troszeczkę przesadzasz bo ja dziecko ani razu nie użyłam słowa dziwka.Tylu rzeczy nie rozumiesz,a butków na obcasie ci się zachciało.Napisz do BRAVO może ci pomogą.

mialam starsza o 4 lata kolezanke...kiedy mialam 9 lat,ona 13 to juz nie chciala sie bawic ze mna lalkami,zreszta juz mnie lalki nie krecily...wiek od 9 tak do 11 lat to byla zabawa w szkole,skakanki,i grupowe zabawy na swiezym powietrzu typu podchody.jak skonczylam 11 lat to juz sie nie bawilam...zreszta wtedy zaczynalam kolegowac sie z osobami 17-letnimi i kazdy myslam ,ze jest w ich wieku,dopiero z czasem sie dowiadywali ( tak dla jasnosci nie malowalam sie i ubieralam jak kazdy) nie wiem czemu mam taka powazna twarz:/ czasami sie boje ze w wieku 30 lat beda mi miejsce w autobusie ustepywac:P ale niektorzy mi mowia ze to z czasem przechodzi hehe

masz racje,nie uzylas, ale z twoich wypowiedzi mozna odczytac,ze sugerujesz mniej wiecej cos takiego...bo mowisz o obcasie jak o czarnych kabaretkach polaczonych z mini,ktora zakrywa polowe tylka:/

O nie ja nie zauważyłam, żeby rośnij zdrowol wogóle mowiła coś o obcasach. A tym brardziej w sposób w jaki sugerujesz