Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jessicaaa

Ładna literacka wypowiedź, która ukazuje emocje

Polecane posty

Najlepszy dowód na to, że liczy się nie tylko treść, ale i forma :)

za siusiakiem poszly kiszki juz nie ujrza mnie siostrzyczki gdybym jeszcze mial choc stope to bym poszedl na piechote do tatusia tego chama co mnie strugal az do rana a jak przyszlo co do czego to on poszedl chlac z kolega

oh well a może pomyśl nad karierą pisarską? nagle ktoś mi urwał głowę jestem krótszy o połowę

to z glowa dobre :D zdruzgotali prawe ramie nie obale wina w bramie nie przyniose wstydu matce nie wysikam sie na klatce

Gość to chwyta za serce
Yolanthe ja nie chciałam poruszac tematu kto za a kto przeciw. tylko mnie akurat to naprawde wzruszyło. nie wiem czy to dobry tekst czy nie ale wzruszajacy tak, przynajmniej dla mnie.

do: \"chwyta za serce\" a mnie sie nie spodobał jest żałosny głupi i jak ktoś rzekł przede mną słusznie bardzo grafomański, porusza w płaski i płytki sposób problem dość poważny, który nigdy nie zostanie rozwiazany w sposób zadowalający wszystkich. A wierszyk jest tak durny, ze po prostu nie sposób się nie śmiać. jednym słowem kiszka ale na kanwie tego wiersza powstaje wspaniała twórczość artystów samouków, wiec jednak nawet coś z pozoru bezsensownego samym swoim byciem może wywołać fantastyczne w skutkach działania

Yolanthe fanka well zostala a mnie trzesa sie kolana nuce sobie sla otuchy patrze - znikly mi paluchy byl pokazal wam co czuje gdybym palec mial serdeczny za to troche porymuje i utrwale moj gest wieczny

poprawiam literowki i podnosze topik romantyczno egzystencjonalny :o Yolanthe fanka well zostala a mnie trzesa sie kolana nuce sobie dla otuchy patrze - znikly mi paluchy bym pokazal wam co czuje gdybym palec mial serdeczny za to troche porymuje i utrwale moj gest wieczny

nie ładnie robić sobie jaja z tak poważnego tematu nawet jeśli tekst jest prostacki!!!Przynajmniej bezpośrednio trafia w ludzkie serce.Nie wszyscy umieją interpretować.

\"Przynajmniej bezposrednio trafia w ludzkie serce\"-mnie bardzo trafił...w moje poczucie estetyki . Zawsze są Ci źli i wypaczeni co nie traktują poważnie istotnych tematów i ci dobrzy, którzy płaczą nad durnymi wierszami. Zadaniem tych drugich jest modlitwa za tych pierwszych i sprowadzanie ich na dobra drogę.Nie wszyscy umieją interpretować? co tu interpretować?? Bezdennie głupi wiersz? Sklecony z prostackich rymów? Stworzony na potrzeby zdewociałej czesci społeczeństwa? Pierdolenie o rozrywaniu brzuszka i wyrywaniu oczu?! no kurwa skończyła mi sie cierpliwosc! Wybaczcie bluzgi ale już nie wytrzymuję. poza tym o ile wiem to w takiej formie aborcja nie jest przeprowadzana...hmm a farmakologia? Wiesz co? Aborcja to moze i był poważny temat dopóki nie został wydany na zer społeczeństwu, dopóki nie ruszyły manifestacje, dopóki indywidualna sprawa każdej kobiety nie została wystawiona na ambony wszelkiego rodzaju! Dopóki ci, którzy nie raz zgrzeszyli na miliony innych sposobów nie raz w sposób bardziej szkodliwy społecznie nie zaczęli moralizowania kobiet Piętnowania ich, oskarżania o morderstwa i inne debilizmy. Proszę, oceniajcie sobie temat i postawy młodych matek pod warunkiem, ze w swoim zyciu nie macie sobie nic do zarzucenia!! Inaczej wara od tematu obłudna gawiedzi!! Czy ktoś ma jeszcze cos do dodania? Coś czuję, zielonooka, ze za kilkanaście/kilkadziesiat lat zasilisz szeregi starych babć śpiewajacych psalmy pod kapliczkami, odmawiającymi modlitwy w autobusach i grożącym swoim wnóczkom, ze jak nie zmówią paciorka to nie dostaną kolacji. A teraz pomódlcie się za moja grzeszną duszę:/ Tyle złych słów przesączonych jadem tu wyplułam, ze chyba sie będe w piekle smażyć przez wiecznośc!!

wnuczkom miało być, nie wnóczkom. To tak gdyby ktoś zamiast do tego co piszę przyczepił sie do tego jak pisze. Czyli technika gnojenia bardzo tutaj powszechna

Gość zielonnoka czarownica
NIe interesuje mnie dyskusja z "bluzgaczami"...