Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E_S

kochane FRETKI !!!

Polecane posty

Wszystko o fretkach - piszcie. Jak wasi psotliwi ulubieńcy mają na imię, co jedzą jak się zachowują, jak je pielęgnujecie...?? wszystko wszystko pochwalcie się Ja mam jedną fredziule najkochańsze zwierze na świecie.. hej hej pozdrawiam:) buziaki ;* FRETKA w akcji: http://www.maxmix.pl/filmy/fretkiwakcji.html

Gość allyby
A ja mam pytanie, czy fretka śmierdzi?Gdzies słyszałam, że puszcza gazy jak skunks.Czy jest trudna w utrzymaniu?Gryzie?Jest przyjazna dla ludzi czy żyje swoim życiem?Ile kosztyje?

Fretki maja specyficzny zapaszek - do zniesienia, lecz czasami puści tzw \"bączka\" pisze tu o samiczce, bo dokładnie nie wiem jak zachowują się samce... ten \"bączek\" jest naprawde fuuuj :P ale wypuszcza go wtedy kiedy czegoś się przestraszy, powiem ze tania to ona nie jest, spora klatka, jedzenie, szczepionki, kosmetyki itp... Fretki są przyjazne jak sie je odpowiednio oswoi, bo tak to nieźle mogą pocharatać ostrymi zębiskami palce ;/. Moja na szczęście mnie toleruje, mogę z nią robić \"wszystko\", lecz każdego innego dotkliwie gryzie niestety... kosztuje zależnie od wieku... można kupić od 100 zl do 300...

Gość heh....
śmierdziuchy

Gość powiem wam
Dzięki fretki ---- nigdy nie kupie :)

Gość blablasek
dlaczego - przecież to super zwierzaczki i mądre a zarazem głupiutkie i bardzo pocieszne (do czasu jak coś zbiją) :P

Gość Elevinkas
fajne są

Gość zucsacs
super topic ja mam fredziule po sterylce 3 latka samiczka i wabi sie psota robiw domu rozrube ale kocham ja nad zycie spie z nia w wyrku no jest jak pzryjaciulka i cos na dolki i smutki i nigdy nie skrzywdzi ale zato fretki krzywdzi niewiedza ludzi na temat ich:(

Moja ma na imie Psotka jednym słowem zeby ja okreslic - WARIATKA ... tylko najgorsze ze toleruje tylko mnie respekt tylko i wyłacznie przede mną... do mojego faceta juz pomału sie przyzwyczaja ale rodziców i wszystkich wokoło chce gryźć ;/;/ czuje jak ktos się jej boi a do mnie przychodzi i chce sie lasic przytulac lizac bawic wogole taka tulki tulki :)

Gość ryszarda_Prawdziwa
Świetny filmik - na pewno wiem,że tretki sobie nie kupię, mimo, że uważam je za cudne stworki.

Gość zucsacs
heh moja tez nazywa sie psota :) moja to uwielbia wszystkich zawsze wywacha da buziaka chociaz mame podgryza po nogach , chyba rozkminila ze staruszka nazywa ja smierdziuch i nie przepada za nia :)

Gość zucsacs
kurcze tak za nia tesknie wyjechalam za granice i musialm zostawic w domku zastepczym a nigdy przez 3 lata nie zostalysmy oddzielone buuuu gdybym mogla ja wziac do tej cholernej szkocji do e_S A MASZ MOZE JAKIES FOTY SWOJEJ JAK MASZ TO DAWAQJ NA EMAIL VALKIRIA89@BUZIACZEK.PL

poszlo na mejla jak dojdzie to napisz .. buziaczek

chyba cos nie poszlo jednak ;/;/ ale wysle Ci prędzej czy pozniej :)

Gość zucsacs
no nieposzlo ale trzymam za slowo

Niestety wysylam z obu kont i się nie da .. cos masz moze z adresem bo mejl mi odsyła ta wiadomośc : Witaj. Ta wiadomosc zostala wygenerowana przez system pocztowy Wirtualnej Polski. Dostarczenie Twojej wiadomosci okazalo sie niewykonalne, nasz serwer pocztowy nie bedzie staral sie wyslac jej ponownie. Dokladna przyczyna niedoreczenia listu znajduje sie ponizej. === Hi. This message was created automatically by mail system at Wirtualna Polska. I\'m afraid I wasn\'t able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I\'ve given up. Sorry it didn\'t work out. : Connected to 213.180.130.86 but sender was rejected. Remote host said: 552 5.3.4 This message is larger, than our maximum acceptable incoming message size of 15000000 chars.

jeszcze raz sprobuje moze zalącznik jest za duzy :P:P hihi wysle pojedynczo :):)

Gość dfgdg
tez je kocham, nie moge miec ale uwielbiam te zwierzaki

Gość zucsacs
misiaczek slodki :) ojj ja dzis bylam w szkocji zobaczyc male fredy albinoski sweet przeszlam taki kawal drogi ale oplacalo sie hehe malenstwa cudne sa a ja tak za swoja tesknie buuuu

ja tez mam fretkę - z miłą chęcia bym ją oddała czasami hehe naszczęscie mam cierpliwosc.. ale za bardzo się do niej przyzwyczailam i mam wrazenie ze nigdzie lepiej niz u mnie by nie miala .... :)

Gość Batowa
Ja Mam Mojego kochanego Samcora - Remaska :)