Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olla_

ból piersi już w 14 dc

Polecane posty

Gość olla_

dziewczyny, mam do was pytanie czy zdarzyło Wam sie odczuwać ból piersi, taki jak przed okresem...już w połowie cyklu??? co on może oznaczać? bardzo się zaniepokoiłam jak wczoraj go poczułam...zazwyczaj mam regularne okresy co 28-30 dni... bardzo was proszę o odpowiedź...

Gość Marta1983
a może na owulację tak cię pobolewają? Niby z regóły to jajniki bolą ale możesz mieć taki objaw w trakcie owulacji. Kolejnym objawem bólu piersi może być i ciąża..Skoro to dopiero 14 dc to hormony zaczynają szaleć w związku z zadnieżdzeniem zarodka..

Gość EXELINA
CZY OPRÓCZ BÓLU PIERSI MASZ INNE OBJAWY? TAKIE TYPOWE DLA ZESPOŁU NAPIĘCIA PRZEDMIESIĄCZKOWEGO?

Gość olla_
innych objawów nie mam, tylko piersi pobolewają...

Gość ja też tak miałam
Ból piersi zaczynał się zaraz po owulacji. Przechodziło mi dopiero pierwszego dnia cyklu

JJednych bolą, innych nie. Jednych stale, innych czasem, jeszcze innych nigdy nie bolały.Musisz mieć na uwadze, że w cyklu nie ma czegoś takiego jak \"u mnie zawsze czy \"u mnie nigdy\".Każdy cykl jest inny i w kazdym może wystąpić coś, co \"jeszcze nigdy nie wystąpiło\".Nie ma powodu do zmartwień.

Gość olla_
dzięki dziewczyny...wiem że nie można generalizować każdego cyklu, zmartwiłam się tylko tym że u mnie to po raz pierwszy się zdarzyło...zwykle zaczynały boleć na jakis tydzien przed @...