Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam..

robił sobie ktos..

Polecane posty

Gość pytam..

sam kolczyk w pepku?

Gość szallalala
idz do profesjonalisty i nie oszczedzaj dziecko.

Gość pytam..
tak tak to pozycz mi 170zł i pozwol ze nie oddam

Gość rdtlhjt6i67
Mi robila kolezanka, jak bylam w 1 kl. gimnazjum hahaha, sama sobie za chuja nie zrobisz. A jak zrobisz to mozesz trafic na jakas zylke a poza tym ropa bedzie plynela, jak nie w salonie powodzenia i gratuluje glupoyty, sobie sprzed lat tez

Gość rwerwr
pytam.. Jak cie nie stać to nie rób - proste

Gość mada.
Moja siostra przebiła sobie kiedyś sama pępek... Kupiła igłę w aptece, środki dezynfekujące iii przebiła. Ponoć ciężko było, nachlapała cholernie krwią i to naprawdę bolało (!) Zbyt długo się goiło i została jej dość spora blizna. Później niestety kolczyk jej zszedł, ponieważ uczulona jest na jakiś metal... Poświecęnie niestety nie opłaciło się... Ja radzę pójść do kosmetyczki, bo mniej boli (wiem po sobie)!!

Gość Karolinka.
nie prawda , wcale nie chodz do zadnej kosmetyczki ! wystarczy kuic igłe i iśc do koleżanki , która juz komuś przekuwała , ona zdezynfekuje Ci igłe i przekuje . U kosmetyczki bardzo boli bo wiele moich kolezanek sobie przekuwała i mówiło że cholernie boli , a jednej nawet sie zerwał bo jej kosmetyczka źle przekuła. Ja przekułam z 3 tygi temu u koleżaki i jestem bardzo zadowolona . A ból .. troche boli , ale da sie przeżyć . Opłaca sie bo ślicznie wyglądaa . ; )