Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Mucha*

piegowate dziewczyny jak np. Lindsay Lohan - co siadzicie?

Polecane posty

Gość gruszkakula
Akurat Lohan średnio mi się podoba, ale nie przez piegi. Uważam piegi za cudowne, zarówno u dziewczyn, jak i u mężczyzn (mój Brat ma i jest bardzo atrakcyjnym facetem). Sama bym chciała mieć...

Witam! Znalazlam bardzo ciekawa stronke. Wystarczy wchodzic na strony i czytac artykuly (niektore naprawde bardzo ciekawe). Za wejscie na artykul otrzymujemy punkty, ktore mozemy pozniej wymienic na nagrody. Nagrody naprawde ekstra! Punkty uzyskujemy rowniez przez odpowiadanie na pytania konkursowe. Polecam wszystkim goraco. Oto link owej stronki: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=9715bf3a-57c1-4f3f-a978-bb9cf8b20cd0

Gość tiarara
ja jesten piegowata, na buzi i rękach i to tak fest. i troche mi włosy rudzieją. mnie sie to nie zbyt podoba, ale co mam poradzić żyje dalej ;)

Gość natalka198905
piegi sa sliczne dodają urody, sama chcialabym miec:)

Gość gość
Tak, piegowate na całym ciele są najpiękniejsze na świecie, niestety prawie już w ogóle niespotykane. Jest to wymierający gatunek i niestety o jedną taką walczy kilkudziesięciu facetów. Mam więc znikome szanse taką poznać. Tu, gdzie mieszkam (Gdańsk) jest ich w ogóle bardzo niewiele, zdaje się, że większa ich ilość jest w południowych i wschodnich regionach kraju. Jeśli czyta ten post jakaś pieguska z Trójmiasta i okolic i jeszcze nie ma chłopaka - zapraszam do rozmowy na gg. Mój nr to 5982284. Szymek

Gość Lubię piegowate
Piegowate są piękne, najlepiej by miały piegi wszędzie, nawet na nogach, to jest bardzo seksowne.