Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juznietakamłoda

co bezpieczniejsze?

Polecane posty

Gość juznietakamłoda

brac anty przez rok, dwa bez przerwy czy brac miesiac, miesiac przerwy itd. moj chlopak czesto na dlugo wyjeżdża i czasem po prostu nie oplaca mi sie brac tabletek w danym miesiacu,ale nie wiem czy takie przerywanie mi bardziej nie zaszkodzi...

Gość ryszarda_P
Takie przerywanie gówno ci da, tym bardziej, że przez pierwszy miesiąc tabletki mogą nie chronić w 100%.

Gość juznietakamłoda
z jednej strony tak ale z drugiej po co truc sie na darmo...

Gość juznietakamłoda
moze jeszcze sie ktos wypowie... dla pewnosci ;)

Tabletki to nie cukierki, robiąc przerwy co miesiąc bez wskazań lekarza (PCO) to najgorsze świństwo jakie możesz zrobić własnemu organizmowi - dopiero takim stosowaniem będziesz się rozregulowywać a \"trucie\" wcale się nie zmniejszy.Tabletkibierze się regularnie co miesiąc. Jedyna przerwa, jaka da efekt - musi trwać MINIMUM trzy miesiące i robi się ją co roku albo wcale, zależy, czy jest taka konieczność.KONIECZNOŚĆ OKREŚLA LEKARZ - NIE FORUM.

Gość Marta1983
Tabletki zostaw tym co żyją w satłym związku i często uprawiają seks. Ty się nie truj tylko zabezpieczaj się gumką albo pantex oval.

Gość juznietakamłoda
najchetniej bym tak zrobila bo jestem pzreciwniczką tabletek, ale jak mus to mus... a moze zmienie sobie na yasmin te nowoczesne podobno tak nie szkodzą... a narazie bede brac te co mam non stop:(