Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pirat_ka

skąd teraz wziąć napisy do filmów?

Polecane posty

Gość pirat_ka

napisy.org zamknięte...

Gość z eMula

Gość truskawkova
dziewczyno, twoja nieporadnosc jest przerazajaca....wystarczy wpisac w google "napisy do filmow" i troche poszukac...chocby napisy.info dziala...

Gość pirat_ka
aha...jeszcze jakieś miejsca godne odwiedzenia?:)

Gość pirat_ka
"moja nieporadność jest przerażająca":D:D:D:Drozbawiłaś mnie do łez:DNie każdy na codzień ściąga napisy do filmów, jak Ty:classic_cool:

Gość truskawkova
nie sciagam napisow, drogie dziecko, po prostu umiem korzystac z podstawowych narzedzi internetowych, jak np wyszukiwarka. genetyka sie rowniez nie zajmuje, ale na ten temat rowniez znalazlabym sporo ciekawych stron, gdyby zaszla taka potrzeba

Gość może może
szkoda tylko, że nie wiesz, do czego służy forum:o Ale za to idealnie poznałaś mój wiek:D Też wklepałaś w Google?:D

Gość truskawkova
moze moze...forum sluzy do dyskutowania, wiec dyskutuje. zdaje sie, ze podalam strone, na ktorej mozna znalezc napisy, bo taki byl temat topiku, a ze dyskusja zeszla na inne tory...coz. co do wieku - dorosla osoba nie zadawalaby tak durnych pytan :)

Gość pirat_ka
nieee no, geniusz we własnej osobie na kafeterii:D:D:D:D Truskawkova, widziałam Cie tu i tam, proszę, nie pisz mi o dorosłości:classic_cool:

Gość Tarnari
na chooj szukac napisow skoro sa programy ktore same te napisy wyszukaja w kilak sekund :o

Gość truskawkova
tu i tam i siam, fakt, od czasu do czasu sie tu udzielam :) i jak tam przyspieszony kurs obslugi google? ;) :P

Gość szukam i nie znajduje
no właśnie, ale jakie to programy??

Gość pirat_ka
truskawkova, powiedziałaś , co wiedziałaś, to mozesz wchodzić na inne mądre tematy i siać na nich swoje bezcenne rady:oNie potrzebuje porad, jak obsługiwać google:ojak bym potrzebowała, to taki temat bym założyła, a że potrzebuje znaleźć napisy, i wiem, że ktoś na kafe wie, gdzie najlepiej się "udać", to pytam:o Kto pyta nie błądzi, zna się przysłowia??:o

Gość JEZYKOW SIE UCZ GAMONIU
TO CI NAPISY NIE BEDA POTRZEBNE!! 😠

Gość Tarnari
JEZYKOW SIE UCZ GAMONIU jasne, i najlepiej znac ich z 10 :o jak mas zpieerdolic glupoty to idz sobie zapieerdol glowa o kant kuli 🖐️

Gość pirat_ka
znam angielski niemiecki i włoski, a potrzebuję napisy do francuskojęzycznego:o

Gość mONdrzejsza
truskawkova Ci dała radę, może trochę złośliwą i ironiczną ale konkretną i na temat, więc z niej skorzystaj zamiast wyjeżdzać z jakimiś pseudoyntelygentnymi tekstami :O

Gość truskawkova
znam przyslowia. znam tez strone, z ktorej mozna sciagnac dobre napisy, wiec ci ja podalam, zgodnie z twoja prosba, jesli nadal jej nie widzisz, to podaje jeszcze raz http://www.napisy.info , tym razem niekoniecznie dal ciebie, raczej dla zainteresowanych, ktorzy faktycznie skorzystaja, zamiast sie rzucac :O

Gość a co ta truskawkowa
taka nieprzyjemna jest? pepkiem swiata nie jestes dziecino. lepiej sie nie udzielac niz byc takim zlosliwym .

Gość truskawkova
udzielilam sie, bo nikt inny konkretej rady nie dal. zadano konkretne pytanie, wiec konkretnie odpowiedzialam, bylo sobie grzecznie wejsc na strone (autorka juz pewnie buszuje ;) ) i nie ciagnac dyskusji, bo zlosliwieje jeszcze bardziej, taki charakter, coz poczac :)

Gość a co ta truskawkowa
tak - to sie zgadza ale wiesz do mnie w pracy bardzo czesto przychodza mlode dziewczyny, ktore studiuja , z prosba abym znalazla dla nich cos w internecie . ja jestem po 40-stce . to jest przeciez proste cokolwiek znalezc w necie - google w ruch i odpowiedzi mamy. zawsze jednak jestem dla nich grzeczna , przychodza i prosza o pomoc wiec nie komentuje ich umiejetnosci . tak to juz w zyciu jest - jeden jest bardziej zaradny a inny mniej .

Gość truskawkova
udzielam sie rowniez w domu starcow wystawiajac swojego obsranego anusa do ruchania 90-letnim dziadkom w nadzieji ze dostane od nich jakas nagrode pieniezna, niestety czesto zamiast nagrody za wypicie ich spermy wylapuje solidny wieerdal i jestem stamtad wyganiana :o

Gość truskawkova
o, ktos sobie wybral takiego samego nicka jak ja - zatem truskawkova - serdecznie wspolczuje, to musi byc koszmarne przezycie...ale nie martw sie, nawet z najwiekszego dola mozna wyjsc :) a co ta truskawkowa - dokladnie, to jest na tyle latwe, ze kazdy sobie powinien bez problemu poradzic z wyszukaniem prostej informacji. autorka sobie nie poradzila, wiec jej podpowiedzialam konkretna strone i dalam wskazowke gdzie szukac w przyszlosci...coz, moze nie bylam zbyt sympatyczna, ale z drugiej strony to nie ja zaatakowalam...

Gość pf
a ja uważam że truskawka ma racje! wątpie żeby owa piratka była tak mało zaradna, raczej leniwa i chciała iść na łatwizne :P

Gość truskawkova
jestem umyslowo uposledzona dziewczyna dlatego pisuje sama ze soba ....ma ktos z was przy sobie jakies leki psychotropowe? chetmnie bym sobie zarzucila z 10 tableteczek, obojetnie jakich :classic_cool:

Gość a co ta truskawkowa
prawdziwa truskawkowa moze nie byla najmilsza - ale takich glupich tekstow nie pisze , podszywacz z lekka uposledzony chyba jest.

Gość a co ta truskawkowa
a ja jestem tania kuurwa bez domu :classic_cool: rodzice mnie z chacjendy wyrzucili bo podobno przegielam w momencie kiedy w cipsko zapakowalam sobie 3 chomiki syryjskie ktore niestety zdechly :( ( ze smrodu ) :classic_cool: ojciec powiedzial ze ma juz tego dosyc i zoofilii tolerowal nie bedzie :(