Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana 16

16 lat i cellulit

Polecane posty

Gość zaklopotana 16

Witam! Otóż mam problem... i to wielki:( Bo mam 16 lat i zaczął mnie dopadać cellulit:( Jestem chuda a mimo to na moich pośladkach i udach zaczęła się pojawiać pomarańczowa skórka:( Nie mam pojęcia co robić. Slyszałam ze w tym wieku nie za bardzo można używać środków o działaniu antycellulitowych (kremy, masci, tabletki itp). Jak mam sie tego pozbyć???!!!

Gość używaj czego dusza zapragnie
nie umrzesz od balsamu. troche ruchu i masazyk

balsamy możesz uzywać, pewnie że tak, ale głównie musisz zmienić styl życia. Więcej ruchu! Pływanie, fitness - przynajmniej 3 razy w tygodniu po 30 minut. Jeżeli nie lubisz pływać dobre jest np. urządzenie vibra well gdzie jak cwiczysz na nim 10 minut, to tak jakbyś godzinę na siłowni. http://www.wellnesslife.pl/index.php?view=new&lev=03&root=&category_id=14&dest=1310 i pomaga ono zwalczać cellulit. poza tym - polecam książkę \'Jesteś tym co jesz\' Gillian daje fajne wskazówki dot. diety na zwalczenie cellulitu. Koniecznie zacznij działać już teraz, zanim będzie za późno :)

Oczywiście,że i w tym wieku można używać środków antycelluitowych-to bzdur,że są ograniczenia wiekowe. Tych preparatów używa się, jak ma się problem, dlatego ty też możesz.

Gość młoda-ola
tez mam 16 lat i cellulit :(