Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo ja

yasminelle+solarium+wysypka/krosty

Polecane posty

Gość pseudo ja

Hej Dziewczyny!! Bardzo prosze o pomoc. Przez rok czasu btrlam yasmin, ostatnio lekarz zmienil mi na yasminelle. Pierwsza tabletke wzielam w piatek, a w sobote poszlam na solarium. W niedziele wyskoczyly mi takie swedzace krosty, oj bardzo swedzi. Czy to wynik zmiany tabletek?? Wczesniej chodzilam i nic sie nie dzialo... Pomozcie!!

Gość solarium i tabletki
antykoncepcyjne. Ile ty masz lat dziecko?

przyjmując środki hormonalne nie można się opalać! wysypka kiedyś minie, ale mogą Ci wyjść przebarwienia, których możesz nigdy nie usunąć...

Gość pseudo ja
Nie jestem dzieckiem i mozliwie, ze moglabym byc Twoja ciocią!;) Nie tylko ja korzystam z soalrium (a ide sie poopalac raz w tygodniu) i biore tabletki. Jak si esłyszy duuzo jest dziewczyn ktore tak robi i nic sie im nie dzieje... Pytam o radę, hamskie baby precz:)

Gość gffdbfbf
Mi sie wydaje ,ze to wynik zmiany tabletek....ale czy przez solarium??? zobacz sobie w ulotce . Moze zapytaj lekarza??? Ja zazywam cilest i chodze na solarium raz w tygodniu... Ostatnio wyszla mi wysypka,ale to chyba dlatego,ze jadlam truskawki .Lekarz powiedzial,ze to pokrzywka - czyli promienie uv + jakis skladnik np, z lekarstwa albo jedzenia . Mysle tak,ze te nowe tabletki moga byc zle dla ciebie,ale w polaczeniu z solarium sa zle.Albo jakis przypadek hehe .Pozdrawiam

Gość nie tylko ty bierzesz tabletki
i korzystasz z solarium, ale tylko (a może nie tylko) ciebie wypryszczyło! To, ze "duuzo jest dziewczyn ktore tak robi" to słaby argument żeby usprawiedliwiać swoja głupotę.

Gość chamskie przez ch
bo to od chama :-P a antykoncepcja hormonalna plus solarium to zle polaczenie, to, ze nie kazdy palacz umiera na raka jest marnym argumentem propagujacym palenie...

Gość gffdbfbf
Baby,mamy jej pomoc a nie opieprzac! panikary.Potrzebuje rady a nie pouczania.Idealy sie znalazly.Niektorzy musza chodzic na solarium bo maja problemy ze skora .A jej sie nic nie dzialo do teraz. Pozdrawiam załozycielke topicu:)

Gość Antoo
hejka! biore yasminelle od 3 miesiecy, są to moje pierwsze tabletki i mam pewien maly problemik. w polowie pierwszego opakowania na zewnętrznej stronie ud pojawiły sie drobne swędzące krostki, ktore nie znikają. Macie lub mialyście cos podobnego? Zniknie po jakimś czasie?

Gość Antoo
aha! i chciałam dodac ze na solarium nie chodzę odkad zaczęłam brać tabletki, natomiast pale ale to 1 papieros dziennie. Czy palenie może miec cos z tym wspolnego?